DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Official forumlarda buna bakınıyordum ve birisinin şöyle bir ui ile oynadığını gördüm. Şimdi bu resimdeki ui hakında sizlerin gördüğü kadarıyla sorular sormak istiyorum. Ben araştırdım biraz ama cevap bulamadım. Birde sizlere sorayım dedim. Şimdi efenim sorularıma geçiyorum. 1. AG_Unitframes'in Party framelerinde Party Target var bu SS'de. Benim kullandığım AG_UF'de böyle özellik yok bunu nasıl açabilirim? 2. Bu Chat frame'de [Party] yerine [P] ve ismin önünede Leveli yazan addon hangisidir? Sorular bu kadar. Geri kalanların cevabını buldum. Masela bartender 3'te kullandığı o texture'un adı lightstep ve son versyon cyCircled ile birlikte geliyor. Sizlerinde takıldığı böyle UI'ler ya da Addonlar varsa burada sormaktan çekinmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Sanırım buldum. O Unitframe Pitbull adındaki Unitframe olabilir. O chatte kullanılan addon ise Prat olma ihtimali var. Ayrıca bu gibi bir sürü ACE2 Addonları download edebileceğiniz WowAce Downloads'ı da öneririm yanlarında açıklamalarıda mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 chatte kı prat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Bir ara epeyce popüler olmuş Tets UI ile uğraşıyordum, ne günlerdi be. =) Epeydir kafamda aslında, bu işlerden anlayan arkadaşlar varsa curse'deki sayfamın adminliğini verebilirim, varolan isimle daha çok kişiye ulaşabilirsiniz. [spo] [/spo] Bu arada Chatmod prattan daha iyi aslında, ama ace2 modlarına yönelik yoğun ilgi sonrası herkes elini eteğini çekti sanırım bundan. [ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 21:28 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 pekaziz senin kullandıgın tasarım guzelmiş adı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Tets UI, kendi karakterimin adını taşıyordu. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 lan bigün bu uicilerden birini ninjaliip evde pc nin başına oturtcam yap lan bana ui diicem o olucak arkadaş hiç kafam basmıo ya =) 2 sene oldu halen default ui takılıoruz extra bar bilem yok addonsuz wowculardanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 şu Buff cooldownlarını gösteren addon ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Basit aslında ama guzelleri bulup ugrasmak lazım bende bi paket var onu kullanıyorum ama diger arkadasın tasarımı hosuma gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Onlar Cooldown değilde bufflar. O addon'un adı ElkBuffBars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar