eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 kaçta bitecek miting kimse bilmiyor mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 çok kalabalık ve organizasyon süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 3milyonuz dedi adamın biri allllllaaaaaahhhh SÜPERRRR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 az önce çalan moğollar - birşey yapmalı için rapid linki http://rapidshare.com/files/28519406/bir__351_ey_yapmal__305_425141.mp3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bu da bulutsuzluk özlemi - harran ovası linki http://rapidshare.com/files/1180341/bulutsuzluk__zlemi_yol_02-bulutsuzluk_ozlemi-harran_ovasi.mp3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 3 milyon değildir de bence 2 milyona yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 tayyip izliyorsa aglıyordur.ne yaptımda milyonları birlestirdim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 daha çok ağlayacak o... daha bunlar başlangıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bizim gibi katılamayıp yürekten destekleyenler için bir sıfır daha ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Bulutsuzluk Özlemi - Acil Demokrasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Particik yapılıyor 10 uncu kez söylüyorum. Arkadaşım Tabipler Birliğiyle İşçi Partisini bir tutuyorsan yuh! diyebilirim ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ya ne alakası var? işim olmaz ikisiyle de. sadece böyle bir mitingin yapılırken kimsenin kalkıp rant peşinde koşacağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 gözlerim dolu dolu izliyorum valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 çizim dersimi ekmem beni çevirmenlik yoluna iteceğinden katılamadım, çok da fena gaza gelen birisi olduğumdan orada kendimi kesin yakardım bir şekilde. Ama şimdi çok fena gidesim geldi bir de otobüslerin almadığını falan duyunca daha da gaza geldi biniceksin bisiklete basıp gidiceksin inat değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 kemi yürü olm kaldığın kabahat.. daha vakit var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Helal olsun valla organizasyona. Bu kadar katılım beklemiyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Çok güzel demeçler veriliyor. Helal olsun valla, ellerine dillerine ağızlarına sağlık katılanların. Diğer kanallara bakmadım da haberturk de gosteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Hayret bu sefer diger kanallarda veriyor genis olarak , tsk nin tokadının bi etkisi varmidir acaba bunda ? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Giden herkesin ayağına sağlık. Biz de Ankarada Anıtkabiri ziyarete gittik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 cnnturkten izliyorum suanda, biraz carpitilma da var arada ama zararsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ankarada'ki tandoğan ve anıtkabir mitinginden fazlamıdır 3 milyonu geçti deniliyor? dogrumudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 katılım güzel de, şu ana kadarki konuşmacılar berbat, içeriğini geçtim zaten farklı bişey beklemiyordum ama hitabet yeteneği olan insanların topluluklara hitap etmesi daha mantılı gidenlerin emeğine bir ölçüde haksızlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Halk iradesini dogrudan yansıtan bi miting sonucta , rakamlar sembolik, hepimiz ordayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 arkadaşım bende bılıyorum oyle oldugunu sadece bilgi amaclı sordum geçmişmidir ankarayı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Soyle bi olay var bir kanal 300 bin diyor bazisi 3 milyon diyor bukadar taraftli tutumlar varken gercek bilgiye ulasmak imkansiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar