Kartan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Ne kullansam ,nerede bulsam bilemiyorum.Su an titan var ama ekstra quick slot yok ve mage olarak sikintisini çekiyorum.Ne kullandiginizi bir screenshot ile ismiyle gösterirseniz memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Action bar olarak bir kaç alternatifin var. Bongos, Trinity Bars ya da Bartender3 Birde Mage özel addonlarından Arcanum ya da Cryolysis öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Extra quick slot nedir, neye yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bildiğin bar slot'unu kastetti sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Ekstra ile kastettigim ekranin saginda solunda dikey,yatay çapraz :) sekillerde bulunan slot siralari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Tesekkürler ayrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Derdin sadece sagda solda yatay dikey barlar ise zaten blizzin kendi interface i var, oyun ici options tan ayarlayabilirsin o barlari. Ha tabi ben yinede bartender i tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 blizz'in kendi barları var aşagıda 2 sıra, sag tarafta 2 sıra. yetmiyo demek ki. bana da yetmiyo shaman oldugum için totemden geçilmiyo ortalık. totemus diye güzel bişey buldum ama alışamadım pek. Cryolysis'e benziyo hatta aynısı. [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 15:06 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Bongos yükleyim diyorumda bu buttonlar nasıl yapılır önceden bir tane çekmiştim yapamadım dahıldı bütün addonlar bilen birisi hafifce anlata bilirmi sudur su ise yarar vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Ben bir ara bartender yükledim ama ayar yapmasi karisik geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar