Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptopa ram takılması !!!

Thraine_Numeheru

Öne çıkan mesajlar

Daha önce hiç açılmadıysa ya da hala garanti kapsamındaysa vidaların üstünde badroller duruyordur. Yoksa açıp kendin bile takarsın kolayca.

O bandrolleri yetkili servis yerine sen ya da başkası açarsa garanti kapsamı dışında kalıyor o alet. Sırf o yüzden ben de aynı dertten muzdaribim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun marka falan değil, sen o bandrollerden birini bile kendin çıkarıp o ram yuvasının vidasını sökersen (tek vida ile açılıyor) o alet garanti kapsamı dışında kalır. Aldığın, taktığın ram bir yana alette başka bir sorun çıkarsa -ki oldukça ciddi bir sorun da olabilir bu- o kalan 1 senelik garantiden yararlanamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Vidaların üzerinde bişey yoktur ya, varsa yuh çekiyorum toshiba'ya burdan.

Ben msi'ın her tarafını açmıştım ilk aldığım anda, hiçbir yerde garantiyi bozacak bişey yok. Sadece RAm, cpu vs kapaklarını değil komple laptopı dağıtmışlığım var ve o tarz bişeye rastlamadım.

Yuh toshiba, uyuz olurum böyle kullanıcısını eşşek yerine koymaya çalışan firmalara.
Sosyal ağlarda paylaş

esek yerine koymakla ne alakasi var ki? acmissin laptop`u buyuk bir ihtimalle vucudundaki statigi bosaltmadan dokundun ramlere anakarta, iki ay sonra bozuldu bir seyler, servis cozemiyor mecbur firma yenisini verecek sana. niye? akillinin biri cikti, acmayin denilen bir aleti acti kurcaladi diye. ben de uyuzum boyle kullanicilara.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...