Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Beşiktaş ... / Fortis Türkiye Kupası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Luganoya kırmızı kart? Helal...

Topa yumruk attı diye kırmızı kart. Baki kaç kere bizimkilere tekme attı hiçbişey yok..

Hala hakem taraf tutmuyor güzel yönetti diyen varsa lütfen defolsun gitsin.
Mesaj tarihi:
said:
Dela
üye [şikayet et]
§ 26 Nisan 2007, Perşembe - 22:29 [ özel msj ]
zegna gel ben de sana ismarlayim papermoonda bi yemek gonlun olsun, kupa goren nadir fenerlilerdensindir sen simdi burda :D

Oha Zegna o kadar yaşlı mı? =P
Mesaj tarihi:
abicim bahane bulmayin.

biz sizi kalecisiz yendik, her turlu yeniyoruz. allah askina birakin. got oldunuz resmen, sakatlamaya calisiyosunuz simdi de cirkefliginizi gosterip.
Mesaj tarihi:
slat olm mesaj atma bi daha yuh be yuh ayıp..ne biçim adamsın sen..lugano daha 10.dakkadan beri atılmaya uğraşıo geç bile atıldı yuh be..luganonun da kırmızısına laf ediosun yazma bi daha buraya
Mesaj tarihi:
helal tebrikler demiroren iyi yedirmissin selcuk dereliye, selcuk dereli seninde colugundan cocugundan ciksin o paralar isallah.

bakinin bi bacak kirmadigi kaldi zaten, maci izleyip tersini soyleyebilcek kimse zaten yok sanirim.
Mesaj tarihi:
tartışmanın ne anlamı var anlamıyorum .

fener, bizden iyi oynadı.
hakem rezaletti.
turu biz atladık.

2 takımıda tebrik ediyorum. ama bir beşiktaşlı olarak keşke hakem düzgün yönetseydide turumuza leke gelmeseydi.
Mesaj tarihi:
topa yumruk atana vermicekte sari karti enseye ucan tekme atanamı vercek demi bak allahin isine ;)
İsin gercegi mac fenerbahcenin hakkıydı ama sans bizden yanaydı busefer harbiden, kutluyorum fenerbahceyi.

[ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 22:44 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ama adamlar bağırdı bea :)
son 15 dakka fenerin sesi çıkmadı.
baki'nin atılması lazımdı.ama kejmanın ve tuncayında kartlık hareketleri es geçildi ilk yarıda.
sonuçta final erciyes- bjk inşallah erciyes alır kupayı :)
  • Yeni Oluştur...