/whisper Revhas, Sgecca, abi hazırlanın akşama kamp ateşinde rebel çevirecez!!! Bi kaç tanesini de kampın direklerine asar sallandırırız, ibret olur diğerlerine...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse
devvo ben zaten biliyorum kurulduğunu ayrıca gelişmeler hakkında ve PA'nın yeri hakkında da bilgim var merak etme ama sadece paylaşma gereği duymadım daha aslında iki gündür de uzaktayım o yüzden çaktırma....[hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer
Spy Network-Instructor
Eclipse
sgecca, 24 September 2003 17:25 tarihinde demiş ki:
devvo ben zaten biliyorum kurulduğunu ayrıca gelişmeler hakkında ve PA'nın yeri hakkında da bilgim var merak etme ama sadece paylaşma gereği duymadım daha aslında iki gündür de uzaktayım o yüzden çaktırma....[hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer
Spy Network-Instructor
Eclipse
Hade len nerde biliyosun sen biliyosan spy network'ün diğer üyelerinin ve DL kurucu üyelerinin haberi yok?? :-D Yok abi çok fena çuvalladık bu konuda, ben valla Lord Vader'a gerekirse ifade veririm bu konuyla ilgili hiçbi bilgim yok diye, Sgecca biliyomuş kimseye haber vermemiş derim, kusura bakma... :-)[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse
2 gündür foruma giremiyordum neyse şimdi girdim :),öncelikle hayırlı olsun,umarım bütün servera "Düzeyli pvp nasıl yapılır 101" dersi vereceğiz :).Bir ara şöyle güzel bir alanda savaşırız,turnuvalar düzenleriz vs vs..[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
ehe sagolun. demokratik ve katilimci yapi ile kendi kendini belli prensiplere gore gelistirip idare edicek bisiyin temelini atmaya calistik. butun insiyatif pa uyelerinin oylama usuluyle direkt kendi ellerinde. secilen konsey uyelerinin yetkileri de belli ve sinirli. action grubu diye bisey olusturduk, panin insanlarin uyusmasi durumunda surekli eylemsiz durmasini engellemek icin. bu grup uyelerinin savas malzemesi ihtiyaclari pa tarafindan karsilanicak ve her hafta bir kez kendi planlayip kararlastirdiklari sekilde harekatta bulunacaklar. sonra da screenshotlarini ve raporlarini forumlara koyacaklar. daha bir suru yeni dusunce oturtmaya calistik. daha onceden uo olsun baska oyun olsun guild, pa kurmus ya da uzun sure icine bulunmus arkadaslar oraya koydugumuz kurallara bir bakip elestiri getirirse memnun oluruz.
daha pvp hatta daha ziyade FvF konusunda beraber lisans ve lisansustu dersler acabilmemiz icin bizim iyi bi genislememiz gerekicek.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Öne çıkan mesajlar
DA2019
Tüüüü, bi de kalkıp PA hall'un wpsini adamlardan istiyoz!!! Göçmüş Dark Legion'un Spy networkü... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş
Sufi
asıl vaktim olursa bu geceki kutlamanıza geleyim de ben biraz bilgi sızdırayım :D
şaka bir yana acil bir rl işim olmazsa gelip 1-2 spice'ınızı çekerim :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Sosyal ağlarda paylaş
DA2019
/whisper Revhas, Sgecca, abi hazırlanın akşama kamp ateşinde rebel çevirecez!!! Bi kaç tanesini de kampın direklerine asar sallandırırız, ibret olur diğerlerine...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş
sgecca
Spy Network-Instructor
Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş
DA2019
Hade len nerde biliyosun sen biliyosan spy network'ün diğer üyelerinin ve DL kurucu üyelerinin haberi yok?? :-D Yok abi çok fena çuvalladık bu konuda, ben valla Lord Vader'a gerekirse ifade veririm bu konuyla ilgili hiçbi bilgim yok diye, Sgecca biliyomuş kimseye haber vermemiş derim, kusura bakma... :-)[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş
codmaster
Sosyal ağlarda paylaş
unity100
daha pvp hatta daha ziyade FvF konusunda beraber lisans ve lisansustu dersler acabilmemiz icin bizim iyi bi genislememiz gerekicek.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş