Draven Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Evet aynen oyle. Ufak comic stripler yapmak istiyorum, boyle bir kac salak arkadasin maceralari gibi. ama temasina daha karar veremedim. Asadaki ornekler genel cizim stilleri. hangi karakter daha komik ve hos gozukuyorsa soyleyin ona gore birseyler hazirlicam. Kafamda, iskelet le goblin in maceralari gibi bir fikir var, ama ayni zaman modern seylerde dusunuyorum. Neyse, cok konustum, lutfen yorum ve fikirlerinizi bekliyorum. sirayla: Hans, Goblyn, Beepie, Yoshi, Jimbone[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 amcamlar çok tatlı.... yannız ne bilim yaratıklara biraz daaa sevimlilik bi sıcaklık katmalısın... mesela şu yeşil yaratık daha sevimli olsa accayp macera yapar, bide o iskeletimsi kardeş, böle az daha aptal bi hali olsa ooo varya harika.. asker kasar elleme derim o kalsın, sakallı da çok sert ondan öle sevimki macera olmaz görevimiz tehlike felan yaparsın, ama biraz sevimli ve aptal olursa komedi olabilir... zuzaylı grii yaratık da çok banaaaaaaal....[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 bu cizimlerle rahat seri karikatur uretim isine gecebilicekmisin? yani bu karakterlere degisik mimikler cizmen falan gerekecek biliyosun, photoshop ta cok ugrasmasa, direk outline larini elinle alissan (sanirim oyle zaten) iskelet tam bir korkak karakter boole goblin ise aptal bir tipe benziyo, kemik de gobeemdeki pamuk u cizen adamin karakterleri gibi dudaklari olmus :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 jimbone süper bence sen the nightmare before christmas ı bir daha izle biraz ilham al sonra başla.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 hepsi konuya göre komik olabilirler kanısındayım.. mesela hans aslında çok karizmatik ve kahraman bir karakteri oynamaya çalışsa baya komik olur gibi gelio. ama düşünceyi güzel bence kolay gelsin. bu arada en begendigim yoshi.[hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 hans cok hosuma gitti benim :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 jimbone yonetir :p cok sevdim onu telif haklarını verirmisin ehe[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 arkadaslar, yorum ve fikirleriniz icin cok tesekkurler. simdilik jimbone ve goblyn uzerine ugrasicam, daha sonra belki hans 2si uzerinde yeni versiyonlarini yapmaya calisicam, hafif zevk degisiklikleri, goz buyuklukleri falan. ondan sonraki asamada secilenlerden 2si icin mimik yapmaya baslarim. daha once boyle birseye hic karismadigim icin biraz amatorum, ama bakalim nolcak.[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 eha monkey island ı anımsadım ondaydı dimi konuşan kafatası :) hikaye ye ihtiyacın olursa yardımcı olabilirim, okulda acayip sıkılıyorum lise 2 sux, bol vaktim var yani :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 hatta murray di ismi dimi :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 hans la jımbone olsun jımbone hansın bılgısayar masasındakı bı kuru kafa olsun konuşsun hansla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 monkey island dan baya bir ozentim var, yani yaparsam o tur olucak karakterler.[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 hepsi süper olmuş, (alttaki kardeşimiz yeşil olsa ninja kaplumbağa diyecektim, en iyi ifade onun bence) sen yap biz beğeniriz zaten hazırız beğenmeye.. :) *vınnnn vınnnnnnn*[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar