Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dathomir'de kutlama...

DA2019

Öne çıkan mesajlar

Dostlar selam,

Bu akşam 21.30 gibi Dathomir'de Mühendis'in doğum günü ve benim master ranger olmam kutlanacaktır. Partiye katılacak arkadaşların hediyelerini yanlarında getirmeleri rica olunur. Parti kuracağım "High Tech Field Base"de olacaktır. Koordinatlarını guildchatten bildireceğim. Guild harici dostlar /tell devvo diyerek bana ulaşabilirler, koordinatları kendilerine bildiririm.

Selamlar,

P.S.: Bu arada dün master ranger olduktan sonra, high tech field base i yaptım ilk iş olarak, ağzım açık kaldı. Bir nevi küçük kasaba yani...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Dostlar mesajı Mühendisin kardeşi yazmış, mühendis hediye falan istemiyo...

/whisper valla millet hediye almamak için gelmicek partiye, ikimiz yapcaz partiyi, ne konuşuyosun öyle yok composite parçası isterim diye... Aslında bana da şöyle bir fwg5, hediye pet, pet stim falan getirseler iyi olur aslında, composite'e de hayır demem yani... Artık ne gelirse olm, kısmetimize ne gelirse... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mehanix-, 24 September 2003 14:38 tarihinde demiş ki:
benim devvoya ozel bi hediyem var...[hline]Jinnz Norton - Eclipse

Ne hediyen var len merak ettim şimdi... :)

Arkadaşlar lütfen, rica ediyorum, hediye getirmeyin, zahmet etmeyin... Ama getirenleri de kırıcak diiliz, alırız hediyelerini... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
codmaster, 24 September 2003 17:13 tarihinde demiş ki:
Size şöyle 3-5 baz getirsem? :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion

Peşine takıp getircen di mi? E dün akşamdan bi farkı olmaz ki ozaman :-) O diil Eaglef, High Tech Field Base felaket bişi... Söylenene göre bu kamplar orbitten bile gözüküyomuş... Sonuçta 3-5 kişi yapabiliyo zaten... :-D[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 24 September 2003 17:49 tarihinde demiş ki:
bi gorelim madem nasilmis bu field base eheh. field basede siltherthorn calmadik demeyiz ilerde expansion pack cikinca.[hline]

Enako, abi kampa gelirsin müziğini de çalarsın, dansedersin ama nasıl çıkarsın bilemiyorum... Üzgünüm ama isyancısın... :-)

Bi de bi söylenti daha var, imperial rangerların yaptığı High Tech Field Base'lere giren rebellar etrafındaki shieldi aşıp çıkamıyomuş, prison hesaabı. Aynı şey rebel rangerlar için de geçerli...

/whisper Düşünsenize beyler, kampı kurup Sufi'yle Enako'yu davet ederiz, içerde kalırlar mahkum olarak... :-D Böylece Rebel PA'ları da göçer. Bi taşla iki kuş...
İmparator, Lord Vader falan niye düşünememiş bunu, çağır Luke'u, Leia'yı falan kampa "barbekü partisi" var diye, girsinler çıkamasınlar... Aaah aaah, imparator olucak adamım be!!!
[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse

[Bu mesaj DA2019 tarafından 24 September 2003 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehihi vader niye dusunmemis diyosun bak kendin. adamin her tarafin makine ayakli yazar kasa gibi adam olmus. olamiyomus oyle ki demek ki yapmamis. koskoca vader. hem de maskeli falan adam. pes yani.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Dostlar,

Noldu bizim parti resimleri??? Resim çekenler postlasın da gelmeyen arkadaşlar kıskansın... Çok güzel parti oldu valla, benim kamp da ekrana bi türlü sığmıyodu yani :-)

Bu arada partiye eli boş gelen arkadaşları kınıyorum, hadi hediye almadınız bi büyük alıp gelseydiniz bari, kuru kuru limonata vişne suyuyla parti yaptık...
[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse

[Bu mesaj DA2019 tarafından 26 September 2003 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...