Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adamın birinin dizüstü bilgisayar için yorumu

Zopik

Öne çıkan mesajlar

said:
ömrü boyunca linuxe ihtiyacı olmuyacak ve microsoft bu adamın daima tüm ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyacak işletim sistemi bazında ki bilgisayar okur yazarı seviyesindeki insanlar arasındaki pek çok kişi linuxu ne olduğunu bilmez,bilmelerine gerek yoktur,çokta işlerine yarıyacak bişey değildir zaten.

çok bilmişlik yapmaya gerek yok bence

Bir insan neyi bilip neyi bilmediğini bilmeli, bilmediği konularda yorum yapmamalıdır. Bu kadar basit. Anlaşılmıyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Geldiğinde linux diye bir proğram kuruluydu fifa 2007 yi çalıştırmıyor.Bir çok oyunu çalıştırmıyor. xp yi. kurduk.Kaldırmadığı oyun yok..

Demiş adam çarpıtmayalım. Bunda birşey yok mu sizce ?

O zaman bunda da yok.

said:
ben gerçek(orjinal) hacker yucel ben gecen hack olarak bır sırket te calısıyodum .. 4 ,5milyar maas aldık sonra cıktık 5.5 iş bulduk hackligi ogrenın ac kalmassınız>).86/:^+#$W:FhackéR..YucéL..

Dünyada çok fazla acayip insan var. Ama Türkiye'de çok daha fazla...
Sosyal ağlarda paylaş

@birigand

bilgisayarın nasıl tüm nimetleriyle kullanabilirsin ki? şu ana kadar bunu yapabilen 1 tek insan görmedim. internete girmek, oyun oynamak ve wordde yazı yazmak bilgisayarın yapabileceklerinin milyarda biridir. aylarca sürecek bilimsel araştırmalar yaptırıyormusun? farklı durumlarda bilgisayarın vereceği tepkilerimi ölçüyorsun? sen de kendi ihtiyaçlarını göre bilgisayar alıp yorum yapıyorsun. Yani adamın yaptığında gülünecek hiç bir şey yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
@birigand

bilgisayarın nasıl tüm nimetleriyle kullanabilirsin ki? şu ana kadar bunu yapabilen 1 tek insan görmedim. internete girmek, oyun oynamak ve wordde yazı yazmak bilgisayarın yapabileceklerinin milyarda biridir. aylarca sürecek bilimsel araştırmalar yaptırıyormusun? farklı durumlarda bilgisayarın vereceği tepkilerimi ölçüyorsun? sen de kendi ihtiyaçlarını göre bilgisayar alıp yorum yapıyorsun. Yani adamın yaptığında gülünecek hiç bir şey yok

birigand değil Brigand olsa daha güzel olurdu, en azından karşımızdakine cevap verirken ya da onun fikrini terslerken ismini/nickini doğru söylemeliyiz bence.

Ustam faydalanabilmek için diyorum, faydalanıyorum demiyorum. Bilgisayarı en ince ayrıntısına kadar kullanabilmek, farklı yazılım/scriptin' dilleri hakkında çalışmalar yapmak onları incelemek, programların sağladığı nimetleri görebilmek, işletim sistemlerini test etmekten hoşlanıyorum. Yani faydalanabilmeye çalışıyorum. Oyun oynamayı da fayda olarak görmüyorum, zaten oyunlar beni sıkıyor, 10 dakikadan fazla sıradan bir oyuna katlanamıyorum. Hayatımda bir tek uo sardı beni, başka saran oyun yok, onu da 5 yıl önce oynardım...
Sosyal ağlarda paylaş

Neyi tartisiyonuz abi...Adamin bilmemesi tabi ki normal,yine de fifa askiyla XP diye bisey oldugunu ogrenmis orasi da ayri :)

Sanirsam arkadaslarin demek istedigi : yorumu yapan adam dogru duzgun bilmeden neyin ne oldugunu neden yorum yapiyor ? /Haklidir da bu arkadaslar,bi konuda yorum yapmak icin o konu hakkinda biseyler bilmen lazim.. Yoksa adamin argumanlari kismen dogru,biz de biliyoruz tabi ki XP nin fifa calistirabildigini..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sanirsam arkadaslarin demek istedigi : yorumu yapan adam dogru duzgun bilmeden neyin ne oldugunu neden yorum yapiyor ? /Haklidir da bu arkadaslar,bi konuda yorum yapmak icin o konu hakkinda biseyler bilmen lazim.. Yoksa adamin argumanlari kismen dogru,biz de biliyoruz tabi ki XP nin fifa calistirabildigini..

zgrw bak cevap verilmiş. Aynısını diyecektim ama parmaklarımı yormama gerek kalmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi güzel; ama bir insanın bir konu hakkında ne bilip bilmediğine karar vermesi için nasıl bir yeteneğe sahip olması lazım. Birisi birşey bilmediği bir konuda ne bilip bilmediğini nasıl bilebilir?

Adama sormuşlar hangisini alayım, adam da demiş ki ben lünüks varken fifa oynayamıyordum fintovs varken oynayabiliyorum. Adam zaten bildiğini söylemiş. Bu bakımdan zorlamayın. Zira markasını modelini bilmiyorum ama o laptop hakkında adamın teki çıkar burda öyle bilgiler verir ki tüm patiyi toplasanız bu adam uzaylı mı dünyalı mı karar veremezsiniz. Bırakın tepeden bakmayı, duyanda hepinizi bilgisayar mühendisi zanneder.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadas arasinda olsa neyse hadi böyle bi sekilde yanindakine en azindan az da olsa bilgi verir, ama bir sitede ürün yorumuna bunu yazinca garip gozukuyor...

edit:tam okumamisim huun un msgi -.- ilk paragrafi kaldirdim

[ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 00:45 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:

zgrw bak cevap verilmiş. Aynısını diyecektim ama parmaklarımı yormama gerek kalmadı.

şunu demişim, bu durumu güzelce açıklar :)
said:

yanlış düşündüğünü söyleyebilirim. adam bildiği kadar bilgiyle yorum yapıyor;
bilgi: her bilgisayar fifa2007 çalıştıramaz, çalıştırabilen bilgisayarların performansları iyidir.
yorum: bilg. her oyunu kaldırıyor.

dolayısıyla adamın söylediği şeyler yanlış değil.

ayrıca huun çok güzel bir şey demiş;
said:

Adam zaten bildiğini söylemiş. Bu bakımdan zorlamayın. Zira markasını modelini bilmiyorum ama o laptop hakkında adamın teki çıkar burda öyle bilgiler verir ki tüm patiyi toplasanız bu adam uzaylı mı dünyalı mı karar veremezsiniz. Bırakın tepeden bakmayı, duyanda hepinizi bilgisayar mühendisi zanneder.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
İyi güzel; ama bir insanın bir konu hakkında ne bilip bilmediğine karar vermesi için nasıl bir yeteneğe sahip olması lazım. Birisi birşey bilmediği bir konuda ne bilip bilmediğini nasıl bilebilir?

Şimdi sen neyi bilmediğini söyleyemeyecek kadar şuursuz olduğunu mu söylüyorsun ? Yoksa bu özel yetenek sen de mevcut mu ?

Yahu neyi tartışıyorsunuz siz ? Türk milletine hastır bu bol keseden işkembeden sallamak eyvallah da kalkıp da her yerde sallanmaz. Bırakın bu adam bilmek zorunda mı ayaklarını. Kalkıp millete şu bu diyorsa, aklı sıra insanların düşüncelerini etkiliyorsa, hele hele yaptığı şeyin adı -burada sadece adı- yorum ise ne yazdığını, ne konuştuğunu bilecek!

Böyle bol keseden kaba etinden sallarsa ben de kaba etimle gülerim. Varsa aranızda başka sallayan ona da güleyim, rencide edeyim hatta. Bir daha lafını bilip de konuşur.

Dahası birşeyi bilip bilmemek ayrı, 27 yaşına gelip kazık kadar olup böyle saçma sapan konuşmak ayrı. EşŞek kadar olmuş bu vatandaş bunun ayrımını yapamıyor daha, nesini savunuyorsunuz bana ?

Komik geldiyse gülüp geçin, gelmediyse gülmeden geçin ama bir şekilde geçin. Saçma sapan yerlere saptırıyorsunuz olayı ve söylenmek istenenleri ...

[ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 01:26 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dahası birşeyi bilip bilmemek ayrı, 27 yaşına gelip kazık kadar olup böyle saçma sapan konuşmak ayrı. EşŞek kadar olmuş bu vatandaş bunun ayrımını yapamıyor daha, nesini savunuyorsunuz bana ?

Aynen katılıyorum. Kazık kadar adam olup 10 yaşındaki çocuk gibi yanıt yazmak her insanın yapamayacağı birşey. Ama internette böyle boş insan çok var...

said:
o yüzden;

"biliyorsan konuş ibret alsınlar... bilmiyorsan sus da adam sansinlar"

Allahın mamı, çemberi, bi sorunun mu var sürekli benimle zıtlaşıyorsun? Kendine göre sorunların mı var? Kendini bazı konularda eksik hissedip başkalarının fikirlerini çökertmeye çalışıyorsun? Egonu mu tatmin etmeye çalışıyorsun? Sadece karşındaki insanın fikrini yanlış gösterebilmeye çalışmak için saçma sapan şeylerle cevap veriyorsun? Boş insan mısın?
Zıtlaştığın bir konu
Bir konu daha
Bitane daha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...