Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Enteresan araştırdım bulamadım daha önce verildiyse özür dilerim .. KARAKTERLERİN ÖPME TEKNİKLERİ Öpüsme sayesinde karsinizdaki insanin kim oldugunu anlarsiniz! Onun kiskanç mi, yoksa vurdum duymaz mi oldugunu dudaklarindan okuyabilirsiniz... Iste size dudak dokunuslarinin nelere isaret ettigine dair ip uçlari... Maceraci Öpü sme teknigi: Istekleri bitmez ve oldukça sirnasik bir sekilde öpüsür. Ayrica öpüsme esnasinda vücut temasina çok özen gösteren maceraci, bu davranisiyla öpüsmenin onun için cinsel iliskiden önce gelen bir basamak oldugunu gösterir. Vücut yapisi: Kasli, genis omuzlu, erkeksi, sportif Özellikler: Bonkör, ama yine de belli bir amaç dogrultusunda! Sonuç: Istedigi herseyi elde eder! Zaman o kadar önemli degildir! Bastan çikarici Öpüsme teknigi: Severek ve yorulmak bilmeden öpüsür. Ayrica sirnasik ya da karsisindan çok fazla istekte bulunan birisi degildir. Vücut yapisi: Güçlüdür, ama yine da az kaslidir. Her zaman bakimlidir ve gözlerinde derin bir anlam gizlidir. Dolgun dudaklidir. Özellikler: Nazik ve bastan çikarticidir. Kadinlari parmagina dolayabilir.. Sonuç: Her zaman ne istedigini ve neyi nasil elde edecegini bilir. Is kolik Öpüsme teknigi: Onun için hiç süphesiz en önemli unsur basaridir! Öpüsmeyi sever, tabii çok uzun ve sik öpüsür. Ama dili gereginden fazla hareketlidir! Öpüsürken karsi tarafi minciklamaktan hoslanir. Ancak bir anda kalkip ise gidebilecek bir kisiligi vardir. Vücut yapisi: Zayif, solgun, sportif, ince dudakli ve uzun yüzlüdür. Özellikler: Her zaman nesneldir. Oldukça basarilidir. Beklentileri fazladir. Sonuç: Her zaman kontrolü elinde tutmak isteyen ve zor asik olan bir insan.. Evcil Öpüsme teknigi: Dünyada öpüsmekten daha çok sevdigi birsey yoktur. Eger dudaklari dudaklarinizda degilse, o zaman mutlaka gögüslerinzi, boynunuzu ya da baska yerlerinizi öpüyordur. Vücut yapisi: Güçlü, biraz kilolu, dolgun dudakli, iri gözlü. Özellikler: Saatlerce öpüsebilir. Sonuç: Kesinlikle güvenilebilir bir insandir. Ama onunla birlikteyken süpriz beklememelisiniz. Entelle ktüel Öpüsme teknigi: Konusmak mi öpüsmek mi? Entellektüel adamimiz her ikisine de vakiftir. Vücut yapisi: Yuvarlak yüzlüdur ve saçlari genellikle arkaya dogru taranmistir. Genis omuzlu degildir, ama ellerini çok hizli hareket ettirir. Ayrica gözleri nemlidir. Özellikler: Her konuda ve her yerde konusur. Belki de bu kadar çok konusmasinin nedeni bilmediklerini saklamaktir. Sonuç: Duygusallik ona göre degildir. O daha çok bilgisayar ve rakamlarla ilgilidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 hem maceraci hemde evcilim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 walla maceracıyım sadece snrm :q eller hareketli onuda diğerinden alıyom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 baştan çıkarıcı olduğumu tahmin ediyordum öyleymişim demekki O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 evet başlıyoruz şimdi insanlar reklamlarını yapacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Ayni seyi düsündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Ac Adam (aka. azdinmi olm iki takka rahat dur bakiim) Öpüsme teknigi: Hatun kisinin dudaklari ile arasinda dusman veya abska bi engel kalmayinca direk BROGGHH diye yapisilir Vücut yapisi: Az biraz yapilidir, kostum giymeyi sever Özellikler:donduk minas trith e dur gondor un kara bayragini alip mordora hucum etmeden bir perma cektiriyim dusucnesinde bir adam olabilicegi gibi dag bayir ucarken laak diye tepeustu opusup zaten vucudunda fokur fokur kayniyan kani beyninde toplayabilir, muhakkak sevdikleri kiz bunlardan uzaktadir ve konu ile direk alakasi olmasada kiz ordan burdan pirt diye cikar Sonuç: feci derecede odundur, Liv Tyler in yada Kirsten Dunst gibi iki dehset hatunun filmin sonunda bu adamalr tarafindan WROEEEGHH MCUKKKSS SLORPPPPP SLORPPPPP SLORPPPP seklinde opuldugunu gorunce sinir yaparsiniz delirirsiniz damar cikar direk bagirir cagirir sinemadan atilirsiniz aragorn ve peter parker gibi ac adamalrin oldugu filmlere gitmemek yapoilabilicek en guzel seydir (bakin kac sene gecti beynime kazinmis bu ac adamalrin yaptiklari, film bitiyo zaten iki dakka sakin ol kardesim ne salidiriosun hatuna kaciranmi var allaa alaaa) [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 23:58 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 3 sınıfa uzundan kıytısından giriyorum ama 3 sınıfın fiziksel özelliklerini toplasak %20 sine belki uyuyorumdur.. olmamış bu sanırsam terazine tıklamayacığım (bu teraziye tıklamak deyimi nene bana çok gay geliyor?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 kutsi tarzı opusme var bide :) kıyafet:doktor onlugu :) gayet romantik bir bankta oturma faslını hafif opucuklerle suslemek istiyen yasemin ergeneyi,romantiklikten cıkıp yeme derecesine sanki evin salonunda oturuolarda birazdan yataga goturcekmiş şekilde opmesini unutamam. dizi tabiki doktorlar dizisi :).kızı yedi bitirdi bankta ya ayıptır [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 11:54 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 said: evet başlıyoruz şimdi insanlar reklamlarını yapacak :D ahah budur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ben baştan çıkarıcı sevgilim iş kolik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Oyuncu adam son jetonuyla oynuyormuş gibi öper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Raidden 5 epic kazanmış gibi öpeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ehah hem baştan çıkarıcı hem evcilim.. (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar