Durotan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 sırf msn'de iletilere T.C yazarak tepki gösterdiğini sanan herkesi bekleriz pazar günü meydana hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Gidin mavi devrim yapın turuncu devrim yapın bir şey yapın madem bu kadar memleketin elden gittiğine inanıyorsunuz bari samimi olun be. Bu kadarcık mı savunucususunuz Cumhuriyetin ? 2 yürüyüş sonra aman bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Ya adam gibi gider bahsettiğiniz kadar tehlikede olduğunu düşünüyorsanız Cumhuriyetin, mavi devrim yaparsınız bilmem ne yaparsınız Ukrayanadaki gibi. Atatürk, gençliğe hitabesinde ne diyor ? Cumhuriyet tehlikedeyse neler yapmanız gerektiğini söylemiyor mu ? Madem tehlikede olduğunu düşnüyorsunuz gidin adam olun biraz düşüncenizin bekçisi olun. [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 12:59 tarihinde, Giovanni tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Gidin yukarda adam gibi okuyun gençliğe hitabeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Okumakla olsaydı bunlar çoktan biterdi sorun. Akıl vereceğine sen ne yapıyorsun onu söyle biz de bilelim hmm diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Ben Cumhuriyetin tehlikede olduğunu düşünmüyorum. Ama sizin düşündüğünüz gibi düşünseydim gidip yapardım. Kesinlikle. Cumhuriyet bu kadar tehlikedeyse yapılacak tek bir şey var o da hitabedeki Atatürk'ün gençliğine yakışır adam gibi gençler olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Hala Cumhuriyetin tehlikede olmadığını düşünüyorsan cidden ya körsün ya da algılama zorluğun var. Bunu laf sokmak veya başka bişi için değil sadece bu kadar şey etrefında olup bterken Polyanna gibi olduğundan yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Absolut, en azından karşı görüşte olmama rağmen hakaret etmediğin için gerçekten tebrik ve teşekkür ederim. Benim de kafamda kendime göre bazı düşünceler var. B.nu arıtk insanlar anlamalı. Aksine düşünebilme özgürlüğüm olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Katılmıyorum dediklerine çünkü devrim gibi bir şeyin yapılacağını düşünmediğim gibi hadi öyle yapalım deyip de yapılacak bir şey de değil. Ondan önce denebilecek her türlü yol denenmelidir, insanları bilinçlendirip hükümetin yapacağı ve yaptığı şeyleri onaylamadıklarını ve tepkisiz olmadıklarını göstermek için. Cumhuriyeti savunurken mantıksız ve fevri davranmak ülkesine sahip çıkan bir gencin davranışı olmamalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ooo ardeth cok pis laf koymuş, bende böle düşünüyorum ardeth yazmış benım yerime. cesur olduğumuzu delikanlı olduğumuzu kanıtlamak için her zaman en direk hamleyi yapmamız kadar sacma bişi olamaz. Toplumlar devletler ve asker bu kadar büyük kırılmaları kaldırmaz bazi şeylerin yavaş yvaş yapılması gerekir. değişerek gelişmek muhabbeti vardır yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 said: Toplumlar devletler ve asker bu kadar büyük kırılmaları kaldırmaz bazi şeylerin yavaş yvaş yapılması gerekir. nedir bu yavaş yavaş yapılması gereken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ne şu anda nede 4 sene sorna eğer savas cıkmamıssa dönüşü olmıyan bi noktada olmıyacağız, devrimyapıp bir sürü insanın hayatını tehlikeye sokyama gereky ok, vey akitleleri karlı karşıya getirmeye, veya askeri devleti polisi kitlelerle karşı karşıya getirmeye. Nasıl devlet laiklikten cumhuriyetten, akılcılıktan uzaklaşabiliyosa yavaş yavaş yine yavaş yavaş geride döndürülebilir, kellelerin ucmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Medeni bir şekilde cevap verdiğin için çok teşekkür ederim Ardeth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 said: Nasıl devlet laiklikten cumhuriyetten, akılcılıktan uzaklaşabiliyosa yavaş yavaş yine yavaş yavaş geride döndürülebilir, kellelerin ucmasına gerek yok. çocuk oyuncağı mı bu? elbette kelleler uçmamalı ama cezalandırılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Arada bazı kelleler uçmalıki omlet güzel olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 İşi çocuk oyuncağı yapan şey yavaş yavaş bozulan bir şeyi tekrar yavaş yavaş düzeltmek değil, bir kere bozulup düzeltikten sonra tekrar bozulmasına izin vermektir. Böyle bakınca 20 kere bozulmasına izin verdikten sonra devrim de yapsan yavaş yavaş eski haline de getirsen zaten çocuk oyuncağı olmuştur o iş. Ne kadar çağımızın insanlık anlayışı daha gelişmiş olsa bile bir darbenin ne kadar kontrollü yapılabileceğinden şüphelerim var. Sonuçta zannetmiyorum ki amerika ırağa gönderdiği askerlere gittiğiniz yerdeki ıraklılara insanlık dışı işkenceler yapın dedi (gerçi sonuçta öldürmelerine göz yumdu ama vermek istediğim örnekle ilgili değil). Ama bu tür şeyleri bireyler ya da birey grupları düzeyinde %100 kontrol etmek mümkün değil. [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 16:31 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 said: Ben Cumhuriyetin tehlikede olduğunu düşünmüyorum. Ama sizin düşündüğünüz gibi düşünseydim gidip yapardım. Kesinlikle Giovanni ne yapıosun sen ya tam anlamadım. Devrimin kavramının ne oldugunu bildiginden emin misin sen? Hadi ben gidiyim devrim yapayım demekle olmuo. BOŞ konuşuosun. İşinize gelmeyince zaten saçmalamakta üstünüze yok. 3-5 kişiyle devrim yapılmaz, 3-5 kişiyle yapılanı ordu yapar, onun da adı darbedir zaten. devrim ortamı da zaten zamanla olusur. insanlar durduk yere hayda bre bugun devrim yapalım demezler. ama en azından bu mitingler gösteriyor ki, halen türk halkının cogunlugu bu ülkeye sahip cıkıyor. suan devrim olacak bir ortam yok ama bundan bikaç yıl sonra ülke ne duruma gelicek bilinmez. bugün 3 kişi ayaklanıosa, yarın belkide 30 kişi ayaga kalkıcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Orda olucaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Bilin diye sölüyom, anarşistler sağı solu patlatmıyor, anarşistler bütün kurum ve kuralları yok sayıp kendi fikirlerini uyguluyor basit bir şekilde. Sağı solu yakma olayı vandalizm. Vandalizmi her türlü felsefeyi kabul etmiş insan yapar. [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 16:48 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Ceday, örnek verdiğim teknik ve tarzdaki, mavi veya turuncu devrim senin devrim kavramındaki devrimlerden değildi zaten barışçıl bir halk hareketiydi. http://en.wikipedia.org/wiki/Orange_Revolution bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ya arkadaşım nasıl cumhuriyet tehlikede değilmiş anlat aydınlat bizi biz de rahatlayalım. malum biz endişeliyiz sonuçta olanların karşısında. Anlat hadi de rahatlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 20:56 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 giovanni cumhuriyetin tehlikede oldugunu bende dusunmuyorum yani yarin kurucaklarida turkiye islam cumhuriyeti olacak. Ben rejimden endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Giovanni, senin dedigin orange revolution türü bişeyse, zaten bu yapılan onun ta kendisi. daha nolsun ki? 500K ya yakın kişi toplanmıs dio, Ankaradaki sayı bunun bariz şekilde üstünde. İstanbuldaki daha da üstüne cıkıcak zaten. senin mantıgınla revolution coktan yapildi o zaman da, bunu RTE nası yorumladı, bir de ona bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 The nationwide protests succeeded when the results of the original run-off were annulled, and a revote was ordered by Ukraine's Supreme Court for December 26, 2004. tabi onların hedefleri buydu/vardı. Bizdeki sadece protesto. Fark bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 abi adamlar seçime hile hurda karıştırmışlar, mahkeme durun bakıyım siz gelin demiş. onu burdaki durumla nası bir tutuosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar