armutsever Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Oyuna girdiğinde ana menüde mouse'u hareket ettirdikçe siliniyo. Oyuna girincede grafikler bozuk gözüküyo herşey birbirine karışmış şekilde. Heralde ekran kartından. Ama nasıl düzelir ki? (Ekran kartı geforce2 mx 440)[hline]armutsever;en kıral adam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xchagger Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 patch yukle duselio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Kopya aldıysan Crack dosyasına bak. Sadece oyunun .exe'si varsa bilemem ama .dll dosyaları varsa onları da kopyala. Benzer sorunu ben de yaşadım.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. abuzittin, 15 August 2003 14:26 tarihinde demiş ki: Peki nasıl frp yasayacağım öretirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 yazılanların hepsini yaptım ama bende gene bazen dialog pencereleri bulanıp siliniyor ve oyun ağırlaşıyor o esnada. ekran kartım aynı.. yamalı hali bile müthiş bug'lı, iyi ki oynamayı denemedim yamasız.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar