Buz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 çok karışık bu buluşma forumları anlamıyorum bişey ne zaman nereye noluyo ? 22si adeks anladığım kadarıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 22 adeks1 olması lazım şu anda son sölenen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 adeks1 de gece 2 den sonra sabahlayanlardan 5 ytl fix ucret aliniyo zaten. 20 ytl vermeye gerek yok bosuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Ne dersin Custodem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 500 ytl 40 kisiye gore para adam az olursa parada azalir 500 fix kac kisi gelirse verilecek para degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Tarih belirlendi tekrar siteye bakın http://66.29.20.66/~c0nkerc/adeks.html Önemli şeyleri buradan takip edin forumda tartışma ve gelicem kısmını yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Benden niye 2 tane var onu anlamadım ben, silsenize abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 seni adamdan iki defa sayıyoruz (bu arada iki kişilik para getiriceksin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 oha 40 kişi olmuşuz..bi de efecan para tam ne kadar şimdi..şu olursa bu olursa deme bana tam para söyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 adeks1 5 ytl ise iyiymiş =) bir de efe okudum önceki sayfaları da 6dan 7ye kadar 500 yap sen onu az daha dil döküp o zaman über güzel olur işte.. sonuçta sne tripe verdiğim para içime oturdu ucuza lan party ayarlıycam diyip giriştin bu işe ama triple aynı kefeye çıkartıcan bizi =) [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 13:29 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 benim 1 arkadaş daha geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 buz da geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 efe online olsa msnde ayarlıcaz herşeyi belirgin hale getiricez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 bende takılabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Arkadaslar sabahladım dun simdi uyandım kafeye gidiyorum tekrar konusmak icin ordan msnede giricem chem gir msne ordan biraz daha dil doku kutulunun dedigini yapacam ama soyle bir sey soyliyim onun dedigini yaparsam icinde yemek olmaz soyliyim cunu 13 saatlik para vericez sahsen tripte ben o kadar oturmadim:P neyse gidiyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 nasıl oturmadık lan tripte..gayet de 13 saat oturduk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ben de msnde olucam lan beni de alın konuşmaya siz pazarlık etmeyi bilmiyonuz hele chem =) yedik tripte içimize =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 bende gelicem 18 inde yazmış oldum ama sorun olmaz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 kutulu gel yarin benle kafeye beraber konusalim seni baz alarak bi fiyat cikaralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 20 milyon dediğin yemekli olmalı yav, zaten adamlar o saatte kimseyi bulamaz nerdeyse normali fiyatına yapmaları büyük kazık oluyor bence d: nitekim geçen yaptığımız da sandiviç bedavaydı bir de çok gürültü çıkarmadık uslu uslu oynadık diye siz gelin istediğiniz zaman yine tekrarlarız demişti ama o grup değişeli çok oldu 5-6 kişi kalmıştır o lan partyden herhalde [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 23:51 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 adeks2 de sabahlamak yasak normalde zaten 2 den sonra acik olmalari yasak 1 de de oyle ama adeks 1 de sabahlamanin dezavantajları: 1-Cok ustune ustune gelen bir yer havasız hissediyorsun kendini 2-En onemli neden katlardan dolayı herkesin birbirinden ayrı kalması isterseniz adeks 1 olsun ama ben gelmem sahsen 2 de yapmak istiyorum otururuz herkes yan yana 6 dan 7 ye kadar sadece oturma parasını veririz birde menu yapariz onuda ekleriz olaya konusacam bugun gittim yoktu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 adeks2 daha riskli yol üstü falan d: bana fark etmez ama heheh. adeks1in ortamı da güzeldi bence oda oda eğlenceli olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 O değil de gelenlerden biri bana Halls of Valhalla getirsin plx kkthxbye d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Dün download ettim, getireyim ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Adeks 1 olsun, kat istemiyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar