ulfang Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 son 2 aydır kotamda bi aşma söz konusu fazla download yapan biri de değilim , wireless kullanıyorum şifremi haftada bir değiştiririm (yani birinin girip sömürmesi ihtimali yok) bu durumda harcanan kota nereye gidiyo olabilir ? (bi trojan virüs çeşiti falan varmıdır işlem yapan ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Trojan yada virüs olması büyük ihtimal. veya service pack falan yükleniyor olabilir sağ alt köşeye iyice bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 spy tarzı şeyler kotayı dolduruyor kontrol et derim. bizim diğer hattada bişeyler olmuş 2-3 kere bu ay internete girildi. 9 gb gelmiş kota. wireless falan yok. büyük bi ihtimalle bu spy kendini aşmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ilginç .. spybot kurulu ve hergün scan ediyo (güncel) + Mcafee var oda güncel nasıl iş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Arkadaşa da olmuştu. Spylar yüzündendir büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 spy konusunda önerebileceğiniz güzel bi program varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Sygate Personal Firewall Pro kullaniyorum Ama son 2 aydır açıkçası bende çok hızlı aşıyorum kotayı ne iş anlamadım gitti. Wirelessıma başkasının bağlanması gibi bişey söz konusu değil. Telekom ayaküstü bizi düdüklüyormu diye merak etmiyor değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Aynı Problem Bendede Var Bırturlu Cozemedım Bılgısayarda Spy Olmama Ihtımalı Cok Yuksek 15123515 Koruma Var (Hepsi Updateli) Sadece Wow Oynuyorum 23 Gunde 3.854.091.436 Kullanmısım , Download , Mail , Youtube vb Hıc Bırsey Kullanmıyorum. Bılgısayarda Sadece Wow ve Msn Acık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 oha oda iimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Bu aralar windows çok güncelleme yapıyor ondan olabilir mi acep? [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 09:54 tarihinde, DiadanLocke tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Capn; Ne kadar WoW oynuyorsun bilmiyorum ancak WoW zaten gayet güzel Dl/Ul yapıyor. Ben rank kasarken günde 16-18 saat online kalmak suretiyle 4-5 GB arası kapatıyordum ayı. Sadece WoW birde MSN ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Wow saatte 30 mb download yapıyor ortalama.Sitesinde support bölümünde öyle yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Oynama Saatlerım 18:00 - 01:00 Yani Raide Hazırlık ve Raid Zamanı Olarak Dıyebılırız. Onun Harıcınden Oynamıyorum. Ek Olarak Wındows Update Kokten Kapalı Bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 saat başı 30mb mı yiyor wow?? yok artık o kadar olması imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 sn'de 8kb yerse saatte 30mb yer sen rahat ol. 30 da yer 40ta wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 otomatik güncelleştirmeler vs. çok yiyor zaten kotanın mantığı da bu, Kotaya siz ne kadar dikkat ederseniz edin aşarsınız,parayı vermek zorunda kalırsın.Windows uptadelerinden,virüs programlarına hatta youtube'a kadar aşırı derece yiyor. Youtube kadar kota yiyeni yok zaten,37 saniyelik videonun 46 mb yediğine şahit oldum. Kotalı kullanmaktan vazgeçin,herşeyden çok kendinizi düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 iyide ben wowda oynamıyorumki geceleri bazen dota atyorum işte 3-5 oyun o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar