Madcat Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Bu maçın da başlamasına az bir süre kaldı,herkes chelsea'yi favori gösteriyor fakat son maçlarındaki düşük performansından bu maçta zorlanacağını ve maçı liverpoolun kazanacağını düşünüyorum. :D madem dünkü skor tutmuş bugün de söyliyim gene eleştirin gene görelim :D 1-3 liverpool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ilk maç 0-0 ikinci maç 1-1 chelsea final oynar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Bence de 0-0 biticek (bitmezse bütün hafta açım zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 madcat bu gün kü skor da tutarsa sakın gir me forum a :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 herkes altı diyor bu maça yahu. tamam çelside iş yokta,liverpool boru gibi takım. :D bu da tutarsa okumayı falan bırakıp iddaa ya vercem kendimi dsfjdsfgjds ps:maç sonunda g.te girecek postlar bunlar.. fdsdsg ps2: benitezle konuştum durumlar iyi.. ps3: bugünle ilgili geçmişten bi youtube linki verelim tam olsun en sevdiğim tezahüratlardan biridir şöyle ki: http://www.youtube.com/watch?v=Wh_HG_YYBs4 [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 19:42 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Liverpool iyi takım, Chelsea kaç haftadır son dakkalarda kazanıyor zaten. Liverpool çakar diye düşünüyor ve umuyorum. :) Bu arada o tezahürat da süpermiş :D You can stick your Lampard up your arse! lol :D [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 20:20 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 You'll Never Walk Alone diyorum baska birsey demiyorum Macin sonucu her ne olursa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 1-3 zor bir tahmin ama herşey olabilir tabi. 0-0 bitmeyeceğinden eminim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 daha liverpoolun 3 golü var fdshjbsfd.. böyle liverpool görmedim çelsi aldı turu... ilk gol joe cole dan geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 satış maç dsfjbdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 said: Manchster ve chelsea ilk maçları alır bence. Dün böyle demişim,iddaa'da oynamıştım gelsin paralar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 1-0 olsun bizim olsun. berbat 2 takımda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 valla hiç zevkli değildi maç ya, sıkıldım ben izlemedim ikinci yarıyı pek. anfield road'da daha iyi olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Ya 60. dakikada yetişebildim ve hiç güzel diildi. Adamlar bi tek birbirlerini dövdü, bi de bi 2-3 dakika top gitti geldi iki kaleye durmadan; o kadar. Eve gelirken radyoda Trabzon-K.Erciyes maçının penaltılarını dinledim, çok daha heyecanlıydı. Direkler falan. Duyuluyodu tak tuk diye sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 90 dakika izledim ama oflaya puflaya, cok kotu macti yani, ama sunu diyeyim anfield road'da drogba gene oyle her kafa topunu indirebilecekse chealsenin isi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 niye indirmesin mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 peter kırauçh nasıl liverpoolda oynar anlamıorum adamın hayatı liverpool-gs maçından sora kurtuldu.hayatının en güzel golunu attı.2 metrelik adamdan vole gol yedik.ama hiç sevmiyorum adamı yani 1 tane kafa topu indiremedi dün.o bacaklar kollar incecik nası oynuo futbol hala çözemedim.eskiden top toplayıcısıymış spikerin dedigine göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 pitır kırauçh ağaya laf yok. ben severek iziliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar