Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

29 Nisan Çağlayan Cumhuriyet mitingi

paspatur

Öne çıkan mesajlar

aacın tepesinde bağıran amca kopardıydı bizi.

burdada ben pankartın orta sapını tutuodum :D
o ampul takar gibi hareket yapıp
am-pul tay-yip muhabbetinide bizim arkadaşın babası başlatmıştı(sağımda beyaz gömlerkli omuzuna kırmızı kazak atmış kasketli amca). baya organizeydik :D

[ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 02:20 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

O temsili fotoğraf fakat bundan daha az değildi emin olun ki. O bölgeyi bilen biri olarak söyleyebilirim ki, Buraya çektiği fotoğrafları koyan bi arkadaşın daha ileri gidemedim dediğini de gözönünde bulundurursak çağlayan meydanına en aşağı 1.5 kilometre uzakta olduğunu söyleyebilirim. E heralde katılımcıların en arkasındaki kişi de değildir kendisi değil mi?

Miting alanına giriş olan tüm caddeler de aynı şekilde kalabalık uzanmaktaydı bu arada. Malesef helikopter ile görüntü alınmıyor. Hani tamam güvenlik hede hödö fakat bi polis helikopteri çıkıp görüntü alsa fena mı olurdu ki? Polise de güvenemeyecek değiliz diye umuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben ismirden bahsettim uygun olup olmadığından değil ki=).
Görün bakın nasıl olcak o ehir, sonuçta ankara ve istanbulun Büyükşehir belediyeye kimin eçtiği belli, izmirin kimi seçtiği belli.
[spo]işte o gasp olayları da olmamalı black. Istanbulda orana vurursan evet fazladır ama orana vurursan.
Sen istanbulda x-y-z yerine gidersen, bunları yaşarsın
ama a-b-c nezih yerlerine gidersen bunları yaşama ihtimalin yok.
Izmirde var mı bu? kendin diyosun işte izmirin en nezih yerinde gasp olayı oluyor. Bu olmamalı işte, ondan bahsediyordum =)[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

uyaridir: Polise guvenmemekle iyi edersiniz.

@cenx : Ayni yerdeymisiz sanirim sninle,ben o amcanin tam altindaydim.Hakketten superdi o herif,tam bir komando.Uzerime dusucek diye korktum bi ara :D Hafif arkasinda duran amca da heykel gibiydi,fazla bagirip cagirmadi,devamli bayrak acti agaci fethetmiscesine :)
Sosyal ağlarda paylaş

işte 40-50 kişi vardı
[spo][/spo]

mitingin bi ucuda burdaydı
[spo][/spo]

florance n. hastanesinin önü
[spo][/spo]

[spo][/spo]

şişli yolu. yavaş yavaş dağılan gruplar. taksime kadar yürüdük. yolda arabalarıyla korna çalıp destek verenlerde çok fazlaydı. mitingden çıkıp taksimde kendi spontane yürüyüşleri yapanlarda vardı resmini çekemedim gerçi.
[spo][/spo]

[spo][/spo]

gidip sarılmak geldi içimden bu amcaya, öyle bişey işte
[spo][/spo]

pişmaniye satıcıları artık ne alakaysa :)
[spo][/spo]

bu t-shirt ler çok tuttu valla. çok kişinin üztünde gördük.
[spo][/spo]

buda kişisel olsun
[spo][/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

Tayyip gg
siyah beyaz olanlar da haftaya çıkacak onları da o zaman koyarım

[spo]

[/spo]

[spo][/spo]
[spo][/spo]
[spo][/spo]
[spo][/spo]

bu da iki ayrı focus noktası kullanmam sonucu ortaya çıkan garip resim

[spo][/spo]

[ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 00:39 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...