Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Güzel olmuş. Gördüğüm fazla video kaydı yoktu. Teşekkürler. Aksanı yok bu arada. Çok duru konuşuyormuş. İlk sayfada söylemişler zaten İyi ki koymuşlar da izleyebildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Çok saol link için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 bende ilk defa gördüm ancak güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Ne dediğini dinleyen çıktı mı aranızda yoksa karizma ve sesiyle mi kaldınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ben dinledim ama anlamadım, eski türkçe konuşuyodu çoğu yerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=bdKZhQyupTc biri daha vermiş zaten bu da mutlaka izlenmeli ben bu adamla ilgili videoları izleyince ne kadar boş bi insan olduğumu anlayıp moralim bozuluyor. o kısıtlı imkanlarda neler yapmış atatürk, bu yüzden bukadar büyük bir deha zaten. türk milleti bir daha böyle birini çıkarabilecek mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 harika ya teşekkürler 100 kere 1000 kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Valla süpermiş tüm videolar,teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar