attackhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 bazen konu edindiği ilişkileri saçmalaştırsa da bir türlü bırakamadığım severek takip ettiğim bi dizi. özellikle s2-17 s3-17 bölümleriyle drama dalındaki golden globeları süpüren duyguları harab eden bi dizi. türkiyede pek yankı duymuyor sanırsam yorumlarınız? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 bi ara izliodum denk geldikçe ama sık sık takip etmedigim içn gelişmelerden haberim olmuodu ondan bıraktım sora :) doktorlar dizisinden özenilmiş bir dizi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 bazi sahneleriyle cidden insani duygulandiran bi dizi, ben severek izliyorm yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 benim bırakamadığım serilerden birtanesidir ne kadar drama olsada bence en iyi dramalardan birtanesi karakterleri olsun işlenen olayları olsun sezon 3 ü izlemeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 sezon 3 sağlamdır heyecanla devam ediyoruz ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 oha doktorlar dizisinden özenilmiş dedi =)))) çok severek izliyorum hatta dayanamadım türkiyede geç yayınlanmasına netten indirdim türkiyede yayınlanmayan tüm bölümlerini film gibi devam ettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 s3.15 civarı güzel, son zamanlarda baya bi ara verdiler nedense, dönüşleri de pek sıradan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 perşembeleri ABC tv (US) de prime time da yayınlanmakta. anında torrent, rs gibi yerlere düştüğünden zorluk çekilmeden indirilip seyredilebilinmekte =) ilgilenenlere tavsiyemdir. [son bölüm S3/20 : Time After Time ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Çok eğlenceli , çok duygusal , çok komik bir dizi . Kaçırmadan izliyoruz , en son 3. sezonun 20. bölümü yayınlandı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ben de görünce topici atlayım dedim, 3-4 gün önce başladım ilk sezon bitti 2. ye geçiyorum yavaştan. beğenerek izliyorum ben de iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 sly; 2/16-17 den sonraki yorumlarını dinlemek isterim =) olayın koptuğu an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 hastasıyım, 3. sezon 20. bölüm yayınlandı en son sanırım izledim hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 digiturkte hala 3. sezon mu devam ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 1 ve 2. sezonu indirdim bende, 2 nin 13. bolumunde filanim gayette begendim. fox tv de 1. sezonu veriyolar sanirim digiturkte kacinci sezondalar bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 fox da ilk sezon, digiturk(dizimax)te de sezon 3 10uncu bölüm yayınlanmış enson sanırım. perşembe s3/21. bölüm yayınlanacak ABC tvde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 2x 16/17 harbiden cok saglammis izledimde simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 s03e21 nasıl geçti anlayamadan bitti ya. resmen 10 dk izledim gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 eet bi solukluk bi bölümdü. olaylar düğümlenecek gibi. ama eskiden daha bi heyecanlı izlerdim bi anda böle bi sezonu lönk die izlemek daha hoşuma gidiyo. böle hafta hafta bölüm beklemek baydı beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 2 15 e geldim yetiyorum az kaldı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 sly, 16-17 cidden super :D ben 3.sezon 7. bolumde filanim, tuh taw gene izledik hepsini 20 den sora beklicez artik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 17 şimdi bitti : ) of aman aman. lavender. tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 3x21'le beraber `eeeehhh.` dedirtti bana sonunda. Dert yok tasa yok ariza cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 2 bölüm birden yayınlamışlar bu hafta , şimdi indirdim izlemeye başlıyorum . Spoilerları çakacağım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 [spo]thatcherin ikinci karisida yattara oldu, tokadi yiyen meredith oldu rekor haha[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 [spo]Yalnız ben bu kadar güzel bir keder rolü görmedim Thatcher'da . Hakkaten içim parçalandı adamın halini görünce . AA AEAA diye adam hakkaten akıllara zarar bir ağlama olayı sundu . Meredith'e de sağlam koydu valla , takdir ettim .[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar