Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assasin's Creed

Suark

Öne çıkan mesajlar

Valla fragmanlardan izledigimde aha combat berbat bu oyun da yalan oldu demistim ama combat cok saglam olmus bence hareketler inanilmaz gercekci ve oynayis cok kolay. Yanliz oyunun bir iki eksisi var yine de pek cok arti ozelligi eksileri gormemenizi sagliyor sonuna gidebilirsem eger guzelce ozetleyecegim artilarini eksilerini.

Simdilik topu topu 1 level gecebildim ama assassination olayi cok ama cok tirt olmus be hic plan yapmadan tak diye adami indirdim belki ilk bolumler oldugu icin boyledir yine de oyundan zevk aliyorum sonucta onemli olan da o olsa gerek... Ha bir de oyunun save sistemi cok dandik, sandbox turunden gta gibi bir oyun bekliyordum fakat basbayagi level'li bir oyun yapmislar.

Bir de Turk askerlerinden kacarken "Durdurun onu!" gibi seyler soyluyorlar. Voice artist kim bilmiyorum ama kendimi Turkce dublajli film izler gibi hissettim bence cok daha kaliteli olabilirmis yine de insanin hosuna gidiyor boyle seyler =P
Sosyal ağlarda paylaş

ssj4songoku said:
İncelemeyi RPG sevmeyen adama vermişlerdir :D

Hay be, neden böyle bir mesaj attım diye merak ediyordum bende. Meğerse Mass Effect yerine buraya atmışım.

Neyse konuya dönelim. Sonlarına geldim oyunun az kaldı. Gayet güzel yapmışlar. Grafikler cidden göz alıcı derecede güzel. Fakat oyundaki görevler bir yerden sonra baydı beni. Hep aynı şeyi yapıyorsun. Görev öncesi ya pickpocket ya eavesdrop yada interrogat ediyorsun adamları ve hep aynı şekilde yapılıyor bunlar. Sonrada gidip adamı öldürüyorsun. 10 adam içinde aynısını yapınca doğal olarak biraz bayıyor insanı. Fakat şehirde özgürce dolaşmak, gizli yerleri filan bulmak çok zevkli.

Orjinal almaya değer mi? Mass Effect, Call of Dury 4, Crysis gibi oyunlar varken bence değmez. Şahsen bence bu oyunlar verdiğiniz paraya göre AC'den daha çok şey vaad ediyorlar. Fakat bu AC'nin kötü oyun olduğu anlamına gelmiyor. Aksine çok güzel bir oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Sevenos said:
bende senditten almak istyodum ama onların oyunları PAL... :( benmk makine ntsc, platini beklyorum... 2 günüdr telefonuda açmyo adamlar gdcem bascam yarn nöllüyo lan dye :p Demin katedral videosunu indirdim tekrar bi hasta oldum ya adsdsadas
ps3te bölge kodu kilidi yok rahatça oynarsın.bölge koduna online oynayacaksan dikkat ediceksinki ac nin online modu yok
Sosyal ağlarda paylaş

Sevenos said:
bende senditten almak istyodum ama onların oyunları PAL... :( benmk makine ntsc, platini beklyorum... 2 günüdr telefonuda açmyo adamlar gdcem bascam yarn nöllüyo lan dye :p Demin katedral videosunu indirdim tekrar bi hasta oldum ya adsdsadas

hocam oyunlar için www.play-asia.com 'u da kullan bence...orda hem ntsc hem pal versiyonlar oluyo hem de fiyatları sendit'e göre daha ucuza geliyo artı kargo da 5-6 gün arası elinde oluyo güzel sağlam bi site orasıda...
Sosyal ağlarda paylaş

assassin's creeeeeeeeeeed (çokta spoil etcek bişe yazmadım gerçi)

Demin başladım oyuna, aslında 7 saat olmuş, buraya yazarken farkettim. Oyun baya bi sarıyo.. başlarında bayabiliyo ve geçemediniz sıkıcı dialogları seyretmekte yoruyo ama onun dışında Hitman tarzı oyunları seven ve eski çağa ilgi duyan biriyseniz ki eski çağa o kadarda bağlı değil adamımız, onu oynayınca görürsünz :p
Oyunun artıları kontrolleri yapabildiğiniz hareketlere bakılırsa hiçte zor değil, sıkmıyor. Köyler kasabalar atmosfer bakımından n'kdr birbirne benzesede mimari ve gerçekçilik açısından son derece başarılı. İçlerinde hoplaya zıplaya gezmekte baya keyifli.
Oyunda Spoiler'a bile yazmak istemediğim bi ayrıntı dışında fantastik öğe hiç yok.
Silahlar çok iyi ve kullanımı yapabildiğiniz combolar gerçekten kolay ve çeşitli.
Oyuna başlayanlar Tutorial'ı geçince arka arkaya çok ufak şeylerle hayal kırıklığı yaşamış olabilirler... ama biraz ileride bunlar hoşunuza gidebilir =)

carignano said:
Sevenos said:

hocam oyunlar için www.play-asia.com 'u da kullan bence...orda hem ntsc hem pal versiyonlar oluyo hem de fiyatları sendit'e göre daha ucuza geliyo artı kargo da 5-6 gün arası elinde oluyo güzel sağlam bi site orasıda...

Bunu dün sabah görseydim çok güzel olucaktı ama dayanadım ve dün FW attırdım acıma son vermek için, yinede çok saol :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...