Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başlamamış bi ilişkim bitti...


Lidriel

Öne çıkan mesajlar

Olay 1.5 senelik ve size diyebilirim ki dünyadaki eşimi buldum... Aşık oldum diyenlere sinir olan birisi olarak aşık oldum :) Kızı 4 aydır falam hergün arıorm çok sık konuşuoruz. Geçen gün sıkıştırdı bu kimi seviosn die ben sevinç oldum tabe :) Dün geldi konuştuk ve bana beni arkadaş gibi gördüğünü, onu sevdiğim içinde bir daha erkek arkıyla falam ilgili olan meseleleri konuşmamaya dikkat edeceğini falan söledi... Aklımda yapılabilecek tek bişi var bana baya acı verecek ama denemeli... kız beni normalde olduğumdan farklı tanıo, bu haftasonu kendime ciddi anlamda tip olarak bakmaya başlicam... kızla konuşmamı meraba merabaya indirecem ve çoook az konuşacam. böylece hem bi nevi yabancılaşırım vede karşındki tipsiz adam düzelir :) ayrıca onun için değerim varsa bunu anlamış olur...

Bu konu hakkında yorum yaparsanız ve bunun doğru mu yanlış mı olduğunu söylerseniz sevinirim... (offfff kafam çok karışık :( )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hilkat garibesi gibi gezen biri ilede ilgilenmez yane... ama kızı tanısan inan bana bunu sölemessin :( tipim derlken sadece saçımı yapacam kaybolmuş bileklik ve küpemi yenilicem o kadar... ayrıca yaş itibari ile tipe bakması normal (17)... burda acaip kişilik benim yane
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk ben gördüm ve bildiklerimden çok bana rüzgarın ve sonbaharın fısıldadıklarını aktarıcam.Çünki onlar benden çok daha uzun yaşadılar ve yaşayıcaklar;)

Şimdi senin açından bakarsak bu kıza gerçekten tutulduğun ortada artı ona ulaşılmazlığın verdiği his bu isteri olumlu yaklaşımlarını çılgın şekilde tavan yaptırmakta;ama madalyonun öbür yüzüne geldiğimizde sen bir kız arkadaştan çok iyi bir eş duyum dostluk ve sevgi babının birleşimini istiyorsun.

Bunun için henüz formul bulamadılar demiyeceğim ve bildiğim bazı şeyleri söyleyim.

Yukarıda belirttiğin şekilde davranarsan kayıp edebilme olasılığın kazanma olasılığına eşit.
AMa bunun yerine onunla dost olup onu yakından tanıyıp belki onu bu kadar da yüceltmenin manasız olduğunu anlamanda bir olası ama herzaman şunu söylerim ''Tüm öğütler dillense ve vucut bulup etrafımı sarsa hislerim olan yolu izler onları geride bırakırım''

Hislerini dinle...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....†
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hislerimin önune resmen barikat koydu kız nası hislerimi dinlicem?!?! kıza duygularımı açtım ama o benı arkadaş olarak gördüğünü söyledi... hislerimi bi kenara bırakmanın zamanı geldi bence bu 1.5 sene sonra, artık mantığımla çözmem lazım bunu.
bildiğim tek şey asla pes etmeyeceğim, en yakın arkım bile kızı bıraktığımı düşünüo ama herkezden sakladığım bi ateş var 2 gndür içimde....

Ve mantığım su anda tam çalışmıo. o yuzden yardımınıza ihtiyacım var...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence yapabileceğin en iyi şey işi zaman bırakmak. Biliyorum bu çok zor ama en iyisi onunla arkadaş kalman ve zamanla bir şeyler olacaksa olması, olmuyorsada zaten seninde bir süre sonra onu arkadaş olarak görmen ve iyi bir arkadaş kazanman. Olmadığın gibi davranmak, görünmediğin gibi görünmeye çalışmak işi daha da çıkılmaz hale getirir.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de şunu düşünün...

Kızla yakın ark olmuşum, tabe hala seviorum. Dışarı çıkıoruz erkek arkı o ve ben, saat ilerlio bi cafede otururken. Ve ben bi bakıorm zaten sabahtan beri birbirine yapışmış gibi gezen bu iki kişilik karşımda öpüşüo... düşünmesi bile ağlamama yetebiliosa, hayır ben böle bişeyi kaldıramam!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İyide bu zaten uzundur birisi ile çıkmıyor mu? Bu güne kadar durdun da yarın mı duramayacaksn. Birde görüşmeye devam et derken üçünüz birlikte bir yere gidin diyen olmadıki[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

walal o beraber aynı ortamda olma olauyı olmuyo ben geçen yıl sırf öyle bir durumda elimdeki pet şişeyi parçaladım tamamen bilinç dışı.
o gün bu gündür eleman uzak duruyo benim etrafımdan,
illa patlıyo yani içineki =)[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while

Berk's Playlist
Doyanakadar hosted by Profocio
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 senede 2 kişi ile çıktı ve ben nası dayandığımı anlayamadım... ama şu an patlayacak gibiyim zaten açtığım duygularım sanki hala saklı ve kızla bunu defalarca kez konuşmak istio gibiyim! benim verdiğim örnek aşırıydı ama sonuçta dost olduğum bi insan onu sevdiğimi bilmiosa erkek arkı ile tanıştırır... bi de benim ilk msjdaki izlemeyi düşündüğüm yola yorum yapar msn?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha öncede söylediğim gibi ne olmadığın bir şekilde görün nede ilgisini çekmek için (veya başka bir sebeple) ondan uzak durmaya çalış derim.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı sınıftayım bu gun 2 kere göz göze geldik ve bu kız hiçbi zaman insanların gözüne bakmaz... o da benım üzülmemi istemio zaten onu sevdiğimi örenmeyi o nedenle istemiş, beni kırabilecek bişi sölememek için... kısacası onu üzmemek için mutlu gözükmeyede çalışıorm etrafta espri yaparak ama son ders patladım ve en yakın arklar arkada en sevdiğim muhabbeti çevirirken sessizce kafam dizlerim arasında oturdm... eğer dayanamassam ve hep ruh halimi ona gösterirsem üzülmesinden korkuorm :( ya tam bi çıkmaz ne zaman biteceğini de bilmiorm bu duygunun, bu nedenle kendim bitirmek için uğraşsam daha mantıklı sanırım... Offfff napıcam ben yaa kendimi hiç böyle çaresiz hissetmedim, annem ve babam ayrılırken bile gayet sakindim ama şu anda öle paniğimki.. OFFFFFFFFff
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada kadın erkek ilişkileri ölümcül derece olmamalı derim, ever aşıksındır ama ölüyorum bitiyorum olayı bence yanlış. Anladığım kadarıyla senin yaşın 17 civarı bir şey o sebepten bu söylediklerim sana biraz uzak gelecek ama aklının bir köşesinde dursun derim.

Aşağıda daha önce başka bir başlıkta yazdığım yazıyı c/p liyorum.

said:
dark-dr, 27 Şubat 2002 21:40 tarihinde demiş ki:
kendin ol
sonra bekar olarak öl
ehe


Dark'a aynen katılıyorum. Bir erkeğin olduğu gibi görünerek bir kadınla birlikte olması neredeyse yok denecek kadar düşük bir ihtimaldir. İki farklı tür olan kadınlar ve erkekler hemen her konuda çok farklı düşünürler ve tavır sergilerler. En basitinden arkadaşları arasında geğirme yarışması yapmayan çok az erkek varken kız arkadaşının yanında geğiren bir erkek hemen hiç yokdur. Arkadaşları ile en güçlü kim osuruyor diye yarışan, saatlerce abaza muhabbeti yapan, arabalar ve futbol üzerine engin tecrübelerini konuşturan, sorunlarına bir çok durumda kafa göz kırarak çözüm arayan bir ırk çok anlaşılır sebeplerden kadınların yanında bir anda çok kibar yaratıklara dönüşürler çok kısa sürede "evrimleşirler" . Bunlar aradaki ayrılıkların sadece çok küçük ve yüzeysel bir kısmı ama genel olarak durumu özetlemek için yeterli.

Peki bu derece birbirinden farklı iki ırk niye birlikte oluyorlar; Cevabı çok basit, üremek için. Bütün canlılar için en önemli iki güdü yaşamını devam ettirmek ve neslini sürdürmekdir. Bu iki güdüsünü yitiren ırklar yokolmaya mahkumdurlar. İnsan ırkının beyin yapısını inceleyecek olursanız 3 ana olgunun yani refleks, yemek yemek ve üreme duygularının beynin aynı bölgesi olan ilkel beyin diye geçen bölge tarafından kontrol edildiğini görürsünüz. İnsan ırkı yaşamını devam ettirmek için acil durumlarda esas beyni devre dışı bırakarak ilkel beyindeki refleksleri aktive eder ve ani hareketlerle tehlike bölgesinden uzaklaştırır. Aynı şekilde yemek yedikçe mutluluk hormonları salgılanır ki yemek yenmeye devam edilsin ve ölünmesin.

Şimdi esas konumuza gelirsek üremek de ilkel beyin tarafından kontrol edilir ve bilinç altında günün 24 saati size üremelisin üremelisin diye mesajlar gönderir. Erkekler günün 24 saati yılın 365 günü spermlerini saçmaya muktedir olduklarından çok az seçicidirler ve birlikte olabilecekleri hemen her kadınla olma eğilimindedirler. Kadınlar ise ayın sadece çok kısa bir periyodunda doğurgan olduklarından ve yılda en fazla bir kez doğurabildiklerinden daha seçicidirler. Bu son derece doğal bir güdüdür. Irkını en iyi şekilde devam ettirebilmek için seçenekler içinde en iyi olanını, en güçlü, en başarılı, en yakışıklı olanını seçmeye çalışır. Şimdi hemen hiç kimse bunları özel olarak üzerinde düşünerek yapmaz ama bilinçaltında sürekli bu mesajlar dolaşır ve bunların ışığında yol almaya devam eder.

Tabii ki yaşadığımız onca yıl içinde bu durumlarda insanın entellektüel yapısındaki değişimler sonucu bir miktar dönüşümler olmuştur ancak milyonlarca yıllık bir evrimi, artık genlere işlemiş güdüleri 10-15 yılda silmek pek mümkün değildir.

Peki erkekler ve kadınlar niye hala birlikteler, çünkü beyinleri onlara sürekli birlikte olmaları gerektiğini söyleyip duruyor. Cinsel ilişki çok zevklidir, el ele tutuşmak, öpüşmek çok zevklidir diye mesajlar yollayıp duruyor aynı yemek yemek mutluluk verir diye mesajlar verdiği gibi. Ancak dikkat ettiyseniz bu gereklilikler yerine geldikten sonra insanlar tekrara kendi türdeşlerine dönmeye başlarlar. Erkekler erkeklerle, kadınlar kadınlarla birlikte vakit geçirmeye başlarlar çünkü birlikte çok daha iyi anlaşıp daha mutlu olurlar. Zaten aşk denilen bu illet de sürekli ayrılıp barışmalar gibi ateşleyici unsurlar veya kavuşamama gibi bir durum yoksa 2 yıl içinde biter ki bu sürede üremek için yeterlidir (doğum kontrolü denilen evrim karşıtı cisimler icad edilmeden önceki dönem).[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ

[Bu mesaj fedaykin tarafından 23 September 2003 23:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en iyi ilaç zaman,
arada otur şiir yaz duygularını dökmeye çalış kağıda hafifletiyo
sahile yakınsan sahilde yürüyüş yap ii gelir

herşey olacağına varır...[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while

Berk's Playlist
Doyanakadar hosted by Profocio
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cevap yazma ihtiyacı duydum ama ne yazacağımı bilmiyorum iyi mi.
fakat bir şey söyleyeyim. en yakın arkadaşlarımdan biri bir kıza baya aşık oldu, fakat çıkamayacağını düşündüğü için (ki bence gayet de çıkardı) içine attı duyguyu. hepimize "ben nefret ediyorum o kızdan. salağın teki zaten" tripleri attı, ama ben ve biri daha anladık tabii gerçeği. adamda tutku oldu. 3. sene oldu hala ondan hoşlanıyo. ama sorsan hala "yok ben ondan nefret ediyorum" der.
benzeri bana da oldu. benim 4 senedir hoşlanıyo gibi olduğum bir kız var (ama ben hiç inkar etmedim) :) hoş artık hiç iplemiyorum ama görünce de içim gitmiyo değil :)
a.k.a. içine atma sakın. yani bu demek değildir ki git kıza bir daha seni seviyorum de, ya da demek değildir ki git erkek arkadaşından almaya çalış. onlar tabiikide hatalı olur. fakat, know thyself. yani, kendini tanı. zaten ya erkek arkadaşıyla ayrılır ya da bir süre sonra sen unutursun. bikaç gün kendine daha bol zaman ayır, düşün müşün bu konuda. bir süre sonra alışırsın zaten.

aşk güzel şeydir :) kızla çıkana kadar sürer genelde, o ayrı konu ;)[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PEki herşey zor gibi geliyor ama en azından artılarında var;

+Sevdigin kızı Benim gibi Sevgilisi ile elele gayet mutlu bir şekilde görmedin(Hemde kız sana "sEni seviyorum" gibi bir yalancı söz söylerken,Bariz boynuz)

+Sevdigin kıza sevgini belirttin(Yüzüne Çat diye "seni deli gibi seviyorum" de bakalım napcak?En azından Ben diyemedim...)

+Kalbin Binbir Parçaya bölünmedi...

--Kırılmak geçiçi sayılabilir ama titanyumun kırıldığını varsayacak şekilde aşıksan(ben gibi),ve KARŞILIĞIN ASLA yoksa(like me) son mermiyi sür şarjöre derim...(Ateşleme ama :P) (ben ateşledim)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 24 September 2003 00:15 tarihinde demiş ki:
benimde aşık olmam lazım ya
bıktım abi
aşk gereek[hline]%100 Beşiktaşlı(Zenci işte)
BabacumMostors, 23 September 2003 23:14 tarihinde demiş ki:
sıkma canını okşa patlıcanını

imza yapasım geldi :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaşadığın olayın bir benzerini ben de yaşadım, ama ben sadece hoşlanıyordum, deli gibi aşık değildim.
kıza söyledim, "arkadaş olarak kalalım" dedi.
ben de sürekli içime attım, sürekli onu düşünüyordum, her zaman aklımın bir köşesindeydi ama hayatımı engelleyecek derecede değil (dedim ya köşede işte, ortasında değil :))
3 yıl böyle sürdü. Sonra bir gece aradım "bir daha senle konuşmak istemiyorum" dedim, niye falan dedi. kapattım telefonu, ne kadar rahatladığımı anlatamam.
Esasında niyetim konuşmamak değildi, sadece onu kafamdan atmak için söyledim ve işe yaradı.
15 gün sonra gittim, "Esasında niyetim konuşmamak değildi, sadece seni kafamdan atmak için söyledim" dedim, "iyi" dedi.
Bir süre ilişkimiz devam etti, ama ben baymıştım o ilişkiden, bitti gitti.[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki:
"Bil Mukabele"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynı sınıftasınız bi de ha!

hoca sen ölüm fermanını imzalamıssın ya, çekilmez o yok yok hiç çekilmez!

her gun yüzünü goruceksin de, ona bakmamaya calısıcaksın da, onun oldugu ortamdan uzak durucaksın da...
amanın amanın çok kötü!

kolay gelsin diyorum sana, hayatımda bi kere yaşadım da oyle bi şey, aman aman Allah düşmanımın basına vermesin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...