Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyku ilacı almayın

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Uykumu düzene sokayım,sabah kalkabilip kursa gideyim diye dün gece bir uyku hapı yuttum. Unisom diye birşey çok etkiliymiş.
Yuttuğuma yutacağıma pişman oldum etkisi hala geçmedi,şuan kendimi bir sebze gibi hissediyorum :) Sabah kalkamayıp kursa gidemediğim gibi bir de uçuk durumdayım. Kafam iyi gibi,sallanıyorum,hiçbirşey yapamıyorum...

[ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 17:25 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

İnsan vücudu çok değişik bi' olay. 2 şişe büyük rakı içen insanın da alkol komasına girmesi gerekiyor normal şartlarda ama insan vücudu tölerans falan kazanıyor, adam 2 büyüğü devirip hiç bi'şey yokmuş gibi kalkıp gidiyor. Neden peki? Tölerans işte, 8 kutu uyku hapı yutsanda bi' yerden sonra bırak ölmeyi uyumayı bile aklına getirmiyorsun.

Neymiş? Kullanmayınız lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kere alayım demiştim ben de, uykuyla problemler yaşıyordum (ki hala yaşıyorum ehe)
Şuruptu bendeki, aldım, tırstım sonra Qui'ye sorayım dedim.
Açıkladı bişeyler tam hatırlamıyorum, ama özetle maymuna döneceğimi söylemişti ertesi sabah. Ceset gibi uyuduktan sonra sabahlamış gibi kalkınca anladım ki almamak gerekiyormuş doktor demeden =)
Daha sonra psikolog dedi istersen psikiyatra sevk edeyim, anti depresan versin, uykumu düzene soktum korkup =)
Gene yamuldu uyku düzenim bu aralar ama en azından akşam 11'de yatınca 2-3 gibi dirilmiyorum artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...