Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul LAN PARTY 2 after öss!!!

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

adeks1 5 ytl ise iyiymiş =)
bir de efe okudum önceki sayfaları da 6dan 7ye kadar 500 yap sen onu az daha dil döküp o zaman über güzel olur işte..

sonuçta sne tripe verdiğim para içime oturdu ucuza lan party ayarlıycam diyip giriştin bu işe ama triple aynı kefeye çıkartıcan bizi =)

[ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 13:29 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar sabahladım dun simdi uyandım kafeye gidiyorum tekrar konusmak icin ordan msnede giricem chem gir msne ordan biraz daha dil doku kutulunun dedigini yapacam ama soyle bir sey soyliyim onun dedigini yaparsam icinde yemek olmaz soyliyim cunu 13 saatlik para vericez sahsen tripte ben o kadar oturmadim:P neyse gidiyorum simdi
Sosyal ağlarda paylaş

20 milyon dediğin yemekli olmalı yav, zaten adamlar o saatte kimseyi bulamaz nerdeyse normali fiyatına yapmaları büyük kazık oluyor bence d:

nitekim geçen yaptığımız da sandiviç bedavaydı bir de çok gürültü çıkarmadık uslu uslu oynadık diye siz gelin istediğiniz zaman yine tekrarlarız demişti ama o grup değişeli çok oldu 5-6 kişi kalmıştır o lan partyden herhalde

[ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 23:51 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

adeks2 de sabahlamak yasak normalde zaten 2 den sonra acik olmalari yasak 1 de de oyle ama adeks 1 de sabahlamanin dezavantajları:
1-Cok ustune ustune gelen bir yer havasız hissediyorsun kendini
2-En onemli neden katlardan dolayı herkesin birbirinden ayrı kalması

isterseniz adeks 1 olsun ama ben gelmem sahsen 2 de yapmak istiyorum otururuz herkes yan yana 6 dan 7 ye kadar sadece oturma parasını veririz birde menu yapariz onuda ekleriz olaya konusacam bugun gittim yoktu adam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...