Mumu Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 pato gayette forvet. bana kalsa ronaldinho da forvet. ama pato gerçekten forvet. hem de çok iyi forvet. şampiyonlar liginde arsenalli 5 oyuncuyu dizip direkte patlayan(direğin hemen üstünden auta mı gitmişti yoksa şimdi emin olamadım) şutu girseydi pato şu anda daha çok konuşuluyor olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 o zaman sana kalsa totti, alex de souza, arda, ballack, messi, pires vs. vs. tüm ileri dönük orta sahalar forvet olacak :) rijkaard gördüm seni her futbolcunun yerinde kullanılması taraftarıyım, ha tabi forvette de yardırır ancak asıl yeri forvet arkası diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 serdar özkan real sociedad'a gidicekmiş sezon sonu. tabi 1. lige çıkabilirlerse. haberide burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Kayserispor, yeni sezon için İngiltere Premier ligi takımı Wigan Athletic'in 26 yaşındaki forvet oyuncusu Nijeryalı Julis Agahowa ve 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Kamerunlu Salomon Olembe ile ön anlaşma imzaladı. alın size gerçek bomba. helal olsun kayseri'ye. stadı da bitirdiler 36bin kişilik mis gibi. DoruK said: o zaman sana kalsa totti, alex de souza, arda, ballack, messi, pires vs. vs. tüm ileri dönük orta sahalar forvet olacak :) rijkaard gördüm seni her futbolcunun yerinde kullanılması taraftarıyım, ha tabi forvette de yardırır ancak asıl yeri forvet arkası diyorum. sen öyle dedin diye baktım gerçekten de forvet arkası oynuyormuş pato daha önce ama milan'da sürekli forvet oynadı bu sezon oynamaya başladığından beri. çok da iyi bir golcü adam. şimdi ronaldinho , c.ronaldo gibi adamlar forvet arkası oynar, forvet oynar, sağ sol kanat oynar. çünkü hızları top teknikleri ve gol vuruşlarına sahipler. böyle adamlar forvet olarak, daha doğrusunu söylemek gerekirse " golcü " olarak doğmuşlar bence. ama söylediğin gibi alex totti hele ballack messi ve pires asla forvet olamaz. messi belki olabilir. kanat oyuncularının gerçekten yetenekli olanları forvet oynayabilir bunun da örneklerini yıllarca gördük. pato forvettir tezimi hala savunuyorum yani kısacası. hatta seneye r.madrid c.ronaldo'yu alırsa, mümkünse yanına david villa'yı koysun forvette oynatsın derim ehe. serbest bırakırsın forvette c.ronaldoyu. bir sezonda 30 gol atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 oh be, ilk defa bu ulkeye istanbul ve trabzon takimlari disinda bir takim taninmis oyuncu getiriyor, bu tip olaylar ligin daha cok duyulmasini, kalitenin artmasini saglar. Guzel guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Gökhan ve Topuz'u da kadroda tutarsa Kayseri,yeni stadı ve transferleriyle seneye başarısız olması süpriz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Küçük bi husus belki ama stadı bitirdiler derken dikkat edelim Kadir Has'ın yaptırdığı bir stad o. Bu konuda kayserisporun bişey becerdiği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Sponsorlar para vermese Fenerbahçe de stadı o kadar çabuk yapamazdı ki kendi sermayesiyle. Helal olsun adamı ayarlamışlar işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 kadir has bütün parayı cebinden ödemedi. kayseri başkanının bu konudaki başarıları yadsınamaz kesinlikle. 57 milyon euroluk bir stadyum kadir has şehir stadı ve neredeyse 1 yılda bitmiş oluyor. gerçi inşaat çok duraksadı bu yüzden bitişi ağustos olarak açıklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 kadir has öleni çok olmadımı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 şimdiden söylüyorum quote yaparsınız hatta imzanıza yazarsınız, o kadar da eminim: samuel eto'o = 50 milyon euro, senelik 8 milyon euro barcelona >>> fenerbahçe sk (yönetimdeki en önemli isimlerden birinden 1. ağızdan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 herşeyi geçtim okadar paraya değermi oyuncular arası kontrat farkı vs.. Eto fenere gelirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Valla çok duyduk biz böyle yönetimdeki en önemli isimlerden Baptista kesin gelmişti, Carlos 3 sene önceden buradaydı. Geldiği zaman şapka çıkartırız, şimdi spekülasyon :) Ayrıca Eto'o'ya yılda 8milyon euro verecek büyük kulüp çıkmadı mı da TSL'ye geliyor. Gider en kötü Chelsea'de falan oynardı o paraya. Gösterilen olur o anca. 10-12 milyon euro vermeleri lazım yoksa mümkün değil o yaşta o kariyerde Türkiye'ye gelmesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 abi bu iş sırf para falan olmamalı ya. yani düşünsenize eto'o kalkıp geliyor burda türkiye kupası'nda van deplasmanına gidiyor. bu 1. ağızları da hakkaten çok duyduk nesta falan da gelmişti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 kadir has gecen sene vefat etti. adamın toplam yaptıgı bagıs/yardım vs miktarı 900 milyon doların üzerinde. büyük adamdı hakkaten ama okuldan da cok para alıyolar sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Ya ben o kalitede La Liga'da oynayan bir futbolcu olsam dünyaları versen gelmem Türkiye'ye. Parayla saadet olmaz, kariyerimi daha da yüceleştiririm yani ki zaten paraya para demeyen adamlardan bahsediyoruz. Bana onun aldığı paralar yeterdi, ki CL alma olasılığı gerçekten bulunan takımlarda oynamak prim manyağı olmak, dünyanın oynaması ve izlemesi en zevkli liglerinde oynamak varken hakkaten de Van deplasmanına gitmem yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Barça,Lyon'lu Benzema'yı alacak sezon başında büyük ihtimal.Bu demek oluyorki Eto'o gidebilir.Ama Fenerbahçe'ye mi? Sanmıyorum...Fenerbahçe Vanger Love'de diretmeli bence,cuk oturur FB'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 etoo zor. henry belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Bence Fener Henry'i gayet rahat alır. Adam ıslıklanıyor Barça'da. Ama Arsenal ne kadar gol atsa da Adebayor'dan memnun değil, Henry de Premiership'e dönmek istediğini açıkladı. Yani Arsenal'e gidebilir. Hatta Fabregas'la takas edilebilir bile bu da önemli bi iddia transfer piyasasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 arsenal fabregası bırakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 henry fener'e değil türkiye'ye gelmez. eto'o nun gelmesinden cok daha zor bi ihtimal. yuhlanmasını da anlayabilmiş değilim. adam bi ton gol attı oynadıgı maclarda. bu sezon etoo dan daha fazla katkı yaptı. zaten arsenal'i bırakıp barca'ya gitmesi bir hataydı, insallah geri doner gunners'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 evet ya.tershaneciler iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 @toggie: Henry 7 gol attı Bojan 8. Bu bile yeter yani :D Henry Barca'da mutsuz ve iyi de oynayamıyor. Fener'e de gelebilir bu saatten sonra ya Premier League yada Fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 barcelona forması ile cıktıgı 33 macta 19 gol. nasıl iyi oynamıyor. benim hayatımda gordugum en mükemmel insanlardan, sahada topu ayagına en cok yakıstırdıgım adamlardan biri. hem hızlı, hem teknik, frikik atabilen, kafa vurabilen, adam eksiltebilen mükemmel bir golcü. bu benim kendi hayranlıgım tabi de, yine de kimse henry su an kotu durumda demesin. barcelona'da mutsuz diye kariyerinde düşüş yaşaması gerekmiyor. istatistik yanlıs olabilir bu arada, wiki'den baktım ama. ligde 25 maç 7 gol. şampiyonlar liginde 3, kupada 3 müş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Fenerli olarak diyorum, Fener eto'o veya henry'i getirebilsin bu ulkeye kendimi assaga atarim pencereden sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar