Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paintball

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Size iyi haberlerim var:)
Yakın bir tanıdık paintball ve AEG sahası açmayı planlıyor.
Paintball gene ülkemizde mermi üretimi olmadığından ve amerikan fiyatlarının bize göre yüksek olduğundan pahalı oluyor.

Bunlar AEG yani airsoft silahlarıdır

Silahlarda sniper, otomatik, tabanca gibi seçenekler var.
Çok daha uzun menzil ve isabetli, küçük gruplar toplayan atışlar.
2000 merminin 15ytl civarında falan olması nedeni ile korkmadan saydırabilme.
Atışların her zaman aynı yere gitmesi, tüpün azalması ile atışların yavaşlamaması (piller azalınca atış hızınız yavaşlıyor ama gene aynı yay aynı miktarda geriliyor)
Mermilerin yaprakları delebilmesi, çalıların arkasında pusabilenleri vurabilmesi.
Hali ile çok daha gerçekçi, counter strike vari nişancılığın da önemli olduğu oyunlar. (paintball oynadım ve nişan alabilmek hiç bir işe yaramıyor çünkü mermiler 15metreden sonrasını vurmuyor resmen. Ama boncuklarla 30metreden headshot yapılabilir)

Ha bu arada vurulduğunuzu anlıyorsunuz, korkmayın.
Acıtma konusunda paintballın mermilerini aratmıyor:)

Reklamı da yaptım, açılırsa bir paticik buluşması şart.

Sosyal ağlarda paylaş

Yer açılırsa kesin uygulanması gerekir dediğim 2 fikir var.
Birincisi Battlefield tarzı oyun. 3 Tane bayrak direği, 6 tane bayrak. Kuralları biliyorsunuzdur sanırım. Üsler ele geçirilince respawn olunabiliyor ve takımın toplam respawn olma sayısı var. Sayısını ilk bitiren kaybediyor.

İkincisi namlu ışıkları, gerçek silahlarda birisi sana pusu kurup ateş edince namludaki patlamalar sana nereden ateş edildiğini gösteriyor bir çok oyunda. Eğer bu etken airsoftta olmazsa önüne gelen pusar ve pusarak adam vurmak fazla kolay olur. Küçük ledli devreler düşünüyorum mermi attıkça namlunun altından ışık verebilecek. Daha gerçekçi olur. Battlefieldnam oynamış olan varsa bunun önemini anlıyacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...