Lixad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Şimdi aklıma takildi bişi sorcam.Nebula forumalrına gördüğüm bir öneriyi dahada geliştirdim. Şimdi ultimanın client-server ağı dıiında ikinci bir ağ kurulcak sphereden farklı çalışan bu server ve clientlar uo açıkken bilgisayarı belli aralıklarla belli dosyaları tarayarak kontrol etcek ve sorun oluşturacak durumlarda yetkilileri uyaracak bir sistem. Öylesine kafamdan sallamıyorum bunları bunlar yapılabilecek şeyler ben kendim de yapabilirim spherenin ve uo nun yapısı hakkında bilgi edindikten sonra. Hem bu şekilde farklı bir arabiriminiz olcak ve bu arabirimde istatislik tutulabilir gerekli kişilere oyun dışı direk ulaşılabilir.Hatta forumlar bile bu arabirimde çalışaiblir. Yani özetle sphere serverın yanına yeni bir server ve ultima clientın yanına yeni bir client eklencek.Birbirine paralel çalışacaklar. Fikirleriniz neler yani ağır bir yükmü olur değermi yapılması filan[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CLaiRVoYaNT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Hicbise anlamadim :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 lixad bak dediğin iyi hoşta ortalama 300-400 kişi oynarken makina zaten scriptlerle doluysa normalde kasılması olur buna birde bu işlemin yapcağı kasılmayı ekle yani o kadar kişiye tek tek makina göndericek kullancının makinasından cvp gelcek gereksiz bir işlem daha kolay yolları var zaten önlemenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3adLock Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mrb, fikir güzel ama server'ı kasacaktır. belli aralıklar dediğin sürede speed açılıp kapanabilir. buda oyuncunun speed yapmasına ama programa yakalanmamasına eşittir. oyuncunu yakalanması için kontrol süresinin kısaltılması gerekir buda sık aralıklarla yoğun işlem demektir. Bu hem oyuncunu makinasını hemde server' ıkasacaktır.[hline]http://www.uohileleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3adLock Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 söylediğim olaya @slayer_ 'ın eklediği script kasılmasıda klenince oynamak imkansızlaşır.[hline]http://www.uohileleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Lixad dedigin şekilde bişi olursa, "belirli aralıklarla" olayı yani. Bunu senin sonucta cok kısa tutman gerekiyor. Birkaç saniyeyi geçemez. Bu hem servera anormal yük olur hem de bandwith de yer epey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 nası hoca ya benim kastım mesela 1 dakikada bir ssitemi tarıycak bu sadece userın sistemine yük sağlar ve hangi dakikada yapılcağı bilinmediğinden(random bile olabilir) elbet yakalanır yani büyük risk olur kullanıcıya çünkü şöyle bir şey sadece dosya ismini taramıycak dosya boyutlarınıda kontrol etcek bu işlemi yaparken şüpheli olanlarıda bildircek sisteme herhangi bir işlem yapmıycak servera çok bir yük olmaz kanımca.[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 400 kisiye bir yerine iki conn actiriyorsun, server makinesine bindirdigi yuk de cabasi. Ayrica kullanici dosyalarini arayip rapor edecek birseye rahatlikla backdoor da eklenebilir, olmaz oyle birsey yani.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Baggio sadece backdoor konusunda haklısın buda güven meselasi bir yerde connecotrlerede eklenebilir backdoor rahatça. Bakın bu 2. client çok basit bir program sistmei çoook az kullanıyor sadece sistemi tarıyor ve spherenini kurulu olduğu makinedeki başka basit bir programa eğer varsa(varsa diyorum dikkatinizi çekerim) kullanıcı hakkında gerekli bilgiyi yolluyor. Hatta diyorsnaız server makinesinde sorun oluşturur nette bir dosyayı açıp orayada yazdırılabilir.[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Abi Turkiye gibi bir ulkede olmaz bu baglantı ile 2mbs conn. ile cok yuk biner artı eklenecek script+program da cabası millet nette bi cs bile oynadıgında adım atılmıo kafelerde yani.. Cok zor bi olay bu dedigin.Bide assembly de asman lazım sphere in yapısını ogrenmen icin bide visual c++ bilgisi de lazım:) Bu arada ekolayın quaxis uo serverında sozde connectorde anti-speed var ama gordum ki herkes bug u bulmus.Zaten connector soole bir ilkeyle calısıyor.(Burasını yararlı olsun diye yazdım Baggio deistirme yine :) )Speedhack gorunce explorer ı sonlandırıyor.Ama bundan kurtulmayı soylemem :) Cook calısman gerek coooooooooook[hline]TektoniK Owner ///TektoniK UO'da Yenilikler Dunyası http://www.tektonik.tk [Bu mesaj coaxem tarafından 11 Şubat 2003 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 yani adam gibi önleyen bi tek biz varız :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 said: coaxem, 11 Şubat 2003 19:29 tarihinde demiş ki: Abi Turkiye gibi bir ulkede olmaz bu baglantı ile 2mbs conn. ile cok yuk biner artı eklenecek script+program da cabası millet nette bi cs bile oynadıgında adım atılmıo kafelerde yani.. Cok zor bi olay bu dedigin.Bide assembly de asman lazım sphere in yapısını ogrenmen icin bide visual c++ bilgisi de lazım:) Bu arada ekolayın quaxis uo serverında sozde connectorde anti-speed var ama gordum ki herkes bug u bulmus.Zaten connector soole bir ilkeyle calısıyor.(Burasını yararlı olsun diye yazdım Baggio deistirme yine :) )Speedhack gorunce explorer ı sonlandırıyor.Ama bundan kurtulmayı soylemem :) Cook calısman gerek coooooooooook[hline]TektoniK Owner ///TektoniK UO'da Yenilikler Dunyası http://www.tektonik.tk [Bu mesaj coaxem tarafından 11 Şubat 2003 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Hoca varya bence sen hiç bişi bilmiyorsun. neyse zaten bir eşi dediğimin yapılıyormuş azcık değişik biçimde tabi söyleyemiycme biçimde :) Arloax abimiz sağolsun :).[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laconis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Bu olay tum serverlarda war hepsi birlesip bi ortak cozum bulsalar keske... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 said: Lixad, 11 Şubat 2003 19:44 tarihinde demiş ki: Hoca varya bence sen hiç bişi bilmiyorsun. neyse zaten bir eşi dediğimin yapılıyormuş azcık değişik biçimde tabi söyleyemiycme biçimde :) Arloax abimiz sağolsun :).[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... Acaba bisey bilmeyen kim?? UP[hline]TektoniK Owner ///TektoniK UO'da Yenilikler Dunyası http://www.tektonik.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 sen :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 ya cs de cheating death gibi bi program vardı. uo ya uyarlanamaz mı bu ?[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Absolutely you... Lixad'in bildikleri arkasinda, bilmediklerinide i$tahla yutan bir arkada$. Arlooax The Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 öyle olmasa bile başka yollardan yapılabilir ama sorun sonuçta hengi dosyaları kontrol edeceğidir. adam ismini değiştirir ya da ne bileyim bir sürü şey yapar ve program bulamaz.. onun önüne geçilmesi lazım asıl. yoksa bilgisayarda şu program var mı diye bakması kolay. fakat "şu" dosya sürekli değişebilir..[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dopaq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 said: slayer__, 11 Şubat 2003 17:32 tarihinde demiş ki: lixad bak dediğin iyi hoşta ortalama 300-400 kişi oynarken makina zaten scriptlerle doluysa normalde kasılması olur buna birde bu işlemin yapcağı kasılmayı ekle yani o kadar kişiye tek tek makina göndericek kullancının makinasından cvp gelcek gereksiz bir işlem daha kolay yolları var zaten önlemenin Ne gibi yollari var? Nasil onleyebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Sailor bir çok yöntem var ama söyleyemem şu an ;) yanlış anlamayın bende bilmiyordum bu yöntemleri Arlooax gösterdi sağolsun onlarında ayrıyetten bir projeleri var o bakımdan olmaz. Ama sadece dosya ismi ile olay bitmiyor :)[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 var ama ben de bilmiyorum işte.. :)[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Tazmanyak banladım olm seni :)[hline]TektoniK Owner ///TektoniK UO'da Yenilikler Dunyası http://www.tektonik.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anyone Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Arkadaslar ben ce bu ancak xp işletim sistemi benzerinde bir şey olabilir yani pcler taranır ve sana içinde ne war ne yok öğrenilir.. taramayi xp gibi sürekli bir şekilde ve guncellemelerle desteklemek zorundasın (gerçi xp i de kırdılar) yada aklımdan geçen baska bir şey daha var yapılacak bir programla bu connector de olabilir.. her acildiginda tek bir tarama yaparak injection komutlarini tarar ve bulmasi ile disc eder. tabi bu connectorun kırılmasıda cok zor olması lazım kırılırsa butun emekler bosuna gider. not: burada uzun uzadıya yazmak istemedim kısa kestim soryy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anyone Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 birde simdi okudugum bir sey war cheatin death counter strike için yazılmış ant-cheat programi fakat anladigim kadariyla oda sanki bir hile prog gibi çalışıyor kendini half life in içine atıyor ve tarama yapmaya başlıyor ve sunucu ile haberleşiyor... nasıl çalıştıgının farkındasınız acıklama geregi duymuyorum... yani anlayacaginiz ole bir program yapılacakki connector onsuz oda connectorsuz calismayacak ve connectorde hile ile birlikte calismayacak.... biliyorum şimdi orada sölemesi kolay gelde yap diyorsunuzdur bende abijim yapamam ben öle şeyler sadece teori war bende bide scp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar