Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya 10kişi bi adama daldiktan sonra, patlatınca nihoho kodum çok kolay lokma bu nano gemiler demek pekde anlamlı değil bence 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mosquito said: ya 10kişi bi adama daldiktan sonra, patlatınca nihoho kodum çok kolay lokma bu nano gemiler demek pekde anlamlı değil bence 8-) genelde toplu geliyolar hatta cogu zaman sayica az bile oluyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 pilgrimle hangi gemiyi patlatacan bide onu soyle bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 pilgrim hangi gemiyi patlatamamis hem rat yapanalr icin aslinda ceptorde yeter hem ya neyle geleyim tmm param olunca titan alir bob ada katilir oyle gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Eskidendi o pilgrim herseyi patlatir muhabbeti curse desen eyvallah ama onuda nano yapmazan yalan olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar