Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaleci denen adam sahada tecrübe kazarak dev kaleci olur hatta futbolcu dediğin kişi de öyle olur öyle bekletme politikası uygulansaydı iker cassilas diye bi kaleci tanımıyor yada kasper schmeciel diye bi kaleci hala 18 yaşında velet diye oynatılmıyordu.
Mesaj tarihi:
ısaakssonu felan almadığımıza sevindim açıkçası orkun bu sene öle yuh buda yenirmi dedirticek cinsten çok hata yapmadı ayrıyetten alınması düşünülen adamda takımında bile oynamıyorken gelip burda ilk maçta bi saçma gol yese nolucaktı sonra
Mesaj tarihi:
drpiç'ten vazgeçen beşiktaş adını okuyamadığım d.zagrebin bi diğer defans oyuncusunu kadrosuna kattı.23 yaşında 1.91 boyunda 4.5 yıllık sözleşme yapılmış.kaç para verildi bilmiyorum.ikinci bouzid vakası olmaz umarım.geleceğe dönük bi transfer oldu sanırım
Mesaj tarihi:
aytimania said:
drpiç'ten vazgeçen beşiktaş adını okuyamadığım d.zagrebin bi diğer defans oyuncusunu kadrosuna kattı.23 yaşında 1.91 boyunda 4.5 yıllık sözleşme yapılmış.kaç para verildi bilmiyorum.ikinci bouzid vakası olmaz umarım.geleceğe dönük bi transfer oldu sanırım

Beşiktaş Gordon Schildenfeld'ı almış. Sözleşmesi 3,5 yıllık + 1 yıl opsiyon. Hırvatistan Ümit Milli Takımında da oynuyormuş ve gelecekte Hırvat milli takımında oynayabilecği söyleniyor. Uzun boyunun yanı sıra geriden iyi oyun kuruyormuş ki Beşiktaş'ın sıkıntısıydı bu. Ayrıca bonservisi de 2Milyon dolar.
Mesaj tarihi:
valla bizim baki'de ümit millide oynadı ve o da 24 yaşında yani. o tarz şeylere bakmamak lazım pek. zagrebde 9 maçta oynamış bide adam 6+1 deki yedek olarak alınmış da olabilir.
Mesaj tarihi:
yabancı kaleci mondragon, taffarel, cordoba ya da schumacher gibi mükemmel birşey olmuyorsa karşıyım ben zaten (aslında mondragonu da koymayacaktım o listeye de, girer belki dedim).

bi de shorunmu yu alırım o listeye. öyle gol yiyip yiyip gülerdi hey gidi.
Mesaj tarihi:
Fistan said:
Xobalt said:

Fenerbahçe 2 maç bile sabretmedi bu kaleciye.

ee?

Ee si yollanması yanlıştı. Kötü de olsaki Enke kötü değildi 1 maçta kaleci yollanmaz.
Mesaj tarihi:
beşiktaş gitmiş hırvat bi stoper almış yine. kim acaba bu adam ne yapar ne yer ne içer. gökhan zan ve ibrahim toraman'dan daha mı iyidir? hangisini kesecek görücez.
Mesaj tarihi:
beşiktaş kulüp doktorlarının açıklamasına göre,gökhanın sürekli sakatlanması belindeki bir sorunun ayaklarını etkilemesiymiş son yapılan ameliyatla bu sorunun sonunda çözüldüğünü söylediler ancak tabi zaman göstericek neyin ne oldugunu.Umarım haklılardır çünkü iyi bir gökhan'a hem bjknin hemde milli takımın çok ihtiyacı var şu sıralar ...
Mesaj tarihi:
Mumu said:
beşiktaş gitmiş hırvat bi stoper almış yine. kim acaba bu adam ne yapar ne yer ne içer. gökhan zan ve ibrahim toraman'dan daha mı iyidir? hangisini kesecek görücez.

İkisini de kesemez, yedek olur. Onları kesicek stoper almaya BJKnın parası yetmez.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...