jankis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 hm bu arada en iyi savaş filmi derseniz kesinlikle full metal jacket derim tam bi savaş filmi olmasa da tema olarak savaş .. ve tabi usta kubrick ten[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Duyduğuma göre TRT verecekmiş Ekim'de SPR'yi.Sinemada yada dvd kalitesinde izlemememiş olanlara büyük bir hediye..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 tom sizemore'un karakterini beğenmiştim en çok, (zaten o herifin bütün rollerine bayılırım) bir de sonu gerçekten çok iyi bitti. gördüğüm en iyi sonlardan biriydi kesinlikle, seyretmeyen vardır belki anlatmıyorum.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 boccob, film 15 sene önce çekilmiş izin ver çok gerçekçi efektler olmasın ama zaten benim dikkatimi bile çekmedi filme o kadar kaptırmıştım ki kendimi[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar