kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 diyelim ki fistan oyunda bana küfür etti :) bende bundan rahatsızlık duydum fistanı banlatmak istiyorum :) kime şikayet edicem. yada buraya replayini koysam herkes görse ve bi daha onu aramıza almasak dışlasak. bide fistan diyelim sürekli ben bu heroyla oynayamıyorum abi diye quit çekiyo sonra gelip bize yalan söylüyosa pc kapandı diye napıcaz biz ? bi ceza yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 ceza olarak gelip fistan şöledir böledir diyebilirsin bizde hepimiz senın ardından fistan şöleymiş böleymiş se valla dorudur söledir böledir deriz olur biter bidahada küfür etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 cezaya gerek yok zaten adı cıkınca kimse istemez böle işler yapanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 W3'te konusmalarını duymak istemiyorsan İgnore edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 arkadaşlar fistan derken asla küfür etmez zaten. takılmak için söyledim ben fistan örneğini. yanlış anlamayın. hani bi yerden duyup gelip üye olanlar oluyo da onlar için dedim. fistan graldır ! ama nerubian weaver ile hiç ulti kullanmadan oyun bitirir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Fistan the noobmaster hero begenmeyip oyundan çıkan özcanlar istemiyoruz!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Fistan gene iyi ne laleler var daha isim vermek istemiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 azmo cok kufrediyo, ustune noob, ustune yatinca daha da cirkinlesiyo. banlayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Bir de resetçi kuitırlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 fistanın oyundan cıktıgını görmedim, hiç oynamadıgı hero gelse bile fistan oyundan cıkmaz. bazen fatal yiyor düşüyor, bazen neti kopyuor düşüyor bildiğim kadarıyla. bazen oyun baslar baslamaz pause yapıp 10dk afk diyebiliyor.hoş görmek lazım. fistan küfürde etmez hiç. ayrıca nooblara da cok yardımcı olur, sürekli takip eder onları falan.fistan iyidir. geçen nerub'la ultiye hiç basmadan 21 kill aldı mesela kimseye de bişi demedi sdfds. [ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 18:15 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 hehe adam oyun sonunda bize soruyo benim heronun ultisi ne işe yarıyodu hiç kullanmadım diye. ama cidden 21 kill yaptı ultisiz takdir ettim antalyaya gidince öpcem elini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Fistan'ın hakkını yememek lazım hakikaten de, n00b olarak çok yardımını gördüm oyunda. Yalnız 5vs.5'te hiç kimseye sormadan lak diye -arem yapması olmasa, daha da süper olucak =P Küfür/Quiter konusunda da, bugüne kadar daha görmedim öyle birşey, bundan sonra da sanmıyorum olacağını. Çok çok özel bir durum olursa da, ss alınır, nedanko'ya gönderilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 şu anda baya az kişiyiz, banlist programını hafızamızdan bile çalıştırabiliriz quiterlık, küfürlü konuşma vs. yapanlar zaten hemen göze batcak, ee zaten serverda oyuncu patlaması yok, oyun kurmak, kurcak host bumak problem, adama böle böle yaparsan senle oynamayız deriz, adam uslanır hatta bu şekilde artan bir nüfus olursa en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 hayır oyuna almayız tmm da adamın üyeliği var sonuçta. kanalda toplanıp muhabbet ederken oda bize küfür yağdırabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 bizde ona yagdiririz abi dert etme sen, tankla ucakla, agir sanayi hamlemizle geliriz, doveriz lan hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 bu küfür raporu olayı diğer warcraft sunucusunun baş belası burda gerek yok öyle şeylere. küfür ederse siz de cevabını verirsiniz olur biter cezaymış banmış kimse uğraşmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Bir de ezilince çıkıp "fatal yedim aaaabe" ayağına yatanlar var, ayıp oluyor beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 o değil de biz geçen 10 kişi aynı anda fatal yedik, o nası oluyor. benim teorim fistannı maphack açtığı yönünde, asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 ben süper marioda bile hile yapmadım. hayatımda hiç bi oyunda hile yapmadım şaka dediğinide biliyorum ama var bazı tipler pati serverda böle cok sinsi mh acıyolar ayıp oluyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 dela her girdiginde bizi oyundan dusuruyo, bi zahmet ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Topluca fatal en kötü şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Topluca Fatal'a sebebiyet veren faktorlerden biri MH programidir. Oyun sonunda Fatal fln yerseniz zaten bilinki birisi Mh acmıs oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 no quiter plzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ben 15 gündür oynamıyorum wepla'da asdfa. bugun banlamıslar. pati server acılınca alt+f4 cekmiştim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Muahahah olaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar