Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir film...

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bayağa bir küçükken annem kabus görmeyeyim diye izletmeden yatırmıştı. Ama ben kaçak olarak yine izlemiştim.

1-Film de içine şeytan gibi bişey girmiş biz kız vardı.
2-Bir sahnesinde adamı öpmeden önce, adamın ağzını çamaşır suyuyla çalkalıyordu.
3-Muhtemelen kırmızı giyiyordu kız.

Acaba nedir nedir ?

Hatta meme gördüğüm ilk film sanırım bu film...
Mesaj tarihi:
valla ben oyle bir film izlemistim cok eskiden
boyle ezik bir kiz var icine seytan giriyor
onu da takip eden bir seytan avcisi var
eger o filim ise
girlfriend from hell
http://www.imdb.com/title/tt0099664/
Mesaj tarihi:
Lopeth izninle basligi ninjaliyorum, benim de var oyle bi film.

Bu da baya eski bi film televizyonda izlemistik kuzenimle. Boyle bi cift var, evlerinin altinda labirentler daha dogrusu mahzen gibi seyler var oraya insanlari, daha dogrusu cocuklari kapatiolar falan. Birbirlerine annecik, babacik diyolardi. Bi bu kadarini hatirliyorum : (
Mesaj tarihi:
bide şöle bi film vardı
merdiven altındakiler gibi bişi gene
filmde izmarit diye bi herif vardı hatta, hep böle evin duvar aralarında merdiven altında fln yasardı, hatta üstteki film bile olabilir
Mesaj tarihi:
evt o başka bir film ama tam ismini hatırlayamıyorum.

Bu merdiven altındakileri yöneten şerefsiz yüzünden küçüklüğüm kararmıştı benim. Mesela bi The Serpent and the Rainbow vardı, rüyalarıma girmişti. Sonra klasik elm sokağını bu hotorof çekmiştir:]. Güzeldir yani filmleri.

[ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 14:12 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
o değil de içine şeytan giren kişiler neden scream vocal konuşur? adam normal konuşamıyor mu?

bir de neden hep kızların içine girer?çok afedersin nerden giriyor bu?
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar hazır konu bulmuşken ben de maydanoz oluyorum izninizle.
Bu filmi yıllardır arıyorum kafayı yiyeceğim. Küçükken bir kısmını izlemiştim.
Şimdi şöyle: Bu bir korku filmi gibi bişey. Bi evde bi aile var bide bunlara yardım eden adam vardı galiba. Bu evde yaratık mıdır nedir öyle bişey yaşıyo,beyaz tüylü bişeydi yanılmıyorsam. Bu yaratık duvarların içinden,duvarlardan yıkarak falan filan geçiyodu bi sahnede. Ondan sonra bu aile orada daha önce yaşayan ailenin günlüğünü buluyordu. Günlüğü yazan adam yaratıkla yaptıklarını,kovmak için yaptıklarını gözlemlerini gelişim sürecini falan yazmış. Ve işte hatırlamaya yardımcı olabilecek en önemli şey: Fasülye! Yada onun gibi bişey. Bu günlüğü yazan adam fasülye mi ne bitki ekmiş. O bitki yaratığa çözümmüymüş neymiş. Aİlenin babasıyla yardım eden adam bitkinin çıkıp çıkmadığına falan galiba öyle bişeylere bakıyorlardı.
İnşallah bulan olur
  • 3 yıl sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Bende bir ricada bulunayim. Filmi vhs kaset kiralayip izlemistik. Bir aile afrikada ( yanlis hatirlamiyorsam ) bir eve gidiyorlar. Evin etrafini aslanlar sariyor. Evden bir turlu cikamiyorlar. Sonra bi kafes yapip kafesin icinde cikiyorlardi diye hatirliyorum.
  • Yeni Oluştur...