Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lag?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Balinalardan ziyade internet kullanımının eskiye göre abartı artmış olmasından kaynaklı benceç Artık herkes onlarca film indirip online moviler seyrediyor. Ve doğal olarak kısıtlı altyapımız bu yüklemeyi kaldıramıyor.
Mesaj tarihi:
ahtapotların engin sulara gelmesinden sonra balinalar göç etti abi yenı hbr okumadınızmı 2 ahtapot kabloya dolanmış çözemiyorlar ama cem uzan çözücek bu sorunları biliyorum
Mesaj tarihi:
abso valla 2 hafta öncesine kadar 150 pingle oynadıgımı biliyorum. 2 haftada ne değişti ki. uzun bir süreç için söylediklerin tabiki geçerli. her geçen gün daha fazla download yapılıyor ama altyapı gelişimi bu büyümenin hızına yetişemiyor.
Mesaj tarihi:
ben paladin oynuyorum daha doğrusu oynamaya çalışıyorum dungeonda bir lag giriyo 4-5 sn geçtikden sonra en az 1 kişi yatıyor insanlara anlatamıyosunda derdini lag var diyosun adamlar bizde olmayan lag sende nasıl oluyo diyo malum telekom ama gelde anlat :P

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 13:16 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Benden tavsiye, bir daha modemini resetleme hehe

Az önce çıktım karazhandan iyidi ping ya sarı hep, spike oluyor arada ama İsrail'li bi eleman vardı İsrailde de varmış bu sorun. Ya serverda ya da uluslararası kablolamada bir sorun olabilir.
  • Yeni Oluştur...