Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chelsea-Liverpool Şamp.ligi yarı final ilk maçı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu maçın da başlamasına az bir süre kaldı,herkes chelsea'yi favori gösteriyor fakat son maçlarındaki düşük performansından bu maçta zorlanacağını ve maçı liverpoolun kazanacağını düşünüyorum. :D

madem dünkü skor tutmuş bugün de söyliyim gene eleştirin gene görelim :D 1-3 liverpool.
Mesaj tarihi:
herkes altı diyor bu maça yahu.
tamam çelside iş yokta,liverpool boru gibi takım. :D

bu da tutarsa okumayı falan bırakıp iddaa ya vercem kendimi dsfjdsfgjds

ps:maç sonunda g.te girecek postlar bunlar.. fdsdsg

ps2: benitezle konuştum durumlar iyi..

ps3: bugünle ilgili geçmişten bi youtube linki verelim tam olsun en sevdiğim tezahüratlardan biridir şöyle ki:

http://www.youtube.com/watch?v=Wh_HG_YYBs4

[ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 19:42 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Liverpool iyi takım, Chelsea kaç haftadır son dakkalarda kazanıyor zaten. Liverpool çakar diye düşünüyor ve umuyorum. :)

Bu arada o tezahürat da süpermiş :D

You can stick your Lampard up your arse! lol :D

[ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 20:20 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ya 60. dakikada yetişebildim ve hiç güzel diildi. Adamlar bi tek birbirlerini dövdü, bi de bi 2-3 dakika top gitti geldi iki kaleye durmadan; o kadar.
Eve gelirken radyoda Trabzon-K.Erciyes maçının penaltılarını dinledim, çok daha heyecanlıydı. Direkler falan. Duyuluyodu tak tuk diye sfd
Mesaj tarihi:
90 dakika izledim ama oflaya puflaya, cok kotu macti yani, ama sunu diyeyim anfield road'da drogba gene oyle her kafa topunu indirebilecekse chealsenin isi zor.
Mesaj tarihi:
peter kırauçh nasıl liverpoolda oynar anlamıorum

adamın hayatı liverpool-gs maçından sora kurtuldu.hayatının en güzel golunu attı.2 metrelik adamdan vole gol yedik.ama hiç sevmiyorum adamı yani 1 tane kafa topu indiremedi dün.o bacaklar kollar incecik nası oynuo futbol hala çözemedim.eskiden top toplayıcısıymış spikerin dedigine göre :)
  • Yeni Oluştur...