A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 said: Evet ben fanatiğim ama burda tartışma oluşmasını istemezdim. Ama elimden gelen bişey yok yediremeyenler var. Ne demek tartışma olmasını istemezdim!Öle yazıları copy/paste yapıp buraya taşı,sonra da benim amacım bu değildi havaları,yediremeyenler derken,Fenere söv söv biz cvp yazınca yediremeyen mi oluyoruz?Tamam o zaman bende senin seviyene düşüp beşiktaş ve galatasaray hakkında böle saçma salak yazıları bulup bulup buraya koyayım sonra da amacım tartışma olmamasıydı yazayım altına..Ayrıca o yazıyı hala silmeyen site yönetimi de alkışlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 sabah yazıyı ilk gördüğümde yazıcaktım "bu yazı polemik çıkartmaktan başka işe yaramaz" die, bu yazım bile bi polemik çıkartıcağı için vazgeçtim. yeri bjk taraftar forumlarıdır, paticik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 said: ya hadi gs anlarım bi geçmişi var bjklilere noluyosa onu anlamıyorum tamamen 3. planda kalmış Hmm...Yorum yok, ben susuyorum puan durumu konuşsun; 1 Fenerbahçe 59 2 Beşiktaş 55 3 Galatasaray 51 [ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 21:49 tarihinde, Copycat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 said: Fenere söv söv Hani nerde kime sövdüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 taqıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ee gerceklerı yazmıskı adam yalnızca baslık biraz kıskırtıcı olmus onun dısında gulunecek hos seyler oldugunu dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 o değilde nası koyduk 1-0 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 beşiktaş kardeş takım laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 said: Hmm...Yorum yok, ben susuyorum puan durumu konuşsun; 1 Fenerbahçe 59 2 Beşiktaş 55 3 Galatasaray 51 plan değil o puan durumu. lig geçmişini döktürtme şimdi bana buraya. kim kaç kere 3. olmuş kim kaç kere 1. biliyosundur herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 bırak fenerlileri hala şampiyon olucaklarını düşünüolar geçen seneki gibi :) sezon sonu bi daha baksın puan durumuna o zaman konuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 yok o arkadaş beşiktaşlı da, gs ve fb nin oldugu bi ligde hep arka planda kaldıgını kabul edemeyen bir beşiktaşlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 anca arkadan... napalım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 iyi güzelde sonu belli, okuyun kapışmak için ring olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar