Zerokull Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Şincuk şöyleki benim eski bilgisayarıma format atılmış ben burda yokkene sonracıma driverlar falan yüklenmiş iyi güsel gel görki ses gidip gidip gelio ses kartım sound blaster 16 lakin xp için driverını bulabilmiş deilim Sesde bi garip bi çalıyo 20 sn falan sonra çat diye ses kesiliyo sonra efenim yarım saat çalıyo 1 saat yok falan filan napıcam geldiler bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 belki de yüklenmiştir ?garip sorunlar çıkartıoyordur ki bende sound blaster 5+1 live var. ben şöyle saçma bi şekilde hallettim,dene sende bir istersen. denetim masası>yazıcılar ve diğer donanım>sol üstte donanım ekle>"evet donanımı bağladım" seçeneğini tıkla>(donanım ekleme sihirbazı gelecek karşına) en altta yeni donanım aygıtı ekleyi seç>ordan ses dosyalarıyla ilgili klasörü tıkla>ordan yanında ünlem işareti beliriyorsa sound blasterı tıkla>sonra restart at ya da atma farketmez. ben restart attığımda kaydolmuyordu,ayrı ayrı yapıyordum =)kaydetmek için kasamamıştım. bilgisayardan anlamam ama dene bunu bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 şu an yüklü gözüküyo zaten xp direk yüklüyo driverı ama bi dediğin gibi yapıcam abakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bende de aynı kart var driverlarını creative'nin sitesinden bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar