Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ceza ban vs?

kermit

Öne çıkan mesajlar

diyelim ki fistan oyunda bana küfür etti :) bende bundan rahatsızlık duydum fistanı banlatmak istiyorum :) kime şikayet edicem. yada buraya replayini koysam herkes görse ve bi daha onu aramıza almasak dışlasak. bide fistan diyelim sürekli ben bu heroyla oynayamıyorum abi diye quit çekiyo sonra gelip bize yalan söylüyosa pc kapandı diye napıcaz biz ? bi ceza yokmu ?
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar fistan derken asla küfür etmez zaten. takılmak için söyledim ben fistan örneğini. yanlış anlamayın. hani bi yerden duyup gelip üye olanlar oluyo da onlar için dedim. fistan graldır ! ama nerubian weaver ile hiç ulti kullanmadan oyun bitirir :)
Sosyal ağlarda paylaş

fistanın oyundan cıktıgını görmedim, hiç oynamadıgı hero gelse bile fistan oyundan cıkmaz.
bazen fatal yiyor düşüyor, bazen neti kopyuor düşüyor bildiğim kadarıyla.
bazen oyun baslar baslamaz pause yapıp 10dk afk diyebiliyor.hoş görmek lazım.
fistan küfürde etmez hiç. ayrıca nooblara da cok yardımcı olur, sürekli takip eder onları falan.fistan iyidir.
geçen nerub'la ultiye hiç basmadan 21 kill aldı mesela kimseye de bişi demedi sdfds.

[ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 18:15 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan'ın hakkını yememek lazım hakikaten de, n00b olarak çok yardımını gördüm oyunda.

Yalnız 5vs.5'te hiç kimseye sormadan lak diye -arem yapması olmasa, daha da süper olucak =P

Küfür/Quiter konusunda da, bugüne kadar daha görmedim öyle birşey, bundan sonra da sanmıyorum olacağını. Çok çok özel bir durum olursa da, ss alınır, nedanko'ya gönderilir?
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda baya az kişiyiz, banlist programını hafızamızdan bile çalıştırabiliriz
quiterlık, küfürlü konuşma vs. yapanlar zaten hemen göze batcak, ee zaten serverda oyuncu patlaması yok, oyun kurmak, kurcak host bumak problem, adama böle böle yaparsan senle oynamayız deriz, adam uslanır
hatta bu şekilde artan bir nüfus olursa en güzeli
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...