Stifler Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Bu arabalar hakkında ne biliyorsunuz? Elle üretiyorlar... Başka? Açıkcası çok çok hoşuma giden bir araba... Bende yeni öğrendim açıkcası... Incelemek için: http://www.pgoturkiye.com/fotogaleri.asp
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 2.0 motor, 138bg ve 0-100 7sn altında :o kilodan kazanıyo herhalde
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Ben bu tür seri olmayan üretim araçlardaki güvenlik kriterlerini gerçekten çok merak ediyorum. Örneğin kaza sırasında katlanan direksiyon mili var mı yoksa kaza yapınca direksiyon ağzımızdan içeriyemi giriyor diye mesela
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 aşkın group sadfsad, girer heralde direksiyon
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 maybach da seri üretim değil lamborghini de :D. gerçi maybachtan tam emin değilim... [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 10:44 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ]
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 lamborghini seri üretim, ama elle ve çok yavaş veazsayıda üretiliyo tabi.
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: aşkın group sadfsad, girer heralde direksiyon İlla ecnebice mi olması lazım iyi imajı olması için? Borusan ne çokmu güzel isim parayı veren düdüğü çalar
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 @aktif: hem yavaş ve elle diyosun hemde seri üretim diyosun nası oluyor :D
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 @vodan elimde değil, değil aşkın diye bir arkadaşım var pek bir gereksiz kendisi ister istemez aklıma geldi.evet borusan da ismini takdir ettiğim nadir şirketlerdendir.
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 borusana girsin diye esprisi bile var yau aşkın da aşkın jeep diye bilinen firma yanılmıyorsam.
Mino Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Araç fransız kökenli. Peugeot nun motorları kullanılıyor. Bir ara Porsche ile anlaşmazlıkları vardı giderdiler. Eskiden Renault Sport Spider vardı, resmen yerden bitmeydi araç, ön cam da opsiyoneldi. F7R kodlu 150 bg lık 2.0 megane motoru vardı. Şimdi böyle araçlar Lotus Elise dışında egzotik araba kategorisinde. Özellikle Lotus Seven kopyası/türevi üreten bir sürü ufak firma var. Motorsiklet motorlusundan, kompresör desteklilerine kadar. Bu tip hafif ve uçan kaçan arabalarda nispeten uygun fiyatlı Ariel Atom var (600 bg/ton) Araçta cam falan yok. Go karttan hallice. Zirve ise Caparo T1'de u an. 1000 bg/ ton. Performansı ise Le Mans araçlarını pistte geçecek düzeyde. O kadar takoz da olmasın diyenler için uygun fiyatlı roadster (motor önde, çekiş arkada) olarak fazla seçenek yok. Güncel modellerde Mazda MX-5 dışında Honda S2000 var. Satışlardan tutan bir araba olduğu belli zaten. Servisi iyi sağlayabilirse büyük ehirlerde bu egzotik araçlara talep olabilir diye düşünüyorum. Malum farklı olmak insanlara çekici geliyor. Birileri de Tesla Roadster teknolojisini lisanslayıp farklı araçlara uygulasa keşke... [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 00:19 tarihinde, Mino tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar