Sensible Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Uykumu düzene sokayım,sabah kalkabilip kursa gideyim diye dün gece bir uyku hapı yuttum. Unisom diye birşey çok etkiliymiş. Yuttuğuma yutacağıma pişman oldum etkisi hala geçmedi,şuan kendimi bir sebze gibi hissediyorum :) Sabah kalkamayıp kursa gidemediğim gibi bir de uçuk durumdayım. Kafam iyi gibi,sallanıyorum,hiçbirşey yapamıyorum... [ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 17:25 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Ben de bir kere başlamaya çalışmıştım, psikyatrist vermişti. Akşam her zamanki gibi uyuyamadım, sabah okulda uyudum. Resmen bayıldım yani, kafamı kaldıramıyordum. Sonra aldılar eve getirdiler deli uyudum. Almayın sakın, çok pis bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ilaç almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Kırıp yarısını yutsaydın. İlk defa yuttuğun için 25 mg. doksilamin çok ağır gelmiştir sana normal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Evet ilerde 250 kg yutsanda bi' işe yaramaz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ölmüyor musun zaten o vakit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 İnsan vücudu çok değişik bi' olay. 2 şişe büyük rakı içen insanın da alkol komasına girmesi gerekiyor normal şartlarda ama insan vücudu tölerans falan kazanıyor, adam 2 büyüğü devirip hiç bi'şey yokmuş gibi kalkıp gidiyor. Neden peki? Tölerans işte, 8 kutu uyku hapı yutsanda bi' yerden sonra bırak ölmeyi uyumayı bile aklına getirmiyorsun. Neymiş? Kullanmayınız lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 hayır, neymiş ? lazım olduğu zaman gerekli dozda kullanın. ilaçlar bunun için çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 dayanamazsanız ilaç kullanın,doktor desteğiyle olacak. zırt pırt doktora gitmeyi ben doğru bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ilaç gerçekten çok zararlı çok sorun olmadıkça doktorlarda önermiyor ztn;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 uyku ilacı almayın değil, doğrusu doktor tavsiyesi olmadan uyku ilacı almayın olacaktı herhal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Bir kere alayım demiştim ben de, uykuyla problemler yaşıyordum (ki hala yaşıyorum ehe) Şuruptu bendeki, aldım, tırstım sonra Qui'ye sorayım dedim. Açıkladı bişeyler tam hatırlamıyorum, ama özetle maymuna döneceğimi söylemişti ertesi sabah. Ceset gibi uyuduktan sonra sabahlamış gibi kalkınca anladım ki almamak gerekiyormuş doktor demeden =) Daha sonra psikolog dedi istersen psikiyatra sevk edeyim, anti depresan versin, uykumu düzene soktum korkup =) Gene yamuldu uyku düzenim bu aralar ama en azından akşam 11'de yatınca 2-3 gibi dirilmiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 unisom uyutur biraz.. evet (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 bana doktor uyku ilacından günde ceyrek hap almamı söylemişti hehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 ben aldım da hiç etkilemedi valla etkisiz bişi gelio bana o ilaçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Luriel arkadaşım sen amonyak kokla eminim ki problemini çözecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar