Exceed Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Selamlar, bazı videolarda ayı modu veya kedi modu farklı şekillerde gözüküyor. bunu nasıl yapabilirim ? n.elf olarak ? tşk'ler. legal veya değil, link verirseniz sevinirim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ne gibi mesela ? nasıl gözüküyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 farkli gozukuyor dedigi tauren druid gormustur. taurenlerle N. Elflerin sekilleri farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 izlediğimiz videolarda ayı modu iskelet, kedi modu Gnoll gibi gözüküyor, bu. data'dan skin'leri değiştirebiliyoruz ama link lazım (: koreli'ler yapıyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 1. bilmemne pot var tanariste iskelete çeviren onu görmüşsündür 2. skinlerin öyle istediğimiz gibi değiştirilebileceğini sanmıyorum oyun içi eşya pot falan kullanmışlardır görünüşlerini değiştirmek için dikkat et buff penceresine görürsün mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 addon vardi onun icin. curse-gaming.com a bak bulursun buyuk ihtimalle. bir ara kullanmistim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 datalarda biişleri değştiriyosun oluyo mumkun yanı ama sadece sen görüyosun, legal değil demişti blizzard bi ara, neden değil bilmiyorum sanırım oyunu datalarını karıştırmayın laaaa diye legal değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Bir adet XView, bir adet MyWarcraftStudio ve bolca zaman ile altından kalkarsın. Legal değil tabi ne detaylara sok bizi ne kendin gir, elindeki modellerle mutlu olmaya bak diyorum/dedirttiriyolar. edik: EULA'da yazılı zati model değiştirmenin kaka olduğu, kabul ettiydin işim olmaz hacı öyle işlerle diye vaktiyle oyuna başlarken. [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 02:16 tarihinde, Lyrent tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 http://files.filefront.com/patch_Zzip/;5203393;/fileinfo.htmlc-ROOT. bear=worgen cat=gnoll trevel=baby murloc moonfire=firebolt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Geçen hafta forumlara yazdım blizzin ve ban sebebi diyip yasak skin programları dediler mavi amcalar. Char adı Bulb technical veya addon forumlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 gerek yok zaten counter-strike değilki bu oyun :) herşey orijinali ile daha güzel valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 valla sen kendini gnoll gibi gösterip dışarıdan normal halinle görünme olduunu biliyomda full öle görünmeyi bilmiyoö.zaten dışardan bi i bakınca öle görünürsende gg [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 16:14 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ''http://files.filefront.com/patch_Zzip/;5203393;/fileinfo.htmlc-ROOT. bear=worgen cat=gnoll trevel=baby murloc moonfire=firebolt'' dostum night elf için mi peki bu ? böyle bir link görmüştüm çünkü daha önce ve tauren içinde, çalışmıyor o yüzden. n.elf ise tşk ederim. kimisi legal, kimisi illegal diyor, birşey olacağını sanmıyorum. orjinal hali tabii ki daha güzel, maksat değişiklik olsun. keserken canımız sıkılmasın, huh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Direk benim Blizzard topiğime forum yetkilisi skin değişimi yasak ve banlanabilirsiniz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 boşver abso dinlemiyolar galiba bırak banlensin haytalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 valla gnoll olduğundan sallamadığım birisi beni keserse hiç iyi şeyler düşünmem direk ticketi atarım GM ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Esasında sadece benim ekranımda istediğim skinde gorunebilsem kimsenin ruhu duymasa eğlenceli olur ama o riske değer mi ayrı bi konu ve yapılabilir mi bilemem. Undeadden sıkıldım biraz orc veya BE denemek isterim dediğimde keyifli olur hatta gnome veya human. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 o senin dedigin olay var absolut. bi kaç programla skinler deiştiriliyordu ve sadece kendin görüyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Bir site adı veya program adı alabilirmiyim lütfen. Bi okumak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Şurda çok önceden konuşulmuştu bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 valla search yaptım ama bulamadım, sorry. oradan devam edelim o zaman (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 daha once wow klasörü içinde biraz değişiklik yapan guildler oldu AQ 40 map değiştirdiler nasıl yaptıklarını bilmiyorum ama bazı bossları bu yöntemle pass geçtiler ve bu guildler banlandı cat ve bear formda combat sırasında bazı sorunlar çıkıyor blizz bunun farkında o yüzden banlanıcağınızı sanmam buzamana kadar farklı tiplerde onlarca druid videosu izledim ve bu videoları çeken kimse banlanmadı daha once verdiğim linkten çok daha farklı formlar var mesela moonkin bear < AQ40 mount gibi çok fazla sayıda tiplerle oynamak mümkün ve kesinlikle hile veya bug olduğunu düşümüyorum bu benim fikrim tabi sizler bunun ban sebebi olduğunu iddia ediyorsunuz sizleri yok sayıp söylediklerinizi yalanlıyamam . ama blizz bu konuda hiç birşey yapamaz hatta banlayamaz not: linkini verdiğim program blizzin resmi fan sitelerinde uzun zamandır tıklanıyor [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 19:14 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Ben forumdaki blue abilerin yalancısıyım. Bencede banlamaması lazım eğer değişiklik sadece benim ekranımda sınırlı kalıp server tarafını etkilemiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Ban diyip direk kestirip atıolar. Riskli, nasıl anlıyorlar bilmiyorum da işte yapmamak kendi karakterini sevmek lazım =). Hala çirkin dimi tauren kedisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 sadece kendin görüyorsan bencede sorun yok ama ben görüyorsam nasıl sorun olmaz adam tanımsız bi factionla geliyor karşına alcemyle yapılanlarında şekilleri belli onuda anlıyorsun ama sen panda olup gnoll olup adama dalarsan insanın rüyasına girer ticket atar banlatır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar