http Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 hp pavilion bir laptop partition magic ile bölüyorum kurtarma dwd si ile sistemi geri yükleyince toparlıyo hdd yi normal win kurarak bölmeyi deneyeyim dedim bu sefer takılı bir hdd algılayamadı diye bişi çıkıp geliyo war mı bi çaresini bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 bios dan boot ayarlarına bak , mbr yi silmeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 evet bendede öle bir sıkıntı vardı.cd den yükleyince hdd yi sıfırlıyor ve kendi programlarını kuruyor cd.bende her seferinde partitionla ikiye bölüodum ama bunu yapmadan once yedegini aliyorum 4dvd falan :D bölesi daha iyi ama kendi yazılımlarini yüklüyor orjinal.öbür türlü korsan xp sorun cikartir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar