malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 abi lol be dolandırdı ya. lol ya AAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Ne oldu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 abi 5 dk sonra meclis toplanıyor adam hala konuşuyor ya. tuvaletim de geldi gidemiyorum kararını açıklamadan. adam bir hükümete laf sokuyor, bir muhalefete laf sokuyor bir halt anlayamadık be. [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 14:55 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Dışarı çıkıcam ben de,bostancıya yürüme gidicem param yok,arkadaşlar arıyor,ben tv başındayım,bu maltorozun bitirmesini bekliyorum aaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 katılmıyacağız dedi oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 KATILMAYACAKLAR. son. oh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Gerizekalı 7 yıldır hiçbişi yapmadı ANAP tuttu bir gün propaganda ile bişiler yapabilecek sanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bu arada lokal görüşmelerden dyp ve anaptan oy atacak birileri oldunu gösteriyor. mumcu ,ben sorumluluğunuzu almam verirseniz oy gibi bir şey dedi. edit:katılmıyoruz ama herkes serbesttir gibi bir şey dedi. dyp ve anaptan atacaklar oy evet.çok bıçak üstünde. ben izlemem daha,akşama artık =) [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 14:59 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 İlk bilemedin ikinci turda bu iş biter gibi geldi bana, Mumcu grubuna hakim değil bu anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mumcuyu bilemem ama Ağar oyar oy atanı gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 mumcu'da öyle bir şey dedi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 öf stresin biri bitti biri başlıyor. oturum başlıyor. bakalım sağlayacaklar mı. neyse sağlayamazlarsa RTE atar 4-5 fazladan oy olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 İllaki sağlayacaklar yani buraya gelipde kapıdan dönmez AKP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Bunun dışında, Ağar'la Mumcu hemen hemen aynı şeyleri söylediler, cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra umarım DYP ile ANAP'ı birleştirmek için birşeyler yaparlar, kabul etmeselerde belli ki bu katılmama kararını birlikte almışlar. CHP'de Baykal'dan bir kurtulabilirse, saçma sapan gerilimler ortadan kalkar adam gibi bi meclis oluşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Baykalın bu hayattaki tek amaçı muhalefet olmak yani seni ana muhalefet yapıcaz vatanı sat deseler canına minnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Arınç yoklama yapmayı reddetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 :) welcome to matrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bu seçim karakolda biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 sayım yapmayı reddetmek anayasal suçtur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 anadol yağdırıyor ehehe. arınç yoklamayı reddetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bu meclis bugün birbirine kesin girer hahah süper çok eğlenceli. bu eğlenceyi bozacak tek şey 367'nin es geçilmesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 anadol süper konuştu. bu yeni konuşan sadullah ergin midir nedir nasıl bir adamdır ya? hahahah tip çok bomba kürsüde elini kulağına götürüp ezan okumaya başlasa valla yadırgamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 adam ağlayacak gibi konuşuyor. 361 mv var şu anda. ferdi tayfur konuşuyor sanki. [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 15:17 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Anlatın ya merak ediyoruz olanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar