Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Eternal

Öne çıkan mesajlar

pato gayette forvet. bana kalsa ronaldinho da forvet.

ama pato gerçekten forvet. hem de çok iyi forvet. şampiyonlar liginde arsenalli 5 oyuncuyu dizip direkte patlayan(direğin hemen üstünden auta mı gitmişti yoksa şimdi emin olamadım) şutu girseydi pato şu anda daha çok konuşuluyor olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman sana kalsa totti, alex de souza, arda, ballack, messi, pires vs. vs. tüm ileri dönük orta sahalar forvet olacak :) rijkaard gördüm seni

her futbolcunun yerinde kullanılması taraftarıyım, ha tabi forvette de yardırır ancak asıl yeri forvet arkası diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Kayserispor, yeni sezon için İngiltere Premier ligi takımı Wigan Athletic'in 26 yaşındaki forvet oyuncusu Nijeryalı Julis Agahowa ve 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Kamerunlu Salomon Olembe ile ön anlaşma imzaladı.

alın size gerçek bomba. helal olsun kayseri'ye. stadı da bitirdiler 36bin kişilik mis gibi.

DoruK said:
o zaman sana kalsa totti, alex de souza, arda, ballack, messi, pires vs. vs. tüm ileri dönük orta sahalar forvet olacak :) rijkaard gördüm seni

her futbolcunun yerinde kullanılması taraftarıyım, ha tabi forvette de yardırır ancak asıl yeri forvet arkası diyorum.

sen öyle dedin diye baktım gerçekten de forvet arkası oynuyormuş pato daha önce ama milan'da sürekli forvet oynadı bu sezon oynamaya başladığından beri. çok da iyi bir golcü adam.

şimdi ronaldinho , c.ronaldo gibi adamlar forvet arkası oynar, forvet oynar, sağ sol kanat oynar. çünkü hızları top teknikleri ve gol vuruşlarına sahipler. böyle adamlar forvet olarak, daha doğrusunu söylemek gerekirse " golcü " olarak doğmuşlar bence.

ama söylediğin gibi alex totti hele ballack messi ve pires asla forvet olamaz. messi belki olabilir. kanat oyuncularının gerçekten yetenekli olanları forvet oynayabilir bunun da örneklerini yıllarca gördük.

pato forvettir tezimi hala savunuyorum yani kısacası. hatta seneye r.madrid c.ronaldo'yu alırsa, mümkünse yanına david villa'yı koysun forvette oynatsın derim ehe. serbest bırakırsın forvette c.ronaldoyu. bir sezonda 30 gol atar
Sosyal ağlarda paylaş

kadir has bütün parayı cebinden ödemedi. kayseri başkanının bu konudaki başarıları yadsınamaz kesinlikle. 57 milyon euroluk bir stadyum kadir has şehir stadı ve neredeyse 1 yılda bitmiş oluyor. gerçi inşaat çok duraksadı bu yüzden bitişi ağustos olarak açıklanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla çok duyduk biz böyle yönetimdeki en önemli isimlerden Baptista kesin gelmişti, Carlos 3 sene önceden buradaydı. Geldiği zaman şapka çıkartırız, şimdi spekülasyon :)

Ayrıca Eto'o'ya yılda 8milyon euro verecek büyük kulüp çıkmadı mı da TSL'ye geliyor. Gider en kötü Chelsea'de falan oynardı o paraya. Gösterilen olur o anca. 10-12 milyon euro vermeleri lazım yoksa mümkün değil o yaşta o kariyerde Türkiye'ye gelmesi..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben o kalitede La Liga'da oynayan bir futbolcu olsam dünyaları versen gelmem Türkiye'ye. Parayla saadet olmaz, kariyerimi daha da yüceleştiririm yani ki zaten paraya para demeyen adamlardan bahsediyoruz. Bana onun aldığı paralar yeterdi, ki CL alma olasılığı gerçekten bulunan takımlarda oynamak prim manyağı olmak, dünyanın oynaması ve izlemesi en zevkli liglerinde oynamak varken hakkaten de Van deplasmanına gitmem yani :D
Sosyal ağlarda paylaş

henry fener'e değil türkiye'ye gelmez. eto'o nun gelmesinden cok daha zor bi ihtimal. yuhlanmasını da anlayabilmiş değilim. adam bi ton gol attı oynadıgı maclarda. bu sezon etoo dan daha fazla katkı yaptı.
zaten arsenal'i bırakıp barca'ya gitmesi bir hataydı, insallah geri doner gunners'a.
Sosyal ağlarda paylaş

barcelona forması ile cıktıgı 33 macta 19 gol. nasıl iyi oynamıyor. benim hayatımda gordugum en mükemmel insanlardan, sahada topu ayagına en cok yakıstırdıgım adamlardan biri. hem hızlı, hem teknik, frikik atabilen, kafa vurabilen, adam eksiltebilen mükemmel bir golcü. bu benim kendi hayranlıgım tabi de, yine de kimse henry su an kotu durumda demesin. barcelona'da mutsuz diye kariyerinde düşüş yaşaması gerekmiyor.

istatistik yanlıs olabilir bu arada, wiki'den baktım ama.
ligde 25 maç 7 gol. şampiyonlar liginde 3, kupada 3 müş.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...