Gilean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 30 iyidir..anca gelirim ben=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 30 ne abi:D tunch gosteririm :P [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 13:21 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 15inden sonra istanbuldayım , haberleşim bi ara :) en son ne zaman landan oyun oynadım onu bile hatırlamıyorum + beceriksizimdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 illa becerikli ol diye birsey yok zaten beraber olmak amac beraberkende oyun oynayip eglenmek bizde battlefield 2 oynadik hicbirsey bilmiyorduk bikac kisi oyle gezindik durduk eglendik :P össden sonra herhangi bir gun gidelim adekse gosteririm ben sana oyunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 benim şöyle bi sorunum var, sadece 22 haziran cuma olursa gelebilirim. çünkü 24'ünde YDS sınavı var bu yüzden 23 ve 24'ü iptal oluyor direk. diğer türlü oynanılan oyun, gidilen kafe hiç farketmez gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 oy verin beaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 davet için teşekkür ederim, uygun olursam gelmeye çalışırım ama kesin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 çağırılmışım da, ben türkiyede değilim baya bi süre. gl hf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Ben Maraş'ta olucam o tarihte, ismim yazılmış. sdf. İbneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Şimdi spam banada ulaştı. Benim belli olmaz para durumlarına bakar. Gerçi finallerden teslimlerden bugün sıyrıldım rahatım, işten paramıda bu hafta alıcam. Valla keyfime bakar efe beyfendi, msne ekledim ben seni konuşuruz vakti gelince. Sen şimdi yazma beni, gerçi zunnla bi helikopter terörü daha yapasım var ama, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 custodemden lan oyun dersleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 abi ben 22sinde tatile gidiorum yapmayın=) 28inde dönücem sonra tekrar gidicem..o arada 30u güzel işte=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 aa harbi lan ben de giricem yds sınavına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Yüceye de haber vereyim demiş. Beni eklesene default olarak loladin herif =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Gelebilirmiyim bilmiyorum. O yüzden kesin bir şey söylemek istemiyorum. Durumum sallantıda yani. Ama gelmek istiyorum. Gelme ihtimalimi arttıracak faktörler; - Rewendor'un da partye gelmesi. - Okulla ilgili her hangi bir problemimin olmaması. - Şans Kesin bişi söliemem ama siz yinede beni yazıp yanıma (belki) yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 rewendor geliyor al sana arttiracak faktör :D chemcim yeni insanlari listeye ekle plx ben derse gidiyorum aksam konusuruz daha cok bilgi istiyenlerle=) yüce ne biliyim lan mesaj atiyorum msnden cevap gelmiyor küstün sandım=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bu tarih aralıklarında istanbulda olursam son anda karar veririm yine muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Adeks 1'de olsun, bizim olsun. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Bu sefer gelirim büyük ihtimalle zaten kojirohlarda olurum o zaman sanırım onunla birlikte geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 LAm oylamada hile yapmışsınız yobazlar sizi :D 22si olursa beni büyük ihtimal unuttun ama... Custodem msnden uyutmam seni 2 redbullu dayarım 24ü konser bitimine kadar DİMDİK AYAKTA olursun dedi... Bakalım görecez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 19 unda finaller bitiyor bakayım duruma göre %51 gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 22'si olursa ben yatıyorum yav, Ankara'ya gitmem gerekiyor o ara. 22'si kesinleşirse bir şekilde kaydırırım Ankara'ya gidişimi artık, olmadı bu lan parti de yatar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 22si olursa 19. yaşıma beraber giricez:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 griswold kaydiracan ankarayi caren yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bütler var ama buna gelmeye çalışıcam.ilkine finaller yüzünden gidemedim du bakalım sınav sonuçları açıklansın ona göre ayarlıcam.custodem rica eder de onu kırar mıyım hiç:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar