Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 az önce bakırköy toshiba servisini aradım ram fiyatlarını örenemk için.adamlar 45dolarlık 512 rame 85 dolar çekti oha oldum.bide neymiş takma ücreti içindeymiş , zaten garanti kapsamında bide paramı alcan. ben bu rami dışardan alıp bi yere taktırsam nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Daha önce hiç açılmadıysa ya da hala garanti kapsamındaysa vidaların üstünde badroller duruyordur. Yoksa açıp kendin bile takarsın kolayca. O bandrolleri yetkili servis yerine sen ya da başkası açarsa garanti kapsamı dışında kalıyor o alet. Sırf o yüzden ben de aynı dertten muzdaribim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 1 senesi kaldı garantinin.ama diyelim açtım bilgisayarı benim takicam ram sorun cıkartir veya bişey olursa ozmn kötü.çakışır veya uyumsuzluk gosterirse.güvenmiyorum acıkcası bu markaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Sorun marka falan değil, sen o bandrollerden birini bile kendin çıkarıp o ram yuvasının vidasını sökersen (tek vida ile açılıyor) o alet garanti kapsamı dışında kalır. Aldığın, taktığın ram bir yana alette başka bir sorun çıkarsa -ki oldukça ciddi bir sorun da olabilir bu- o kalan 1 senelik garantiden yararlanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 kardeş demin baktımda bu vidalarda bandroll yok.bildin düz vida :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 vardır onun bi yerinde bandrol merak etme : ) benim de benzer bi problemim war ram lazım laptop a biraz hehe.aslında terbiyesizlik etmiyim 1024 ram war format lazım : / ama o kadar tembelim ki formata kasacağıma ram alma planları yapıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Vidaların üzerinde bişey yoktur ya, varsa yuh çekiyorum toshiba'ya burdan. Ben msi'ın her tarafını açmıştım ilk aldığım anda, hiçbir yerde garantiyi bozacak bişey yok. Sadece RAm, cpu vs kapaklarını değil komple laptopı dağıtmışlığım var ve o tarz bişeye rastlamadım. Yuh toshiba, uyuz olurum böyle kullanıcısını eşşek yerine koymaya çalışan firmalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 esek yerine koymakla ne alakasi var ki? acmissin laptop`u buyuk bir ihtimalle vucudundaki statigi bosaltmadan dokundun ramlere anakarta, iki ay sonra bozuldu bir seyler, servis cozemiyor mecbur firma yenisini verecek sana. niye? akillinin biri cikti, acmayin denilen bir aleti acti kurcaladi diye. ben de uyuzum boyle kullanicilara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 evet servisi özellikle berbat. bilgisayarımdaki yavasligin bir nedeni de tozlanma galiba ve aradim servisi sordum.garanti kapsaminda olduğu için temizlemeleri gerekiyor ama adam bi bakmam lasim fazla tozlu ortamda kullandıysanız bilemem diyor.ve 40dolar da ücret alıyorlar.yazıklar olsun !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 yuh bea git tüketici hakları şeysine şikayet et bence. var mı öyle şey yaf adam garantin bozulur benden almak zorundasın diye 40 dolar kazık atıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar