Phlox Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 şu an inanılmaz spikelar var ve 600+ ms latency, benden başka sorun yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 2-3 haftadir surekli o sorun var bende. ist avrupa yakasi adsl. gece 2 den sonra dusuyor latency. oglene dogru 9-10 gibi tekrar basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 bende de birkaç gündür ara sıra cosuyor ping. anadolu yakasındayım. sanırım yine kabloları balinalar kemiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Balinalardan ziyade internet kullanımının eskiye göre abartı artmış olmasından kaynaklı benceç Artık herkes onlarca film indirip online moviler seyrediyor. Ve doğal olarak kısıtlı altyapımız bu yüklemeyi kaldıramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ahtapotların engin sulara gelmesinden sonra balinalar göç etti abi yenı hbr okumadınızmı 2 ahtapot kabloya dolanmış çözemiyorlar ama cem uzan çözücek bu sorunları biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 abso valla 2 hafta öncesine kadar 150 pingle oynadıgımı biliyorum. 2 haftada ne değişti ki. uzun bir süreç için söylediklerin tabiki geçerli. her geçen gün daha fazla download yapılıyor ama altyapı gelişimi bu büyümenin hızına yetişemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 2-3 haftadır adslde 1mbt ile 500ms in altını görmedim.Üşeniyorum ttnete sormaya :P! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Ağlıycam ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 400 u gecmiyor bende.bolgesel bir sorun olabilir sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Serverına göre latency değişiyor. untemelen belli servera giden hatlarda çalışma veya serverında problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 günde 4-5 kez dc alıyorum ben =p bu topicte cıkarayım aradan varmı baska dc sorunu yasayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 sarı latencyimizi geri istioruz! kırmızı baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Valla dün 140 ms ile falan oynuyordum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ben paladin oynuyorum daha doğrusu oynamaya çalışıyorum dungeonda bir lag giriyo 4-5 sn geçtikden sonra en az 1 kişi yatıyor insanlara anlatamıyosunda derdini lag var diyosun adamlar bizde olmayan lag sende nasıl oluyo diyo malum telekom ama gelde anlat :P [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 13:16 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Açıkcası 2 gündür düzelmişti latency ama dün gece gene yukseldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Aynen abso dün oynanmayacak kadar deil ama 1200 civarı seyrediyordu.Bende çıktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 dünden beri gg olmus vaziyetteyim. zaten 2gr oynama hevesim vardı o da uctu gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 son 2 gündür her oyuna girişimde kızmızı lat barını görünce sevgilerimi iletiyorum telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ist-and 256 kablo, sarı ve kırmızı bar ne olaki? paso yeşil bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 biohazard hepimiz üstüne çullanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ciddiyim öyle ama, belki sizin oynadığınız serverlarda sorun vardır bloodscalpe girin bakın hala varsa o zaman bişey diyemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 500-600 arası seyrediyo şu an itibariyle. Ara ara lag spike'lar falan, oynanmaz hale geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 1.5 senedir yeşil bar görmedim ben , en güzeli sarı 456 :D edit: ADSL 1024 [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 08:46 tarihinde, DoubleW tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Bugün 450lerdeydi modemi resetledim ve 1300ün altına düşmedi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Benden tavsiye, bir daha modemini resetleme hehe Az önce çıktım karazhandan iyidi ping ya sarı hep, spike oluyor arada ama İsrail'li bi eleman vardı İsrailde de varmış bu sorun. Ya serverda ya da uluslararası kablolamada bir sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar