Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul LAN PARTY 2 after öss!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
illa becerikli ol diye birsey yok zaten beraber olmak amac beraberkende oyun oynayip eglenmek bizde battlefield 2 oynadik hicbirsey bilmiyorduk bikac kisi oyle gezindik durduk eglendik :P össden sonra herhangi bir gun gidelim adekse gosteririm ben sana oyunlari
Mesaj tarihi:
benim şöyle bi sorunum var, sadece 22 haziran cuma olursa gelebilirim. çünkü 24'ünde YDS sınavı var bu yüzden 23 ve 24'ü iptal oluyor direk. diğer türlü oynanılan oyun, gidilen kafe hiç farketmez gelirim
Mesaj tarihi:
Şimdi spam banada ulaştı.
Benim belli olmaz para durumlarına bakar.
Gerçi finallerden teslimlerden bugün sıyrıldım rahatım, işten paramıda bu hafta alıcam.
Valla keyfime bakar efe beyfendi, msne ekledim ben seni konuşuruz vakti gelince.
Sen şimdi yazma beni, gerçi zunnla bi helikopter terörü daha yapasım var ama, hadi bakalım.
Mesaj tarihi:
Gelebilirmiyim bilmiyorum. O yüzden kesin bir şey söylemek istemiyorum. Durumum sallantıda yani. Ama gelmek istiyorum.

Gelme ihtimalimi arttıracak faktörler;
- Rewendor'un da partye gelmesi.
- Okulla ilgili her hangi bir problemimin olmaması.
- Şans

Kesin bişi söliemem ama siz yinede beni yazıp yanıma (belki) yazın
Mesaj tarihi:
rewendor geliyor al sana arttiracak faktör :D chemcim yeni insanlari listeye ekle plx

ben derse gidiyorum aksam konusuruz daha cok bilgi istiyenlerle=)

yüce ne biliyim lan mesaj atiyorum msnden cevap gelmiyor küstün sandım=/
Mesaj tarihi:
LAm oylamada hile yapmışsınız yobazlar sizi :D 22si olursa beni büyük ihtimal unuttun ama...

Custodem msnden uyutmam seni 2 redbullu dayarım 24ü konser bitimine kadar DİMDİK AYAKTA olursun dedi... Bakalım görecez :P
Mesaj tarihi:
bütler var ama buna gelmeye çalışıcam.ilkine finaller yüzünden gidemedim du bakalım sınav sonuçları açıklansın ona göre ayarlıcam.custodem rica eder de onu kırar mıyım hiç:)
  • Yeni Oluştur...