Madcat Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 maça saatler kala nefeslerimizi tuttuk bu maçı bekliyoruz.. düşünceleriniz,tahminleriniz nedir? 3-2 man-utd diyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 united roma'ya karşı biriktirdiği orgazmı gerçekleştirdi, milan karşısında o kadar rahat olamayacakları kesin. favorisi yok bana göre maçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Bi takım söylemek zor ama az gol olcak. 1-0, 2-1 gibi bi skor olcak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 altı mı üstü mü ? :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Yav Manchester çakacak işte bu kadar basit. Alacak CL'yi de zaten, Avrupa'nın en iyisi Manchester şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 roma milandan cok daha iyi bi takım bu sezon bence. ama bu demek değilki milanı rahat gecer manchester united. 2. macta roma yediği erken goller yüzünden tamamen ofens e döndüğü icin boku cikti macin :p. ha benimde cl favorim manchester u. chelsea kadar kıl olduğum baska takım yok :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ben de chelsea'ye kılım. united'ı da ronaldo denyosu yüzünden sevmiyorum. milan'ı da italyan takımı olduğu için sevmiyorum. bu da demek oluyor ki ben liverpool'un şampiyon olmasını istiyomuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Manchster ve chelsea ilk maçları alır bence,haftasonu bikaç as futbolcusunu yedek bıraktı ferguson,roma maçı gibi presle başlarlarsa milan yaş faktörüyle beraber dağılır gibime geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 milan 2-1 alcak diye düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 sheva olmasada milan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Man Utd hep atak başlar, ilk 20 dkda 2-3 go latma gibi bir takıntısı var takımın. Milan biraz zor dayanır kanımca. Kalecileri de dandik zaten. Ronaldo harcar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 van der sar mı dandik???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ya kaç cl maçında ilk 20 dk'da 3 gol atmış bu takım allalaaa, öve öve bitiremedin sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 1) Dida dandik 2) Roma maçında attılar Ayrıca Premier League'de hep atıyorlar öyle. Hep 3 gol değil tabii ama anladınız siz onu. CL'de tabii kizor ama yine de atarlar ilk 20 dkda en az 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 dida dandik diyen adamın topuguna sıkıyolar bizim orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Dandik tabii abi, bi tek penaltı kurtarabiliyo. Yandan toplarda çooook zayıf ki Man Utd hep yan toplarla oynar. Yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 neyse başlıo,zengin olan kazansın dsfjndsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 goooooooooooooooooolllll dk5 :D:D:D:D Ben dedim Dida dandik diye inanmıyosunuz, herif içeri aldı resmen [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 21:51 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 attı be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 offf :( kaka attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 öf be kaka sıçtı batırdı dk 21. 1-1 manc alsın be. [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 22:09 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 bu kaka insanmi yaaa haywan herif neler yapiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ben böyle salak savunmanın taaa..... %+^/^&/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 aha 1-2 oldu yine kaka. dammit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 maç sonucu 2 1 demiştim ilk yarıda 2 1 oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar