Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Radyo WJ Listesi

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

belli olunca yayın saatlerimiz bi liste yayınlarim ben.
ambient, black metal, death metal, doom metal, darkwave, gothic metal, melodic death metal, neofolk, power, heavy, thrash metal, progressive, viking ve folk metal
daha var cdde belki baska turlerde eklenebilir ama suan olanlar bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

doom metal, darkwave, gothic metal, melodic black metal,melodic death metal, power, heavy, thrash metal, progressive metal&rock,jazz,blues,triphop,psychodelic trance,punk/ska,klasik müzik,neoklasik gibi gözüküyo benimki ama ben kategorize etme özürlüyüm daha fazlası da vardır belki de yoktur bilemicem :D
Sosyal ağlarda paylaş

elektronik, dance,house,trance olabilir.
daft punk, goldfrapp, swayzak, armin van buuren ve bircogu.çeşitli tarzlarda falan işte.moby çalarım.jay jay johanson vs.

sonra blues, soul çalarım. farklı bir programda.
oldies rock çalarım.
alternative çalabilirim.
tüm bunlara örnek doors, beach boys, blondie, morissey, keane, radiohead.
bakarsın bueno vista social club calıyorum.

ben metal çalmicam. hiç bir türünü. hiphop çalmicam.hiçbir türünü.türkçe çalmicam.hiçbir türünü.britney spears çalmicam.hiçbir türünü.

programda topicleri okuyabilirim.biz okuyoruz desende aquila. topiclere yorumlar ya da komik msjları radyoda okuyabilirim vs. böyle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

ben set falan kaydeder dayarim, gecislerde patladiysam da muhabbet ederim arada kaynasin diye.

electro, house agirlikli muhtemelen, stabil program olur. asansor muzigi ve engin arsivimden shuffle cilginligi da yapabilirim tabii de herkesin yaptigi bize yakismaz =/

ayrica, penthin programinda calacagi duzgun parcalari benim programimda bi hafta onceden dinleyebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...