Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 malmiyim FD aticam yaratik CC si ile ugrasirken bilakis yaratigin sutunde aggro biriktirmeye ugrasitigimida yazdim burnum bile kanamadi ustumdeki heal 0 genede yaratik trapden cikinca bazen bana gelicegine pitir pitir healer a gidiyordu ancak abanarak kendi ustume geri cekip gene aliyordum trape eger distract ile aggro yaratmayi kesersem trapten cikar cikmaz gene healer a gidiyordu sorun o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Abi mal ve hunter dedinde aklıma geldi. Random bir hunter ile SL yapıyorduk ben healer'ım. 2. Boss'un önündeki grupları çekiyoruz yanımızda mage yok hunter birisini kite ile öldürecek. yani öyle idda etti. Hunter açılışı yaptı koştu yanıma geldi ve FD attı :) Mob direk benim üstümde yani healer'ın :) FD'i kullanmayı bilmeyen hunterlarda var adınızı kötülüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ahaha çok iyi kitelamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Dün SLde bi hunter cvardı takdir ettim valla adamı. 3 mobu idare ediyordu tek basına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ohooo ben botanicanin 3. boss unu %20 den tek basima kiteliyarak kestigimi bilirim gurup reslendi filan bi baktilar boss gebermis dumur olmuslardi hunterdan huntera fark var absonun dedigi gibi 3 mob tutan hunterda var tek bir trapi koyup mob u CC de tutmaktan aciz hunterda ha bide aggro alir almaz FD basan hunterler var gorurseniz HUNTARD label ini basin direk ulan huntard sende mail var FD yi bastiginda healer a gidicek hadi trap in CD de scatter yok deterrence yok hadi petinde yok dielim bari iki takka kitele yada ne billim wing clip at kos azicik healer heallar seni ne embesil gibi FD basiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 olmffsplsrepairbillroflmaofdftw [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 16:46 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 trap olayını yemiş bitirmiş hunterlara saygım sonsuz ama şu andaki popilasyonun %70 i noob hunter traptan bi haber, ne bilim bende warlockun sofrasını bilmiyodum mesela öğrettiler onlar öğrenmiyolarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 warlock ın sofrası daha bir şekilli olacak patchden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Warlock sofrası? Bu arada 2 paladini fear kullanmadan kestim demin bende şaşırdım :) Muhtemelen ikisininde daha beni gördükleri an bubble açmalarından dolayı kestim ama hala şaşkınım. Yani normalde 1 paladin kesmek bile baya uğraş oluyor :) Hayır biri durup diğerini heallese sadece keserler ama kahramania çıktılar ne heal ne başka bişi sonucu yattılar. İşte böyle zamanlar fraps neden kapalı diye üzülüyorum. [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 18:57 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 hehe yalnız adam direk heyecan yapmış, ben ilerleyen günlerde daha nice palalar keseceğine inaniyorum absolute ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Bu charla sadece pvp yaptım yani PvPye yabancı değil ama hiçbir zaman 2 paladini aynı anda kesememiştim o yüzden hakkaten heyecan yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Abso Türkler sofra diyor asıl adı Ritual of Souls koyuyorsun ortaya 2 party elemanı tıklıyı veriyor ortaya bir red stone çıkıyor ona her tıklayana 1 adet Healthstone veriyor wipeden kurtardığını söyleyenler var çünkü Healthstone potla aynı anda kullanılabiliyor ikisinin CD si farklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Her bg öncesi illa ki bi tane sofra kuruyormuşum haberim yokmuş :) Fakat illaki almayan veya hıyar gibi gelip kıpırdayıp sofrayı bozan biri oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar