Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bioxcin in kerastase versiyonu mevcut. zaten aminexil ile alakalı ikiside. kerastase den feci memnunum ben. boynuz kısmı denilen bölgede saçlar çıkmaya başladı dökülmüyorda. gerçi bende sorun yok ama önlem olsun diye kullandım :D gris, şampuanını değiştir hacı. yanlış şampuan da çok döküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Erkek tipi saç dökülmesi adı verilen durum sözkonusu ise (bu genetikdir) hiç bir harici ilaç (merhem, bioxcin gibi), bitki tedavileri felan işe yaramaz boşuna kasmayın. Bir hap var (ama ismini vermeyeceğim,cildiye uzmanına gidin derdinizi anlatın o sizi yönlendirir) ve prostat büyümesini engellemek için üretildi ama hapın yan etkisi saç dökülmesini engellediği ortaya çıkı. Bu hap saç dökülmesini durduruyor hatta bazı durumlarda yeniden saç çıkmasını sağlıyormuş, başarı yuzdesi büyük, ama erkenden kullanmaya başlamak lazım yani saçınızı komple yitirmişseniz kullanmak anlamsız. Bir kaç arkadaşım kullanıyor ve doktor reçetesi ile aldılar yani önerisi ile. Hapın en büyük handikapı hergün kullanmanız gerekiyor, hayatınız boyunca, bıraktığınız anda süreç kaldığı yerden devam ediyor, birde cinsel isteksizlik ve boşalma miktarında azalma, her kullananda olmuyor tabi ama bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Toppik diye bişi var ne olayı var onun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 toplar kullaniyo onu bosver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Bebek şampuanına geçtim sarı sarı, onu sürüyorum kafaya. Toppik yanlış hatırlamıyorsam keli kapatan toz bilmemneleriydi. Tuz eker gibi kafana ekiyordun falan. Kapatıyormuş o keli nasıl yapıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar