Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Bunu nereden bulucam acc 42 aylık yok deed filan nerden cıkıo bunlar cıldırcam[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ee zamanında aos u hemen alıcaktın :)promosyon yani.[hline]huh Sardok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 ben bunlardan yerde buldum bır tane ama kullanamıyom tabıkı :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Ya bende var ama ne işe yaradığını bilmiyorum :( öğretsenize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Bende yerde buldum öle salak salak bankada duruyor..[hline]Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 bende de var bir adet. alık alık oyunu bırakmış sahibinin gelip sağı solu bless'lemesini bekliyor kasamda :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 sufi onu harcama lazım olucak bana sana item blessletricem parası neyse veririm ok?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 personal bless deed ise sufi den başkası kullanamaz aron.yada kimse aitse o bless deed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 biliom ona blessletcem artiyi :) alıcam gene aheh[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 afedersiniz valla beyler, yanlış anlaşılacak şekilde yazmışım. oyunu bırakmış sahibi ben değilim. calipso diye oyunu bırakmış bir başkası. ilk zamanlar çok yolunu aradım, kullanamadım, öyle duruyor kasamda. zaten ben oyunu bırakmadım ki... hem atlantic hem europa'da ara ara dolanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 aron bildigim kadarı ile sufi cin blesslenmis artifact sende olunca blessli olmuyor sadece sufide iken blessli oluyor yani insurance a devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 heh evet ama bi bug vardı belki düzelmiştir.başka bi karakterinizle insure ladığınız eşyaları öteki karakterinizle kullanırsanız insurance parası almıyordu bi deneyin isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Denemek lazım :) [Bu mesaj Whitehaven tarafından 27 September 2003 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar