BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 katılım çok az testlerdeyiz daha ama yinede dinlemiyor insanlar. eskisi gibi degil, forumun her yerinde gozuken radyo bannerı çalan şarkıyı wj i falan gosteren sistem geldiginde degisir diye umuyorum.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 katılıyorum, banner istioz biz.
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 şöyle bi yarım saat - kırkbeş dakikalık bi black metal programı yaptırsanız bana gecenin köründe, dehşet olur.
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 sora gençler korksun uyuyamasın de mi :)
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Eheh :) Aslında ben de, cidden sevenler olsa paso death/grind/thrash gibi bir yayın yaparım, ama karışık bir yayın yapmak istiyorum, tutun en hafif heavylerden en bodozlara kadar, tabii yeterince WJ bilgim yok.
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 testse test oyuncak değil ki bu. test yapılıyorsa eğer belirli bir düzene göre yapılır. böyle rastgele olmaz ki bu işler ya.
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 yavaş yavaş olur test işte daha. daha wj forumu bile yok öyle kolay bişi değil ki yayın saatlerini ayarlamak. ben de ayarlansın isterim ama böyle sert çıkışmak saçma. adminlerimiz boş durmuyo. az aşağıdaki radyo topikine bakarsan mesela radyo bannerı olayında gelişme var falan filan
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 yayına girmek isteyen wj, yayındaki wj'e özel mesaj atıp soyluyor ben de girmek ıstıyorum diye, sonra anlaşıp giriyorlar işte. neyden yakınıyosun?
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 yayına girmek delirdiğim falan yok. zamanımız gelince gireceğiz nasıl olsa. benim yakınmam oyuncak gibi kullanılması. test denildiyse de testin de bir adabı var. bu demek değil her isteyen laylaylom kullansın. hoş buna dyna izin veriyorsa bana birşey demek düşmüyor.
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 hakkaten ne laylaylomu ne oyuncagı anlamadım baya bi sacmalamıssın. Nedemek istedigini kimden ve hangi olaylar uzerınden konusmak ıstedıgını tam olarak yaz bence ki insanlar anlasın seni. Canlı Dota'danmı bahsediyosun yoksa Aynı insanların çok fazla test yayını yapmasından mı? Açıklayıcı konuş lütfen.
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 yok birşey demedim boşu boşuna birbirimize girmeyelim.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 canlı dota yayını yaptım 11 kişiyle rekor kırdım.
Öne çıkan mesajlar