circirbocugu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Babam kel,dayılarım kel bir tek amcam kel degil..Bende açıkçası kel olmaktan korkuyorum..En kötü ihtimal saç ektiricek bile olsamda sonucta kellik duygusunu yaşayabilme ihtimalim yüKsek..Zaten şu an birşey belli olmasada saçlarım dokuluyor ve yanlardan hafif açılmalar var.. Bu yuzden bir arkadasında tavsiyesiyle bioxcin kullanmaya başladım bugun..Kılavuzunda 3 aşamalı olarak anlatmıs ..bir adamın resmini gordum resmen kelken adamın baya bir saçı olmuş..Neyse benim bilmek istedigim şey ise şu:Sizce bioxcinin bir faydası olur mu yani bu tip şampuanların faydaları varmı yok mu merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 dene sonucu kendir gör derim. umarım sıklaşır saçların ve guclu olur kopup dokulmez.(lan benimde yanlar açıldı sanki hafif ?!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 bioxcin'i kullanmadım ama inanmıyorum faydalı olduğuna pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Benim de saçım dökülüyo bayağı.Kendiliğinden dökülmüyo ama taradığımda filan tarağa bayağı saç takılıyo mesela Badem yağı, vitamin takviyesi filan diye takılıyorum şimdilik ama saçlarım sürekli kopmaya devam ediyo, sonuç olarak ben de öyle bi çözüme başvurmak zorunda kalıcam sanırım=) Bioxcin in kaç farklı ürünü var? Reklamlarda görmüştüm kapsülümsü bişey vardı o işe yarıyomudur? Şampuanının fiyatı ne kadar? Eğer pahalı bişeyse bioxcin in alternatifi varmıdır? (Badem yağı demeyin işe yaramadı=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Valla bana arkadas 20 cıvarı demıstı sonra anneme soylemıstım bugun gordum eve gelınce :).. Bu arada bır kac haftadır kullanan bır arkadasım var cocugun cok sık sacı dokuluyordu...Sımdı ıse dedıgıne gore baya bir azalmış. [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 19:00 tarihinde, circirbocugu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 bir yerde duydum ama hatirlamiyorum. bioxin e saglik bakanligi onay vermemisti galiba. ben de kullaniyorum, ama pek bir faydasini gordugumu soyleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 denendi ve başarısız ! böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 2 aydan fazla kullandım i$e yaramıyor.çok dökülüyor diyip,kesin çözüm istiyorsan foregin mi ne vardı.bulamadım $imdi evde kutusunu,bulunca tam adını yazayım.o baya bir azaltıyor,hatta nerdeyse durduruyor o hayvan gibi dökülmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 rogaine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Ya benim egzamadan dolayı saçlarım çok yağlanıyor kepekleniyor,birazcık açılma var falan filan;ben ketoral diye bir medical şampuan kullanıyorum ama ne ne kaşıntıya çözüm olmuyor. İlaç niteliğindeki eczaneden reçeteyle aldığım şampuan bile işe yaramıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Arap sabunu Dalan Sabun rullaz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ben bu saç dökülmesi ve egzama olmasa da sensible ın dediğine benzer $ikayetten dermatologa gitmi$tim.bana da; ketoral,rogaine (laorx yazmı$ doğrusunu) ve zinco diye bir hap vermi$ti.$ahsen bende baya i$e yaradılar gerek saç dökülmesini azaltma gerekse ka$ıntıydı,kabuk kabuk sac derisinin ele gelmesi vs.ama tabi dökülenlerine yerine çıkmıyor saçlar kolay kolay.geçen bir eczanede revigen diye bir$ey gördüm.saç çıkartan tablet yazıyordu da yalandır herhalde,kullanmadım ve daha kullanan kimseyi de bulamadım sorucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 kellik anneden geçen kalıtsal bir özellikdir. ki bu demek oluyor ki annenin akrabalarında sorun yoksa sende de olmaz (tabii vücuduna iyi baktığın sürece) benim babam inanılmaz bir keldir.. tabii onun kelliğinin nedeni küçükken kendisine yapılan yanlış tedavi ve askeri okulda bütün gün şapka takması vs. ha annemin bir abisi kel öteki gür saçlı.. benimde saçlarıın maşallahı var temzilik günü ortalığı ben fırçalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 valla genetik saç dökülmesi genelde testestoron seviyesi ile ilgilidir ve saç dökülmesi ilaçları prostat kontrol ilaçlarının sulandırılmış versiyonlarıdır (çok kabaca) doktor kontrolünde kullanılan haplar hariç diğerleri çok etkili değil diye duydum.. haplar ise "kuş"u öldürebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 O yanlış işte, anne tarafından gelir kellik diye birşey, benim anne tarafı bonus diyebilirim ama baba tarafından dedem kel, benimde sonum öyle olucak gibi, 3 senedir dökülüyo ve saç çizgim geriliyo. rogaine, ketoral bunları kullanırsınız birsüre durdurur ama bıraktığınız an tedaviyi eskisinden daha kötü bi hal alır saçınız ben yaşadım biliyorum, 2-3 ay kullanıp bırakıcaksanız hiç başlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Kellerin hepsinde porsche var. olmadı >> yani tüm porsche sahipleri kel nerdeyse ( içinizi rahatlatim ) ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ya o ilaç testisleri etkilemiyormuydu ? hem bu yan etkisini açıkca söyleyip hemde satılan bir ilaçtı sanırım. birsürü cocugum var bırak etkilensin testisler dersen eyvllh kullan. işede yarıyordu eger hatırladıgım ilaç senin dediginse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 O ilaç propecia. kullananların %3'ünde libido düşürüyo, tabi şanslıysan etkilenmiyosun. Ama öyle vakalar okudumki propecia kullanmak yürek ister, yani artık kel olucam son çarem derseniz başlamanız lzm, tabi önce bir dermatoloğa gözükmelisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 saç analizi yap, eğer ki yeni saçların çıkabilecek potansiyeldeyse hala işe yarar, daesu senin dediğin testesteron parçalayan ilaçlar çünkü erkeklerde kalıcı kelliğin sebebi testesteronun saç diplerinde birikmesi, dolayısıyla testesteron parçalayan ilaçlar verebiliyorlar ama işin ucunda bülent ersoyluk var çok sağlam ilaçlar değil onlar saç için değmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 vala ilaç yalan ehheh bence iyice dökülsün ektirin.ben öle yapacam yani baya uctu saçlar. ilaca hiç bakmıyorum ne olur ne olmaz, testesteronum olsun sacım olmasın anasını satim heheh. gene kelin şansı var.testesteron yoksa libidon yoksa napacan saçı :P uzatıp yatmadan önce 100 fırça darbesimi vuracan [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 04:14 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Ardeth'ın ve daasaa'ının sölediklerinin aksine o testesteron kıran ilaçların o kadar ucuk yan etkieri yok. Hatta sac uclarında birikmeye basladığında zaten hormon testestroneluktan cıkmış olduğu için cok cok nadir görülüyo kuşu susturduğu (kılınık deneylerde %0.5 gibi rakamlardan bahsedeliyo propecia için mesela) ha şimdi enrdenmi biliyorum? bi yandan kullnıyorum bi yandan şakıyorum af edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 peki kullanmaya başladığından beri bir kilo artışı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 yok hala 60 kiloyum hoş 1 bucuk ay oldu daha ama artış yok kiloda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 i$e yarıyor mu asıl soru o, bu ku$ muhabbetinden ziyade =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 azalma var, ama ilacı 1 sene gibi bi süre boyunca kullnıyosun, 1 sene sonunda normala dönüyo dedi doktor sac. ha benım normalim , 1.5 kilo sac gibi bişeydi normale dönüceğini sanmıyorum ben mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar