Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lada yi begenmediniz bakalim SEAT a ne diyeceksiniz...

chavez_ding

Öne çıkan mesajlar

İyi bir araba... Ne diyeyim başka...

Tüketimi çok değil gözün korkmasın. Standart 1.6 lar tüketimi var artı 10.7 saniye iyi bir değer. Kasası da normale göre ağır olunca kabul edilir bir performans sunuyor.

Şimdi sana başka alternatifler de sunarım ama yeni model istediğini varsayarak susuyor ve başarılar diliyorum...

[Bu mesaj Mino tarafından 23 September 2003 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi gidip opel corsa alsana... tdi ve benzini kokluyor meret[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki:
ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam

Ve sen ben, değirmenlere karşı
Bile bile, birer yenik savaşçı
Akarız, derler gibi denizlere
Belkide, en güzeli böyle
Sosyal ağlarda paylaş

Ne bileyim Grand Touring sınıfı araçlara bakabilirdin diyecektim... GTI sınıfı araçlar misal... Ama temizini bulmak için araştırman lazım. Ama 20 milyara iyi bir araç bulursun.

Ama temiz araç istiyorum ve yeni olsun diyorsan fikrimi dikkate alma. Ayrıca 35000 km bir araç bulmak zor. Alacaksan kaçırma derim... (hoş bizimki 7 senede o kadar gidemedi)

Neyse fitne sokmayayım senin işine... Duyan beni gazcı sanacak...
Sosyal ağlarda paylaş

Seat toledolar çok hoş ve iyi gidiyolar
Ibiza da kötü değildir ama satarken belki zorlanabilirsin.
Lada dan çok daha iyi olduğu kesin =))
Ama yinede 17 milyarım olsa 22 milyara sıfır km polo alırdım
yada ötv indirimiyle birlikte corsa van 1.7 dti alırdım...[hline] V ò d à n
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 23 September 2003 22:50 tarihinde demiş ki:
said:
Mino, 23 September 2003 22:40 tarihinde demiş ki:
Ne bileyim Grand Touring sınıfı araçlara bakabilirdin diyecektim... GTI sınıfı araçlar misal... Ama temizini bulmak için araştırman lazım. Ama 20 milyara iyi bir araç bulursun.

Ama temiz araç istiyorum ve yeni olsun diyorsan fikrimi dikkate alma. Ayrıca 35000 km bir araç bulmak zor. Alacaksan kaçırma derim... (hoş bizimki 7 senede o kadar gidemedi)

Neyse fitne sokmayayım senin işine... Duyan beni gazcı sanacak...

gti bir araba nasil temiz kullanilabilir ki?

basicak herif e$$ek gibi 100k km de satacak..

sen alacan 5k gitmeden gomlek piston silindir kapagi conta derken ...[hline]Külliyen Yalan...

Hepsi öyle değil işte. İstisnalar var. Ama araştırma gerektiriyor. Mesela 40000 de 98' Alfa 146 ti vardı 20 milyara bırakıyorlardı. Darbesi bile yoktu. Servis geçmiş kompleydi vs. vs.

Mesela iki sene önce bir araba sitesinde bir genç, bayandan 40000 de 106 S16 (GTI) aldı :-o böyle istisnaların olduğunu, ancak ince eleyip sık dokuması gerektiğini söyledim.

Yoksa amacım "Bah bah bunlar çoh hızlı gidiyor bundan al ağam" değil... Eğer gönlü istiyorsa ve araştıracak isteği varsa bu fikri değerlendirebileceğini söyledim. Yoksa onların nasıl kullanıldığını ben de biliyorum. Hani 5-6 milyarlık araç alsa krankına kadar yeniler, kaporta dışında araba sıfır olur ama bu olay öyle değil bunu ben de biliyorum.

Eğer aracı istiyorsa bence hemen alsın çünkü 35000 de araba bulmak kolay değil...

[Bu mesaj Mino tarafından 24 September 2003 13:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...