Laorx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 kafaya sorun yapmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=180585 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 kol kılına takılır mı yahu.hadi tek kaş olursun falan neyse de kol kılı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 tabi abi, kol kılı kafaya takılırmı yahu. bende ensede bir hayli var, omzumda türediler göğüs ve göbek kontrolden çıktı zaten artık. herbiri 2-3 cmlik kıllar. bide omurganın bittiği kısım varki abov. ki kendisi ileride kıl dönmesi denen rahatsızlığa yol açabilir. tırsıyorum. evet kıllarımın dağılımı bu şekilde. yalnız kol resimlerinizi spo içine koymuşunuz. açınca zınk diye aha böle dal gibi kolu görünce tırsıyorum. spoiler içine koymayın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 amaan ben de sırtında kıl cıktı sandım. kolundaki kıllardan niye rahatsız oluyosun her erkekte var, sende biraz daha yogun olabilir. bi de kılsızlara bak onlar ne yapsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 bugun bı kız arkadasım aynen soyledı: "ben kıllı severım" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ya bildiin normal erkek kolu. birden tüysüzleşerek daha büyük dalga konusu olursun ben sana söyliyim. bizim okulda bi çocuğun arkasından epilasyon tolga tarzı bieyler diyolardı mesela . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 bendede hiç kıl cıkmıyo ya köseyim :q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Yahu o da birsey mi? Sen bana bak birde.. [spo] [/spo] Saka bir yana, kendinle barisik ol, kolun cok killi falan degil bence. Ha ama ben bu kolla yasayamam, takintili adamim diyorsan git lazer epilasyon yaptir. Yaptiracagin yeri de ve kullandigi makineyi de arastir iyice; piyasada cok dandik makineler var ve ciltte leke birakabiliyor. Istanbul'daysan, benim bildigim ve gittigim MagicSun var Yesilyurt'ta, spor kulubunun hemen caprazinda. Gayet de memnunum. :) Sakal ustu tuyleri icin yaptiriyorum bende. :P [spo]Magic Sun sipahioglu cad. no.28/1 yesilyurt / istanbul Tel: 0212 573 57 48-49[/spo] [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 22:36 tarihinde, Crane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 sırtta falan varsa aldırda laser maser vs vs ama göğüse elletme sevişirken etkileşimi çok oluyor karşı cinsin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 said: sırtta falan varsa aldırda laser maser vs vs ama göğüse elletme sevişirken etkileşimi çok oluyor karşı cinsin =P Hatun alkollüyse kötü ama,ağzıma bişey geldi diyor,herşey bitiyor o dakika:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Hmm senin içini açıp biraz boşnak geni karıştıralım araya bütün kılların gider traşlanmış gibi olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar