Jarlaxle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Oyuna başlamayı düşünüyorum biraz araştırdım,birde oynayanlara danışmak istiyorum. 1-Melee olarak mercenary düşündüm.Dual wield olayı güzel ancak armsman yada diğer classlar dahamı güçlü,plate giymek yada kalkan kullanmak çok fark ettiriyormu? 2-Mercenary yaratırsam dual i 50 mi yapmalıyım yoksa onun yerine parry emi ağırlık vermeliyim 3-Mage olursam İce spec düşünüyorum.Oyunda büyücülerin savaşçılara yada diğer classlara bariz bir üstünlüğü varmı?Asherons call da büyücüler savaşçılardan 2 kat üstündü. 4-PvP olayı nasıl.En iyi PvP karakteri nedir? Yardımcı olanlara teşekkürler benim için önemli olan PvP dir.O yüzden karakter yaratımında önerilerinizi bekliyorum.Oyunla ilgili tavsiyeleriniz varsa bunlarıda belirtin lütfen yada kötü yanlarını.Ona göre karar verip alıcam[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Mercenary sorularını Gladric cevaplarsa daha düzgün bilgiler verebilir. Ben 3 ve 4. sorularına yanıt vermeye çalışayım. Büyücüler kimseden 2 kat vs. güçlü değil. Atıyorum plate giyen bir tankı yakalayıp öldürebilecek çok mage var. Ama mesela o casterların hepsi max. 3 okta bir scout tarafından rahatça öldürülebilmekte. Yani oyun iyi dengelenmiş en iyi diye bir karakter yok. Bir classı rahat yere yatırabilen diğer class tarafından ratatça yere yatırılabilir. RvR'ye gelince; bence en iyi RvR düzeninin oturtulduğu oyun bu. LvL 50 olunca savaş meydanına çıkıyorsun. Adam öldürmeye başladıkça RP(Realm Point) denen bir puan alıyorsun. Mesela 8 kişi ile grupsan o adamı öldürdüğünde atıyorum 200RP alıyosun. Ama aynı adamı tek başına öldürme başarısını gösterebilirsen RP en ona göre çok yükseliyor. (mesela 8 kişi öldürüp 200 aldığın adamdan 950 falan alıyosun tek başına). Sonra puanların önceden belirlenmiş bazı puanlara ulaşınca sana Realm Skill Point denen puanlar veriyor. Belirlenen her sayı aralığına ulaştığında 1 Realm Skill Point alıyorsun. Bu puanlarla sınıfın için belirlenen bazı Realm Abilityler alabiliyorsun. Bu abilityler savaşta direnmeyi, vuruş gücünü vs. vs. gibi birçok şeyi etkiliyor. Her class a sunulan RA'lar farklılık gösteriyor. Ama içlerinde ortak olanlarda var tek tük. Eğer oyuna başlarsan sistemi daha rahat anlayabilirsin. Son olarak RvR'de en iyi diye bir karakter yok. Ya gruplarla savaşmak için birşeyler açabilirsin ya da stealther bir karakter açıp takılabilirsin. Ama stealther içinde 2. bir acc. ve buffbot şart. O yüzden pek tercih etme derim. Mercenary düşünüyorsan cidden sağlam ve eğlenceli bir karakterdir.[hline]Sungur - Scout of Hun http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Kay&c=344529 Necrocks - Necromancer of Hun http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Kay&c=369297 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Şimdi en iyi diye birşey yok öncelikle, Daoc bir grup oyunu , stealther olmadığın sürece gruplarla takılmak zorundasın o nedenle de herkes üzerine düşeni yapmalı.. Albion oynayacaksın gördüğüm kadarıyla o nedenle Armsman'i geç... seni tatmin etmez.. Merc iyidir ama tek başına yine bir işe yaramaz.. Light tank olarak geçer iyi dmg verir ama 1-1 heavy tank yani hero, armsman vs. gibi class'Ları alamaz.. zevklidir oynaması ama solo yapamazsın RvR'da ( yani pvp ) Spec konusunda detaylı bilgileri arkadaşlar verirler.. Bunun dışında ice wiz iyidir ama grup'la takılırsan ve grubun da pbaoe avlanma teknikleri konusunda iyi ise.. Yoksa ölümün hızlı ve acısız olur.. Benim kişisel tercihim de ice wiz'dir ama ben 1800ft den koyayım bolt'u adamın canı yarının altına insin fln yiyorsan fire açacaksın.. Yine daha detaylı bilgileri arkadaşlar verirler ben sadece ana hatları ile anlatıyorum sana... Dediğim gibi DaoC bir grup oyunu, ne kadar solo class'Lar olsa da onlar da çoğu zaman gruplar ile takılırlar, o nedenle direkt olarak şu class süper bu class her class'ı alır gibi yorumlar yapması zor... düşmanın ile karşılaştığın duruma, yere konumlarınıza, ilk kimin kimi gördüğüne göre herşey değişkenlik gösterir.. En güçlü class'ı aramak yerine en fazla zevk alacağın class'ı araman daha doğru olur. Fighter olmak istiyorsan bana göre merc iyi bir seçim.. Detaylı bilgileri arkadaşlar verirler.. Şimdiden kolay gelsin.[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Afterdeep benden önce davranmış :)[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Açıklamlarınız için saolun.Bundan önce 3 sene kadar Asherons call oynadım.Orda max level 126 ydı.Gerek PvP gerek PvC olsun mage daha güçlüydü.Ama bu oyunda her class iyiymiş. Birde buff olayı varmı burdada.Asherons call da savaşa girmeden yada avlanmadan önce bi 5 dakka bufflanıyoduk,savaşcı yada büyücü olsun herkez koruma ve skill büyülerini mecbur alıyodu.Bunda savaşcıda büyü yapmak zorunda diildir umarım. Birde başlarken hangi server ı seçiyim?[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 olmazmi :) friar ve cleric albion buffer lari :) en sağlami cleric in ki tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 bence minstrel oynamasi acaip zewkli, arkadas (daverc) in 50 minstreliyle oynadim acaip zewkli, gebercek gibi olursam adami stuniom mezziom kaciom yada heal song aciom :) 1vs1 de bence paladin we prete iyi pg ama RvR de prete o kadar iyi degil acikcasi yani bi mage sizi yakaladimi 3 wurusta iniyosunuz armor dandikliginden[hline]Nurse ----- 50 Cleric Little ----- 50 Friar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 ilk attığın postta yazmışsın 50 dw gereklimi diye, evet gerekli, dual shadows gayet hoş ve sağlam dmg veren bi alet, helede bu son patchda merc loving atraksiyonundan sonra, dual shadows ve bleeding effecti bi mercin en cazip tarafı. light tank olarak bence defans gereksiz, en kısa zamanda en fazla dmgi evrebilmek işin sağlam tarafı. 50 dw ve 50 thrustun avrsa healer shaman kısmısının, 50 dw 50 slash varsada hunter shadowblade kısmısının kabusu olabilmek de cabası :p[hline]Obscurd HAYVANHERiF 50th season ASq Paladin Deleted [R.I.P.] Cherisha Nolan 35th season Nightmare, ASq Infiltrator Deleted [R.I.P.] Obscurd Reborn level 3X Savage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 bu arada arkada$ tanklarda buyu yapiyomu demi$ evet tank olarak paladin buyu yapar bicok guzel chanti war heal vs. ama onun di$inda olan tanklarin hicbi buyusu yok heal vs. ihtiyaclarini gruptaki clericler goruyo :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 ben biraz önce prete yazmisim o italyanca adi :) düzeltiom friar olcakti, friar kendini buffabilir we heal edebilir bu savasta az da olsa bi avantaj gibi[hline]Nurse ----- 50 Cleric Little ----- 50 Friar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 simdi merc te nasi bi spec yapmak istedigin tamamen oyun tarzinla alakali bence eger ben ilerde yuksek rr olunca gruplarla takilmaya devam edicem diyosan 50 dw 50 slash kalanini parry e ver + olarak determination 4 al ustune aom 3 ip ve purge al boylece grup savaslarinda durdurulamaz bi hale gelirsin he diyosan ben iste rr8 9 10 oldugumda paso solo takilicam ninja olcam diyosan :) o zaman biraz parry agirlikli gitmeni tavsiye ederim genelde 3 4 tane stealterla ayni anda basa cikman gerekiyo cogu zaman ornek olarak benim config 50 dw 41 slash 42 parry (auto train) baska bi specte yapabilirsin tabiki kendi secimin ayrica ra olarak solo yapacaksan kesinlikle dodger 3 u almani tavsiye ederim full buffla %50 ye yakin evade sansin oluyoki sen sb lerle yada ns lerle dovusurken seni oklayan ranger ve hunterlarin okundan kurtulmanda baya faydali oluyo determination 4 ve aom i gene alman iyi olur stun suresi kisalir ve poison sureleri kisalir ornek olarak soyle diyim mesela seni bi ns sb poisonladiginda 20 saniye boyunca zehirlenirsin eger determination 4 un varsa bu sure %60 kisalir 20 saniye yerine 8 saniye poison yersin vede aom3 sayesinde %10 daha az dmg yersin poison dan tabi bu yazdiklarim icin baya bi calisman gerekicak ama bunlari yaptiktan sonra rahat rahat 2 3 tane sb solo liyabiliyosunki buda gercekten powerplayi seven biri isen tatmin edici oluyo :)[hline]Gladric lvl 50 Mercenary rr6 - Kay Server Gwaledric lvl 50 Armsman rr2 - Kay Server Yettimgare lvl 50 Thane rr3 - Merlin Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 gladrice ek: merc şu anda ağır tank kabul edilen armsmanları yenebiliyor rahatlıkla... determ 4 poison, dot, stun, res sick süresini kısaltmaz. sadece root, snare, mezz, belki debufflar (bilmiyorum) üzerine etkilidir.[hline]Qal 50 Armsman 7L5 Qalice 42 IceWiz 1L4 Margot 48 Theurg 3L7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 det stun süresinide kisaltio ...hibicasterlarin/midihealarlarin ,cast edilen stunlarin yani[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 determination crowd control buyulerinin etki surelerini kısaltır resistler de kısaltır yani yüksek determination yuksek avoidance o magic cap armor resist ve cleric friar resist bufli bir arkadas aslinda purge etmeyip biraz bklerse çoğu area mezz den çabucek çıkabilir (bakınız silvard, juddok)[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Bilgiler için saolun.Oyunda itemlar nasıl peki,en iyi silahlar questlerle mi yapılıyor yoksa random mu düşüyor.Birde hangi server ı önerirsiniz..[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 en iyi silahlari crafterlar yapiolar ha ben yanar dönerli silah isterim diosan ,ozaman yaratiklardan dusen silahlarla dolasirsin :)[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 us'e geliyosa kay'ı oneririm. bi guildimiz mevcut ovunmek gibi olmasin sayili guildler arasindadir. :P bekleriz her zaman. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar