Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sağlam bir kadro herşeyi yapabilir diye düşünüyorum.artık bu ortadünya falan hazır map,ph,nbl scriptleri sıktı herkezi,her server hemen hemen birbirinin kopyası.

güzel bi world yaratıp,o world'e yazacağınız hikaye ve bu hikayeyi destekleyecek kodlamalarla kendi dünyanızı yaratmanız sizi büyük bir kitleye zaten ulaştıracaktır.

ama gel görki,kimse böyle birşeyle uğraşamıyor,aklından geçirenler yeterli kadroyu kuramıyor 3 günde nebula scriptlerini editleyip size yepyeni bi shard açtık diyip ortaya atlıyorlar.artık birazda yeni şeyler üretmek lazım.2 tane boyalı at koymakla olmuyor bu işler
Mesaj tarihi:
O kadar didiniyorsun, uğraşıyorsun, çabalıyorsun. Bütün kodlamayı kendi başına yapıyorsun. Resmen canın çıkıyor. Sonra ne oluyor? Kesin bir yerlerden elinde patlıyor.

Ama şöyle bir şey var. Ekip yokken (evet, resmen tek başıma) bir 15 tatilimi harcadım boşuboşuna. Bir daha olsa, bir daha yapar mıyım? Evet =P

jonq. Ben haritayı çizmeye başlıyorum o zaman bu hafta =P
Mesaj tarihi:
said:
güzel bi world yaratıp,o world'e yazacağınız hikaye ve bu hikayeyi destekleyecek kodlamalarla kendi dünyanızı yaratmanız sizi büyük bir kitleye zaten ulaştıracaktır.

Yok öyle bişey :) denedik,deniyoruz,olmadı, olmuyorda...

Oldu silmarwen :)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
OrtaDunya ... Rp... Ultima Online...
Bu 3 ünü birarada yaşamak için yıllarımı verdim. Her defasında , tamam bu sefer oldu derken , kapanan serverlar hayalimdeki orta dunya ormanlarına hızarla giriştiler. Ring Of Life ı acarken drachai nin paticik e yazdığı reklamı hala hatırlıyorum .

RunUo üzerine ortadunya projesi başlattım hayata gecirdim , sponsor ilkgünden arıza cıkardı onu banladım serverı da 5 saat online bi süreden sonradan kapadım. Hayalimde Türkiye de ilk kez denenen bu projenin hayata gecirilmesi ve herkesin gorduğu 0 edit 0 lag amacımız yazısını , yazmadan bu lafı playerlara soyletmekti , olmadı , neyse...

Şimdi , varsa server açma düşüncesinde olan bir arkadaş , açmadan önce , Rohan kapısının onune yığılan orc city ve mordorr dan gelen ittifak yapmış katillerin ve Rohanı korumaya çalışan süvarilerin savaş ını hatırlasın gormedilerse hayal etsinler ve biz ortadunya ve uo tutkunları icin bir kez daha denesinler.

Ben 20 kişi 30 kişi ile gelirim serverı kalkındırırım diyenlerden değilim , acılırsa kapanana dek tek kişide olsa bu serverın balıkçısı benim derim...
Mesaj tarihi:
ben hep seer olmak istemiştim böle page atsınlar gideyim sorunlarını halledeyim :D uo oynamayalıda baya oldu (wow dan sonra uo ya dönmek zaten saçma olurdu) ama canım çekti şimdi , açarsanız serverı seerlık yaparım ben heh
  • Yeni Oluştur...