Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Efenim şimdi benim kolpa Creative 2+1'im var, evde de bir kulaklık buldum 5-10 milyonluklardan, kasada da bir kolpa ses kartı, bir de onboard ses kartı var. Hoparlörü birine, kulaklığı öbürüne takıp aynı anda ikisinden de ses almanın yolu var mıdır? Ya da "splitter"vari bir aletlen bir çıkışı ikiye bölebilir miyim? Bölersem seste kalite vs. kaybı olur mu? Cevaplara şimdiden tşk + rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 splitter kullanabilirsin 50ykr falan oluyor zaten fiyatları, bir şey değil :) fakat kalite kaybı tabi ki oluyor, ama okulda aynı mp3 playerden iki kişi müzik dinlerken falan çok belli olmuyor. sesi böldüğün zaman ses azalıyor, mp3 playerden falan açıyorsun dengeliyorsun vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Denetim masasından hangi kartı kullanacağımı seçip idare ediyorum şimdilik. Sağolasın Sailor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 aynı anda bilgisayara 4-5 ses kartı bağladığım oluyor ama kayıt ya da playback esnasında sadece birini bilgisayar üzerinden kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar