Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grey's Anatomy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bazen konu edindiği ilişkileri saçmalaştırsa da bir türlü bırakamadığım severek takip ettiğim bi dizi. özellikle s2-17 s3-17 bölümleriyle drama dalındaki golden globeları süpüren duyguları harab eden bi dizi. türkiyede pek yankı duymuyor sanırsam yorumlarınız? =)
Mesaj tarihi:
bi ara izliodum denk geldikçe ama sık sık takip etmedigim içn gelişmelerden haberim olmuodu ondan bıraktım sora :)

doktorlar dizisinden özenilmiş bir dizi ahah
Mesaj tarihi:
oha doktorlar dizisinden özenilmiş dedi =))))

çok severek izliyorum hatta dayanamadım türkiyede geç yayınlanmasına netten indirdim türkiyede yayınlanmayan tüm bölümlerini film gibi devam ettim =)
Mesaj tarihi:
perşembeleri ABC tv (US) de prime time da yayınlanmakta. anında torrent, rs gibi yerlere düştüğünden zorluk çekilmeden indirilip seyredilebilinmekte =) ilgilenenlere tavsiyemdir. [son bölüm S3/20 : Time After Time )
Mesaj tarihi:
1 ve 2. sezonu indirdim bende, 2 nin 13. bolumunde filanim gayette begendim.

fox tv de 1. sezonu veriyolar sanirim digiturkte kacinci sezondalar bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
eet bi solukluk bi bölümdü. olaylar düğümlenecek gibi. ama eskiden daha bi heyecanlı izlerdim bi anda böle bi sezonu lönk die izlemek daha hoşuma gidiyo. böle hafta hafta bölüm beklemek baydı beni =)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
[spo]Yalnız ben bu kadar güzel bir keder rolü görmedim Thatcher'da . Hakkaten içim parçalandı adamın halini görünce .

AA

AEAA diye adam hakkaten akıllara zarar bir ağlama olayı sundu . Meredith'e de sağlam koydu valla , takdir ettim .[/spo]
  • Yeni Oluştur...