Sylian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Valla fragmanlardan izledigimde aha combat berbat bu oyun da yalan oldu demistim ama combat cok saglam olmus bence hareketler inanilmaz gercekci ve oynayis cok kolay. Yanliz oyunun bir iki eksisi var yine de pek cok arti ozelligi eksileri gormemenizi sagliyor sonuna gidebilirsem eger guzelce ozetleyecegim artilarini eksilerini. Simdilik topu topu 1 level gecebildim ama assassination olayi cok ama cok tirt olmus be hic plan yapmadan tak diye adami indirdim belki ilk bolumler oldugu icin boyledir yine de oyundan zevk aliyorum sonucta onemli olan da o olsa gerek... Ha bir de oyunun save sistemi cok dandik, sandbox turunden gta gibi bir oyun bekliyordum fakat basbayagi level'li bir oyun yapmislar. Bir de Turk askerlerinden kacarken "Durdurun onu!" gibi seyler soyluyorlar. Voice artist kim bilmiyorum ama kendimi Turkce dublajli film izler gibi hissettim bence cok daha kaliteli olabilirmis yine de insanin hosuna gidiyor boyle seyler =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 cuma günü çıkıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 abi oyun dedıgın budur ya enfes video azımın suyu aktııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 IGN 7.7 vermis ahahahah... Sanirim review yazan arkadas oyunda hristiyanlari oldurmemize cok sinirlenmis. Neyse yaklasik 5-6 saat oynadiktan sonra diyebilirim ki bu oyunun hakki 8.5/10'dur, evet gorevlerde ayni seyleri tekrar tekrar yapmak sıkabiliyor ama yine de zevkli bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Sylian'a katılıyorum. Bende 5-6 saat oynadım, oyun cidden çok güzel.Özellike Jerusiliam'daki türkçe konuşan elemanların hastası oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Preorder ettik bakalım. Bekliyoruz Gamespottan 9.0 almış oyun. Güvenimi boşa çıkarmadı daha gamespot, Görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 wiiye çıkmıycak gibi gözüküyo sadece xbox ps3 ve ds ile sınırlı kalıcak. yapımcıları wiinin yeterli olmadığını söylüyolar bu oyun için ama yaptıkları yorumlardanda wii pastasındada gözümüz var napsakki bilemedik anlamı çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 spawn77 said: Preorder ettik bakalım. Bekliyoruz Kesın deger endıse etme bız bayadır ıncelıyoruz oyunu daha adı var ıken dıyelım kı oyuncuları doyurucak bır cok yenılıgı ıcınde barındırıyor ama benım olayım oyundakı esneklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Değer değer abi hertrlü... De preorderların gelmiş olması gerekyo tam şu sıralar.. gelmedimi daha? Haftayada aşşağı topicte konuştumz Platin denen yere gelcek işallah yağmalarız türkiyede yaşayp hasta gibi xbox oynamak istynler olarak. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Hayır gelmedi daha. Bekliyoruz, Senditten Aldım. Tshirt ya da Cüzdan hediyesi varmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 gayet güzel bir oyun ilk bölümü bitirmedim bile ama tutorial'ı bile çok güzel... ign'nin düşük not vermesini anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 İncelemeyi RPG sevmeyen adama vermişlerdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bende senditten almak istyodum ama onların oyunları PAL... :( benmk makine ntsc, platini beklyorum... 2 günüdr telefonuda açmyo adamlar gdcem bascam yarn nöllüyo lan dye :p Demin katedral videosunu indirdim tekrar bi hasta oldum ya adsdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 wii yede çıksaydı keşke :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 2 ci gorevi bitirdim inanilmaz guzel oyun valla...prince of persia ile splinter cell tadi var diyordum ki..yapan ekip onlarinkiymis :) sehirde yamakasi gibi dolanmak inanilmaz zevkli tavsiye ederim siddetle besiktastan aldim ben sinanpajapajajindan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ssj4songoku said: İncelemeyi RPG sevmeyen adama vermişlerdir :D Hay be, neden böyle bir mesaj attım diye merak ediyordum bende. Meğerse Mass Effect yerine buraya atmışım. Neyse konuya dönelim. Sonlarına geldim oyunun az kaldı. Gayet güzel yapmışlar. Grafikler cidden göz alıcı derecede güzel. Fakat oyundaki görevler bir yerden sonra baydı beni. Hep aynı şeyi yapıyorsun. Görev öncesi ya pickpocket ya eavesdrop yada interrogat ediyorsun adamları ve hep aynı şekilde yapılıyor bunlar. Sonrada gidip adamı öldürüyorsun. 10 adam içinde aynısını yapınca doğal olarak biraz bayıyor insanı. Fakat şehirde özgürce dolaşmak, gizli yerleri filan bulmak çok zevkli. Orjinal almaya değer mi? Mass Effect, Call of Dury 4, Crysis gibi oyunlar varken bence değmez. Şahsen bence bu oyunlar verdiğiniz paraya göre AC'den daha çok şey vaad ediyorlar. Fakat bu AC'nin kötü oyun olduğu anlamına gelmiyor. Aksine çok güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Sevenos said: bende senditten almak istyodum ama onların oyunları PAL... :( benmk makine ntsc, platini beklyorum... 2 günüdr telefonuda açmyo adamlar gdcem bascam yarn nöllüyo lan dye :p Demin katedral videosunu indirdim tekrar bi hasta oldum ya adsdsadasps3te bölge kodu kilidi yok rahatça oynarsın.bölge koduna online oynayacaksan dikkat ediceksinki ac nin online modu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ps3üm yok bnm... x360 kullanyorm ve neredeyse hiç bi oyunun üzerinde RF yazmyo, drek PALki hiçbirini oyun detaylarında belirtmemişler bile İngiliz bir firma oldukları için. Nese dayanamadm attırdım maknaya FW'ı oynyom hepsni şimdi kopya mopya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Sevenos said: bende senditten almak istyodum ama onların oyunları PAL... :( benmk makine ntsc, platini beklyorum... 2 günüdr telefonuda açmyo adamlar gdcem bascam yarn nöllüyo lan dye :p Demin katedral videosunu indirdim tekrar bi hasta oldum ya adsdsadas hocam oyunlar için www.play-asia.com 'u da kullan bence...orda hem ntsc hem pal versiyonlar oluyo hem de fiyatları sendit'e göre daha ucuza geliyo artı kargo da 5-6 gün arası elinde oluyo güzel sağlam bi site orasıda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 süper zevkli ama mass effect kadar deil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 assassin's creeeeeeeeeeed (çokta spoil etcek bişe yazmadım gerçi) Demin başladım oyuna, aslında 7 saat olmuş, buraya yazarken farkettim. Oyun baya bi sarıyo.. başlarında bayabiliyo ve geçemediniz sıkıcı dialogları seyretmekte yoruyo ama onun dışında Hitman tarzı oyunları seven ve eski çağa ilgi duyan biriyseniz ki eski çağa o kadarda bağlı değil adamımız, onu oynayınca görürsünz :p Oyunun artıları kontrolleri yapabildiğiniz hareketlere bakılırsa hiçte zor değil, sıkmıyor. Köyler kasabalar atmosfer bakımından n'kdr birbirne benzesede mimari ve gerçekçilik açısından son derece başarılı. İçlerinde hoplaya zıplaya gezmekte baya keyifli. Oyunda Spoiler'a bile yazmak istemediğim bi ayrıntı dışında fantastik öğe hiç yok. Silahlar çok iyi ve kullanımı yapabildiğiniz combolar gerçekten kolay ve çeşitli. Oyuna başlayanlar Tutorial'ı geçince arka arkaya çok ufak şeylerle hayal kırıklığı yaşamış olabilirler... ama biraz ileride bunlar hoşunuza gidebilir =) carignano said: Sevenos said: bende senditten almak istyodum ama onların oyunları PAL... :( benmk makine ntsc, platini beklyorum... 2 günüdr telefonuda açmyo adamlar gdcem bascam yarn nöllüyo lan dye :p Demin katedral videosunu indirdim tekrar bi hasta oldum ya adsdsadas hocam oyunlar için www.play-asia.com 'u da kullan bence...orda hem ntsc hem pal versiyonlar oluyo hem de fiyatları sendit'e göre daha ucuza geliyo artı kargo da 5-6 gün arası elinde oluyo güzel sağlam bi site orasıda... Bunu dün sabah görseydim çok güzel olucaktı ama dayanadım ve dün FW attırdım acıma son vermek için, yinede çok saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bittiiiiiiii.. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Çok merak ettiğim, s.s.'lerini ilk gördüğüm zaman vay be dediğim, hala oynamak kısmet olmamış bir oyun benim için Assasin's Creed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ei RabbiT o fırsatı en kısa zamanda yarat..:p benki kolay kolay oyun beyenemiyen biriim çünkü, şddetle tavsye edym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Evet en kısa zamanda yaratmalıyım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar