CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ÖSS sonrası rahatlamacalar için bir lan party daha yapıcaz adeks 2 de OY VERIN plx İstanbul LAN PARTY 2 sitesi Gelicek olanlar ve önerileri olanlar buraya yazsın yeniliklerde site guncellenecek kkthnxbb [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 23:28 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Ben ne ara girdim arkadaş o gelecekler listesine ehah, geliriz eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 gelicen evladim :P no wai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 tabii ben direk üst banner'den girdiğim için bir alttaki konuyu görememişim,tebrikler :) ya niye hep sabahlamalı ? [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 23:36 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Ancak 24'ünden sonra olursa gelebilirim , ki açıköğretim sınavlarım maalesef o güne denk geliyor :/ öncesindende biraz daha çalışmayı sıkılaştırıp , tekrarlatıp uyku düzenimi stabil tutmam lazım. 24'ünden sonra hangi gün olursa olsun gelirim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 össden sonra artik sabahlamali baska isiniz varsa ben bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ben bodrumdan o tarihte dönmüş olursam (24 haziran) gelicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 zaten daha tarih belirleniyor tam bir tarih yok ama öss sonrasi olacak berlilendigi zaman ben gidip konusacam oy verirsenzi sevinirim ona gore tarih belirlenecek [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 23:54 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Dediğim gibi... 22sinde yola çıkıcam 24ü evanescence konseri için . 22 26sı arası yaparsanız benide yazın ;) Ayrıca istanbulu pek bilmediğimden bana bide rehber lasım. Buluşulcak yeri söyleseniz yeter... Ama benide biyerden alsanız iyi olur hani... Dilim varçok şükür, bulur gelirim :D ÇOK ÇOK SEVİNECEM BU TARİHLER ARASI OLURSA!!! [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 00:46 tarihinde, Rotweiler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 büyük ihtimal 22si olacak... ama kimsenin mesaj yazdigi yok ilgi az oldugundan iptal edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ne iptali abi dur:b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 gelecek adamlara pm spam yapilacaktir:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 kalbimi kırıyorsun efe :( Ben varım,gece kalamayacak olsam bile kesin geleceğim,olmadı aileye orjinal bir yalan söyleyip gece de kalırım,hepinizi görecem,engelimi kaldırtacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ben cuma gunkune arkadasimda kaliyorum dedim bitti ne bu aile korkusu :P öss de bitmis olacak rahat biraksinlar biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ben gelirim herhalde cumartesi olursa ama cuma doluyum genelde d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 cuma/cmtsi olacak gibi oy verin lutfen 17 hazirana kadar en gec belirlemis olalim 2 hafta onceden nasil dolu diyebiliyorsun yahu bize ayir iste o cumayi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Annem laf etmezde babam gideceğim yerin telefon numarasına kadar istiyor,ÖSS vs. geçtikten sonra laf etmezler gerçi geleceğim eninde sonunda, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 adeksin noyu verirsin ben acarim teli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 23 haziran diyeyim bari de kafadan yazmışın anacıgım o listeye adımı, ne iş?^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ne yani yoksa gelmiyor musun?:b Bu arada geçen buluşmaya isim yazdırmayıp gelenler kimdi? onların isimleri yok bende orada unuttum kağıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 yigit yazarım kacamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 24haziran miting var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ne mitingi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 22sinde olacak buyuk ihtimal o yuzden 24undeki miting :P etkilemez:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Buraya da yazayım, garanti geliyorum ben. Spidee ilen geliriz işte fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar