dory Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 belli olunca yayın saatlerimiz bi liste yayınlarim ben. ambient, black metal, death metal, doom metal, darkwave, gothic metal, melodic death metal, neofolk, power, heavy, thrash metal, progressive, viking ve folk metal daha var cdde belki baska turlerde eklenebilir ama suan olanlar bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 http://rapidshare.com/files/27942182/kingpinplaylist.m3u.html buyrun playlist :) düzenli değil tabi, uğraşırım düzenlerim bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 doom metal, darkwave, gothic metal, melodic black metal,melodic death metal, power, heavy, thrash metal, progressive metal&rock,jazz,blues,triphop,psychodelic trance,punk/ska,klasik müzik,neoklasik gibi gözüküyo benimki ama ben kategorize etme özürlüyüm daha fazlası da vardır belki de yoktur bilemicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 blues çalan çıkar mı çok merak ediyorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Gimli calabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 horace var o calar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Ben Hande Yener'den Carcass'a her seyi calarim dengesiz ruh halimi yayina yansitip siteyi kapattiracagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 sen calma arkadasim paris hiltonu da al git! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Black'le 70's&80's Rock, Hard 'N Heavy, Hair/glam metal günleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 elektronik, dance,house,trance olabilir. daft punk, goldfrapp, swayzak, armin van buuren ve bircogu.çeşitli tarzlarda falan işte.moby çalarım.jay jay johanson vs. sonra blues, soul çalarım. farklı bir programda. oldies rock çalarım. alternative çalabilirim. tüm bunlara örnek doors, beach boys, blondie, morissey, keane, radiohead. bakarsın bueno vista social club calıyorum. ben metal çalmicam. hiç bir türünü. hiphop çalmicam.hiçbir türünü.türkçe çalmicam.hiçbir türünü.britney spears çalmicam.hiçbir türünü. programda topicleri okuyabilirim.biz okuyoruz desende aquila. topiclere yorumlar ya da komik msjları radyoda okuyabilirim vs. böyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 peki psychedelic kim calıcak? veya Edwin starr elvis falan kim calıcak bunlarıda calın bunlarda guzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 çalan olur kesin, psy, goa her türlüsünü *.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 psychedelic bende çalabilirim isteğe göre ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Şarkı albüm grup ismi winampte doğru düzgün gözüksün diye parmağım koptu her klasörü sırayla winampe atıp kontrol edip gerekirse düzeltmekten.bunun kolayı yok mudur yau kurudum kaldım >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 @pyro haha ayıp ettin, allahına kadar blues stevie ray vaughan ftw. [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 06:52 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ben set falan kaydeder dayarim, gecislerde patladiysam da muhabbet ederim arada kaynasin diye. electro, house agirlikli muhtemelen, stabil program olur. asansor muzigi ve engin arsivimden shuffle cilginligi da yapabilirim tabii de herkesin yaptigi bize yakismaz =/ ayrica, penthin programinda calacagi duzgun parcalari benim programimda bi hafta onceden dinleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ben metal çalıcam m/, ama başka tür istek gelirse de kırmam genel olarak duruma göre [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 13:25 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Ben herşey çalabilirim ama APC çok duyacaksınız benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 saatler falan için bi radyo bölümü olsun..belki anlaşmalı değişimler falan olur..di mi ama? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 http://www.last.fm/user/ilkejnms aha bunlari calicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Türkçe yasak mı? Bir de konuk alabilir miyiz? Talk show yapabilir miyiz? [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 14:05 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 türkçe niye yasak olsun ya..ben türkçe ağırlılı bişiler düşünüyordum hatta o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Yasal hak hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bi de herkes ne çalacağını yazmış...ben pop rock da çalarım kazımacı grind'cı abilerimizi de çalarım ama çok metalik bir insan değilim..90's rock forever diyenlerdenim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Black senin list nerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar